انتخاب بهترین قالب شرکتی می تواند به شما کمک کند تا در همان نگاه اول، اعتماد مشتری را جلب کنید. جالب است بدانید که در حدود 94% از اولین برداشت ها، مربوط به طراحی وب سایت است. از سوی دیگر، چیزی که بالاترین نقش را در طراحی بهینه سایت دارد، خود قالب ها هستند که می توانید با امکاناتی که ارائه می دهد، پلتفرم خود را از دیگران متمایز کنید. در ادامه این مطلب یک مقاله جامع در مورد بهترین قالب شرکتی و معرفی این پوسته ها برای شما بیان خواهیم کرد.
آشنایی با قالب شرکتی
در گذشته، زمانی که شرکت ها قصد تبلیغ خدمات و محصولات خود را داشتند، تلاش می کردند از طرق سنتی این کار را بکنند. مثلا ایجاد پیام بازرگانی در رسانه ها، روزنامه ها، بنرها و حتی پخش تراکت ها در سراسر شهر. اکنون اما اکثر این روش ها جای خود را به متدهای دیگری داده اند که بیشتر مربوط به سایت ها و فعالیت در شبکه های اجتماعی می شوند. مثلا تولید محتوای وب، سئو سایت به خصوص در کلمات کلیدی حوزه کاری و یا تبلیغات در سایت های مرتبط. این موضوع باعث شده تا وب سایت به عنوان اصلی ترین پلتفرم شرکت شما در فضای مجازی شناخته شود و بتواند مشتریان را جذب نموده و با شرکت شما آشنا سازد.
همانند قالب فروشگاهی که در مقاله مربوط به آن به صورت کامل این تم ها را معرفی و بهترین های آنها را بیان کردیم، برای ساخت سایت های شرکتی نیز قالب های خاصی وجود دارند. منظور از قالب شرکتی، تمی است که به صورت منحصر به فرد برای پرزنت کردن یک شرکت در قالب سایت طراحی شده است. این نوع قالب ها برخلاف سایت های فروشگاهی، نیازی به بخش فروش ندارند؛ هرچند که می توان این فیچر را نیز در صورت نیاز به آنها اضافه کرد.
اهمیت استفاده از بهترین قالب شرکتی در جایی بروز می کند که متوجه می شوید نقش مهمی در جلب اعتماد کاربر جدید دارد. قالب های سایت شرکتی با دیزاین متمرکز خود به خصوص در صفحه اصلی، تلاش می کنند ویژگی ها و خدمات سایت را به بهترین وجه نمایش دهند. این نوع قالب ها معمولا صفحات و ساختار خاصی دارند که عبارتند از:
- صفحه اصلی.
- صفحات خدمات.
- صفحه درباره ما.
- صفحه اطلاعیه ها و اخبار.
- صفحه دستاوردها و افتخارات.
- صفحه قوانین فروش.
- صفحه خدمات پس از فروش.
بهترین قالب شرکتی، تمی است که بتواند استایل جذابی را متناسب با برند ایجاد نماید. همچنین این نوع قالب ها زمانی در نوع خود عالی هستند که برخی ویژگی ها مانند سرعت بالا یا امکانات کامل را برای آشنایی مخاطب با شرکت ارائه دهند. البته در این میان، سرعت مهم ترین فاکتور است؛ به خصوص آنکه قالب شرکتی نیاز به پلاگین های سنگین فروش ندارد. پس باید حتما سرعت خوبی داشته باشد.
ویژگی های قالب شرکتی چیست؟
شاید این پرسش برای شما هم مطرح شده باشد که بهترین قالب شرکتی چه ویژگی هایی دارد که آن را از دیگر تم ها متفاوت می کند. هر قالبی را می توان براساس یکسری پارامترها از دیگر تم ها تفکیک کرد. اکنون می خواهیم این پارامترها را برای قالب شرکتی بیان کنیم که عبارتند از:
فیچرهای انحصاری
برخی از قالب های شرکتی برای کسب و کارها و صنایع خاصی شخصی سازی شده اند و فیچرهای انحصاری دارند. مثلا یک قالب شرکتی رستوران که می تواند امکان اخذ نوبت را داشته باشد و یا یک قالب بازاریابی که می تواند فرم های چند مرحله ای را برای اخذ اطلاعات از مشتری دریافت کند. فیچرهای انحصاری در قالب های شرکتی که مخصوص کسب و کارهای های خاص هستند، برای هر صنفی متفاوت است.
صفحات اضافی برای معرفی شرکت
همانطور که در بخش اول هم اشاره کردیم، برخی صفحات اضافی برای بهترین قالب شرکتی وجود دارند که در دیگر انواع تم ها آنها را مشاهده نمی کنید. مثلا می توان به صفحه دستاوردها، معرفی شرکت، پرسنل و غیره اشاره نمود. قالب شرکتی با هدف معرفی مجموعه شما طراحی شده است. بنابراین بسیار مهم می باشد تا صفحاتی را برای معرفی برند و موسسه تان ارائه دهد.
استفاده از صفحه سازها
یکی دیگر از فیچرهای مهمی که می توان آن را در لیست بهترین قالب شرکتی مشاهده نمود، استفاده از صفحه سازها است. شما می توانید با کمک این پلاگین ها، صفحات سایت خود را شخصی سازی کنید. معمولا در بهترین قالب شرکتی، صفحه سازهای اختصاصی وجود دارد. بدین معنا که این صفحه ساز نیازی به نصب با پلاگین ندارد. با این حال هنوز page builderهای داخلی قالب ها به پختگی نرسیده اند و امکانات کاملی را ارائه نمی کنند. در نتیجه شاهد آن هستیم که این قالب ها با پلاگین های المنتور یا ویژوال کامپوزر سازگار هستند.
اهمیت انتخاب قالب صحیح برای سایت شرکتی
چه دلایلی باعث می شوند تا انتخاب بهترین قالب شرکتی اینقدر اهمیت داشته باشد؟ چرا اکیدا توصیه می کنیم در طراحی سایت خود، همواره از بهترین قالب ها استفاده کنید؟ این موضوع به ویژه برای شرکت ها تا چقدر مهم است؟ در این خصوص می توان گفت:
افزایش سرعت
تصور کنید کاربر با جستجوی کلمه کلیدی حوزه کاری شما، روی شش لینک اول نتایج SERP کلیک می کند. اگر شما به لینک های اول دست نیافته اید، هنوز هم شانس آن را دارید تا کاربر را در میان اولین لینک ها به سمت خود جذب کنید. شانس شما در زمانی است که کاربر چند سایت را باز می کند. اگر سایت شما نسبت به دیگر پلتفرم ها به سرعت باز گردد، کاربر اول به پلتفرم شما مراجعه خواهد کرد. اینجاست که فاکتور سرعت بسیار مهم خواهد بود.
بهترین قالب شرکتی، تمی است که سرعت بالایی دارد. در نتیجه می توانید به سرعت کاربر را به خود جذب کنید.
ایجاد ذهنیت ماندگار در ناخودآگاه مخاطب
مورد دیگری که می توان در این بخش به آن اشاره نمود، ایجاد یک ذهنیت در مخاطب است. شاید همانند شما، ده ها شرکت دیگر نیز وجود داشته باشند که خدمات یکسانی را ارائه می کنند. با این حال یکی از فاکتورهایی که می تواند به انتخاب شما در میان بسیاری شرکت های دیگر کمک کند، ذهنیتی است که در مخاطب ایجاد می کنید.
روش های مختلفی را می توان برای ایجاد یک ذهنیت مثبت در مخاطب به کار برد. از جذب سلبریتی ها گرفته تا دعوت از افراد شاخص در حوزه کاری تان که منجر می شوند تا مخاطب به برند شما اعتماد کند. یکی دیگر از این روش ها که مخصوص فضای مجازی است، طراحی و دیزاین سایت می باشد که می توانید با اعمال یک طرح ui/ux استاندارد و زیبا (مثلا به کار بردن بهترین قالب شرکتی)، اعتماد کاربران را جلب کنید. قرار دادن عناصر در جای مناسب، انتخاب یک Layout جذاب، رعایت هارمونیک رنگ ها، فونت مناسب، ابعاد استاندارد و غیره همگی در زیباتر شدن سایت شرکتی و ماندگار شدن آن در ذهن مخاطب تاثیر گذار هستند.
ایجاد فیچرهای کاربردی
اگر بهترین قالب شرکتی را انتخاب کنید، برخی از آنها دارای امکانات خاصی متناسب با حوزه کاریتان هستند. این موضوع سبب می شود تا سایت شما نسبت به دیگر پلتفرم ها متمایز گردد. اگر این فیچرها و امکانات، کار مشتری را راحت تر کند، او تمایل خواهد داشت همواره از خدمات مجموعه شما استفاده نماید.
مثلا می توان به امکان دریافت و تخصیص نوبت برای آرایشگاه ها اشاره نمود که می توانند با تعیین زمان مراجعه هر مشتری، از تعلل و منتظر ماندن آنها جلوگیری کنند و در زمان صرفه جویی نمایند.
اگر به دنبال بهترین قالب وردپرس برای سایت های مختلف هستید (شرکتی، شخصی و …)، کافیست سری به مقاله سایت ما بزنید. گلچینی از برترین قالب های وردپرسی در این صفحه برای شما آورده شده است.
بهترین قالب شرکتی چیست؟
حال نوبت آن است تا به معرفی بهترین قالب شرکتی بپردازیم. قالب هایی که در ادامه معرفی می شوند، امتیاز یا فروش بالایی داشته اند، در نتیجه می توانید به آنها اعتماد کنید. همچنین بهتر است حتما به صورت جدا هرکدام از این قالب ها را بررسی کرده و دموهای آنها را نیز مشاهده کنید.
قالب اکستر – Xtra
قالب اکسترا، جدای از آنکه بالاترین فروش را در بین اکثر قالب های شرکتی تجربه کرده است و به همین خاطر در رتبه اول بهترین قالب شرکتی جای می گیرد، متنوع ترین طرح های پیش ساخته را دارد. با توجه به +120 وب سایت آماده که با این قالب طراحی شده اند، شما می توانید به سرعت سایت خود را در هر حوزه ای که کار می کنید، راه اندازی کنید. پس اگر به دنبال آن هستید که با تهیه یک قالب، به سرعت سایت تان را راه اندازی کنید، بدون شک قالب اکسترا انتخاب مناسبی خواهد بود.
برخی از قابلیت ها و امکاناتی که در این قالب نهفته شده اند، عبارتند از:
- استایل کیت که می توانید از طریق این بخش، همه عناصر را از نظر رنگ، فونت یا ابعادشان و غیره تنظیم کنید.
- این قالب دارای تنظیمات داخلی بوده و می توانید به صورت آنی تغییرات خود را در پوسته آن اعمال کنید. بیش از 500 قسمت برای تنظیم بخش های مختلف قالب در اختیار شما قرار داده شده اند.
- طبق گفته سازنده، برای تمام بخش های این قالب، ویدیوهای آموزشی ساخته شده است. شما می توانید با استفاده از آنها، تسلط کاملی بر ساخت سایت خود با این قالب داشته باشید.
- در این قالب هم برای زبان انگلیسی و نیز فارسی، فونت های متنوعی به کار گرفته شده است. مثلا تعداد فونت های فارسی 40 عدد بوده که دارای لایسنس هستند و نیازی به نگرانی از این جهت نخواهید داشت. 25 مورد از این فونت ها، پولی هستند که ارزش آنها به بیش از 7 میلیون تومان می رسد. از جمله این فونت ها می توان به انجمن، اژدر، دانا، پیدا، دماوند، مدام، فرهنگ، کپسول و غیره اشاره کرد.
قالب کارائوس – Karauos
یکی از بهترین قالب های فارسی که در داخل کشور طراحی شده است، کارائوس نام دارد. این قالب منحصر به فرد، قابل استفاده برای انواع شرکت ها در حوزه های مختلف اعم از تجارت، مهندسی، حقوق، وکالت، لوازم آرایشی، صنایع دستی و غیره می باشد. کدنویسی پیشرفته، استفاده از دموهای سایت با یک کلیک، تغییر رنگ بندی سایت و نیز دموهای متفاوت از جمله ویژگی های این مورد از بهترین قالب شرکتی است.
در خصوص ویژگی ها و امکاناتی که قالب کارائوس دارد می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- امکان فروش محصولات و خدمات که می توانید با اضافه کردن پلاگین ووکامرس، این قابلیت را به سایت شرکتی خود اضافه کنید.
- پشتیبانی از صفحه ساز المنتوری که می توانید به کمک آن انواع عناصر را برای طراحی یک سایت شرکتی متفاوت و منحصر به فرد داشته باشید. در حدود 55 اِلمان انحصاری برای المنتور وجود دارند.
- پشتیبانی از چندزبانه شدن سایت که می توانید این قالب را به هر زبانی تغییر دهید. پس اگر به دنبال بهترین قالب شرکتی برای سایت های بین المللی هستید که توسط توسعه دهندگان داخلی ساخته شده است، باید این تم را تهیه کنید.
قالب آسترا پرو – Astra Pro
آسترا را باید عنوان دیگری در لیست بهترین قالب شرکتی درنظر گرفت که چند ویژگی مهم دارد. سرعت بالا که به خاطر بهینه و سبک بودن این قالب است، ارائه اپلیکیشن شرکتی – فروشگاهی که تنها در نسخه فروشگاهی راست چین وجود دارد، 80 فونت فارسی که در آن به کار رفته است.
این قالب نیز فروش بسیار بالا و خوبی را تجربه کرده است و پیشنهاد می کنیم حتما به دموهای آن سری زده و با امکاناتی که ارائه می کند آشنا شوید. در خصوص دیگر فیچرهایی که در بهترین قالب وردپرسی یعنی آسترا پرو قرار داده شده است نیز می توان گفت:
- ارائه بسته های پشتیبانی با قیمت های منصفانه 1-3 ماهه.
- ارائه کامل تمام پلاگین هایی که برای طراحی سایت شرکتی نیاز دارید.
- وجود یک تیم پشتیبانی قوی که برای ساپورت کردن این قالب خدمات می دهد.
- فیلم های مختلف که می توانید از آنها برای آموزش طراحی سایت با این قالب استفاده کنید.
- عدم محدودیت در استفاده از دموها که تعداد آن به بیش از 100 مورد نیز می رسد.
دیگر پیشنهادات برای انتخاب بهترین قالب شرکتی
در خصوص دیگر پیشنهاداتی که می توانید در لیست بهترین قالب شرکتی مشاهده کنید، همچنین می توان به موارد زیر اشاره کرد که عبارتند از:
- قالب شرکتی آرکی: این قالب ظاهر مدرن و شیکی دارد. در نتیجه می توانید از آن برای طراحی سایت های شرکتی با فضایی مدرن استفاده کنید. در حدود 32 دمو زیبا برای این قالب طراحی شده اند. آرکی دارای 7 فونت پولی جذاب بوده و از المنتور نیز پشتیبانی می کند. این قالب دارای یک مجموعه ویدیو آموزشی است که تمام قسمت های قالب را به شما آموزش می دهد. همچنین می توانید از آن برای راه اندازی سایت های چند زبانه نیز استفاده کنید.
- قالب بی تم: این تم وردپرسی در مجموع با احتساب زبان فارسی و انگلیسی، دارای 770 وب سایت آماده است. شما می توانید این نوع تم های وردپرسی را برای طراحی سایت های چند منظوره استفاده کنید. چراکه در سال 2024 رتبه دومین قالب محبوب چند منظوره را کسب کرده است. قابل ذکر است که تمامی دموها با المنتور پرو ساخته شده اند؛ هرچند که یک ویرایشگر صفحه داخلی نیز درون این قالب وجود دارد. این تم وردپرسی دارای 18 فونت فارسی بوده که می تواند دیزاین نهایی را به شدت جذاب کند.
- قالب آوادا: یکی دیگر از تم های وردپرسی که باید آن را در لیست بهترین قالب شرکتی و پرفروش ترین ها قرار داد، آوادا نام دارد. این قالب وردپرسی دارای صفحه ساز اختصاصی و هوشمند بوده و برای آن، 83 اِلمان ویژه و کاربردی به کار رفته است. یکی دیگر از امکانات خوبی که درون این قالب قرار داده شده است، تنظیمات داخلی قالب می باشد. شما می توانید با کمک پنل داخلی سایت، برای ایجاد تغییرات در بخش هدر، ساختار فوتر، صفحات آرشیو و بسیاری قسمت های دیگر اقدام کنید. تمام این تغییرات با یک کلیک قابل انجام هستند.
- قالب ایمپرزا: این قالب چندمنظوره بوده و به همین خاطر می توانید در طراحی سایت های مختلفی آن را به کار ببرید. این قالب از صفحه ساز ویژوال کامپوزر پشتیبانی می کند و می توانید با فعال کردن افزونه ووکامرسی، امکان فروش را برای آن نیز فعال نمایید. این تم وردپرسی به صورت کاملا حرفه ای طراحی شده، به همین خاطر مشکلاتی مانند ریسپانسیو بودن آنها را مشاهده نخواهید کرد. جالب است بدانید که آمار ساخت سایت با این قالب به بیش از 61 هزار پلتفرم می رسد.
اگر در زمینه طراحی سایت در یزد، نیاز به خدمات راه اندازی سایت، بهینه سازی، افزایش سرعت، سئو و غیره دارید، کافیست از سرویس های مجموعه SEOEDU استفاده کنید.
بهترین قالب شرکتی برای زبان انگلیسی
برای کسانی که به دنبال طراحی سایت های بین المللی به زبان های خارجی هستند، می توان چند قالب را نیز پیشنهاد کرد که عبارتند از:
قالب هفت – The 7
قالب هفت، یکی از تم های چندمنظوره می باشد که برای ساخت فروشگاه نیز به کار گرفته می شود و قیمت آن کمتر می باشد. این قالب توانسته تا 99% امتیاز را از سایت جی تی متریکس دریافت کند. تاکنون +311 هزار فروش بین المللی را تجربه کرده ه و امتیاز 4.76 را گرفته است. به همین خاطر می توان آن را در لیست بهترین قالب شرکتی دانست. با کمک صفحه ساز المنتوری که برای این قالب قرار داده شده، می توانید تمام بخش های سایت اعم از هدر، فوتر، بخش محتوا و غیره را ویرایش کنید.
در خصوص دیگر ویژگی های بهترین قالب شرکتی در این مورد می توان گفت:
- بیش از 26 ویجت محتوایی، 24 ویجت ووکامرسی و نیز ویجت های مخصوص برای ساخت سایت.
- امکان وارد کردن صفحات به صورت تک به تک و ویرایش تمام قسمت های آن که می تواند روند دیزاین سایت را به شدت سریع کند.
- سیستم جامع دیزاین که می توانید از طریق آن برای تغییر رنگ، فونت، فرم ها، دکمه ها و غیره استفاده کنید.
- امکان ایجاد کاستوم پست ها، ادیت سریع آنها و بهینه سازی شان با ACF. در این بخش نیازی به مهارت برنامه نویسی نخواهید داشت.
قالب انفولد – Enfold
تم انفولد که اکنون به عنوان بهترین قالب شرکتی خارجی، آن را معرفی می کنیم، در مارکت های ایرانی نیز بسیار پرفروش بوده است. این قالب برای طراحی سایت هایی که مدرن هستند، به شدت پیشنهاد می شود. شما می توانید فیچرهای بسیار خوبی را در بخش جابه جایی اِلمان ها، انیمیشن و حرکت اجسام داشته باشید.
یکی از فیچرهای این قالب آن است که محتواهای از پیش ساخته شده دارد. این تم وردپرسی که سابقه طولانی دارد، تاکنون دموهای مختلفی را ارائه کرده و همچنان هم در حال ارائه سایت های پیش ساخته بیشتر است. از دیگر فیچرهایی که می توان در مورد این مدل قالب بیان کرد، می توان گفت:
- امکان جستجوی زنده و فوری (AJAX) که می توانید به سرعت محصول مدنظرخود را در سایت به کاربر نمایش دهید.
- قابلیت پیشتیبانی از چند زبان برای ساخت سایت های بین المللی.
- اِلمان ها و طرح های واکنش گرا که برای دستگاه های کوچک مناسب است.
- پشتیبانی از فرمت های مختلف محتوا نظیر پست، تصویر، ویدیو، گالری و غیره.
- امکان نمایش ویدیو از سورس های مختلف و با ویرایشگرهای گوناگون.
قالب Outgrid
اگر به دنبال یک قالب جدید اما چند منظوره هستید، می توانید نگاهی به این مورد بیندازید. این تم وردپرسی که توانسته است به عنوان بهترین قالب شرکتی پرفروش و جدید در تم فارست شناخته شود، دیزاین امروزی تری دارد. برای این قالب +250 ویجت پریمیوم ارائه شده که می توانید دست بازی در دیزاین عناصر مختلف سایت خود داشته باشید. همچنین +2500 تمپلیت و نیز +500 صفحه داخلی نیز درون آن قرار دارند.
از دیگر فیچرهایی که می توان در مورد بهترین قالب شرکتی Outgrid بیان کرد، باید گفت:
- سیستم دیزاین داخلی که می توانید از طریق آن برای تنظیم عمومی رنگ ها، فونت ها و دکمه ها اقدام کنید.
- پشتیبانی از انواع فونت ها نظیر فونت های گوگل، کاستوم فونت ها و غیره.
- سیستم دیزاین داخلی که می توانید از طریق آن بخش های مختلف قالب را فعال یا غیر فعال کنید. مثلا می توان به هدر، تاپ هدر، بخش کپی رایت و غیره اشاره کرد. این قسمت برای بهبود سرعت سایت بسیار مفید خواهد بود.
چه نکاتی را در شناسایی بهترین قالب شرکتی درنظر بگیریم؟
همانطور که در مقاله بهترین قالب فروشگاهی، فاکتورهایی را برای شناسایی بهترین تم فروش وردپرسی بیان کردیم، حال در مورد قالب های شرکتی نیز می توان گفت:
- تعداد فروش: یکی از فاکتورهایی که به سادگی می تواند شما را به لیست برترین قالب ها در هر حوزه ای برساند، توجه به قالب های پرفروش است. البته شما نباید از قالب های جذابی که به تازگی ارائه شده اند هم غافل شوید.
- امکانات اختصاصی: برای آنکه بتوانید بهترین قالب شرکتی را برای مجموعه خود انتخاب کنید، باید به سراغ تم هایی بروید که ابزارهای خاصی دارند. مثلا اگر سایت شرکتی شما در بخش خدمات آرایشی فعالیت می کند، باید فیچری برای رزرو نوبت یا ارائه نمونه کارها، اشتراک پست های اینستاگرامی و غیره داشته باشد.
- نظرات کاربران: در برخی موارد ممکن است مورد اول یعنی تعداد فروش فیک باشد. در این حالت باید به سراغ نظرات خریداران بروید. به نظراتی که امتیازهای کمتری داده اند توجه کنید.
اگر به مقالات و آموزش های طراحی سایت علاقمند هستید، حتما سری به دسته بندی “طراحی سایت” بزنید. همچنین موضوعات بسیار خوبی برای طراحان سایت ارائه شده اند. مثلا می توانید مقاله ساخت سایت با گوگل سایت را برای دیزاین سایت روی هاست و دامنه رایگان به کار بگیرید.