آشنایی با بهترین قالب فروشگاهی + لیست کامل

- 1 منظور از قالب فروشگاهی چیست؟
- 2 امکانات یک قالب فروشگاهی کدامند؟
- 6 بهترین قالب فروشگاهی چه ویژگی هایی دارد؟
- 10 چرا باید بهترین قالب فروشگاهی را برای وب سایت اینترنتی خود انتخاب کنیم؟
- 15 آمارهایی از اثرگذاری قالب خوب فروشگاهی بر میزان فروش
- 16 معرفی بهترین قالب فروشگاهی – بخش اول
- 20 معرفی بهترین قالب فروشگاهی – بخش دوم
- 24 نکات مهم که باید در انتخاب قالب فروشگاهی مدنظر قرار دهید

انتخاب بهترین قالب فروشگاهی می تواند از خروج 38% کاربران جلوگیری کند. این نوع قالب ها می توانند در صورت داشتن یکسری فیچرها مثلا سرعت لود زیر 5 ثانیه، بانس ریت را به پایین ترین حد ممکن برسانند. به همین خاطر مهم است که بهترین قالب فروشگاهی را برای خرید درنظر بگیریم. در ادامه با ما باشید تا بهترین تم های وردپرسی را به شما معرفی نماییم.
منظور از قالب فروشگاهی چیست؟
شاید این سوال برای شما هم پیش آمده باشد که بهترین قالب فروشگاهی چیست؟ اگر طراح سایت و یا صاحب یک فروشگاه مجازی باشید، حتما این پرسش برای شما هم مطرح شده است که چه نوع قالبی را باید برای سایت آنلاین خود انتخاب کنیم؟ به همین منظور مقاله ای آماده کردیم که می خواهیم بهترین قالب های این نوع سایت ها را در ایران و جهان به شما معرفی نماییم.
قبل از اینکه به معرفی این قالب ها بپردازیم، لازم است اطلاعات اولیه را ارائه کنیم. در ابتدا باید بدانید که منظور از قالب فروشگاهی، تمی است که می توانید ظاهر و عملکرد سایت خود را از طریق آن تغییر دهید. در این حالت کافیست مجموعه فایل های قالب را روی سیستم عامل وردپرسی خود نصب کرده و سپس آن را فعال کنید. اگر با مفهوم قالب آشنایی ندارید، پیشنهاد می کنیم حتما به مقاله قالب وردپرس که در آن ده ها قالب برتر برای سایت های مختلف را معرفی کرده ایم، سری بزنید.
بهترین قالب فروشگاهی به دلیل آنکه یکسری امکانات خاص دارد، به این نام شناخته می شود. مهم ترین چیزی که باعث خواهد شد تا این قالب ها را به این نام بشناسیم، سیستم فروش شان است. مثلا می توان به وجود صفحات محصول، افزونه های Ecommerceای و غیره اشاره کرد که در قسمت بعد آنها را معرفی می کنیم.
یکی دیگر از موضوعاتی که باید راجع به قالب فروشگاهی بدانید، استایل این نوع تم ها می باشد. زمانی که شما وارد یک سایت فروشگاهی می شوید، با بنرها، کاروسل های محصول و فوتری مواجه می شوید که مجوزهای سایت را درج کرده است. این حالت تنها در قالب های فروشگاهی وجود دارند. حال که تاحدودی با این تم فروشگاهی آشنا شدید، با ما همراه باشید تا به معرفی امکانات این تم ها بپردازیم.
امکانات یک قالب فروشگاهی کدامند؟
همانطور که گفتیم، چیزی که منجر به متمایز شدن قالب های فروشگاهی می شود، امکاناتی است که برای آن ارائه می گردند. این امکانات به صورت پیش فرض باید در بهترین قالب فروشگاهی باشند. در این خصوص می توان به موارد زیر اشاره نمود که عبارتند از:
صفحات اختصاصی فروش
قالب های فروشگاهی دارای صفحاتی اختصاصی هستند. مثلا شما Pageهایی از نوع محصول، خرید، صفحه تشکر و غیره را خواهید داشت. این نوع صفحات ساختار خاص خود را دارند که محصول را به شما معرفی کرده و می توانید پروسه خرید و وارد کردن اطلاعات خود را در آن انجام دهید.
پنل کاربری
عموما بهترین قالب فروشگاهی دارای یکسری پنل های اختصاصی هستند که آنها را از سایت های معمولی جدا می کند. این پنل ها خود دارای فیچرهایی می باشند که از آن جمله می توان به امکان درج کد رهگیری کالا، امکان تایید و دریافت شماره تلفن، امکان درج آدرس، مشخصات مشتری مانند کد ملی یا شماره کارت و غیره. همه این امکانات با توجه به نیاز مشتری و فروشنده می باشند.
آیتم های طراحی سایت
بهترین قالب فروشگاهی یکسری عناصر خاص برای طراحی دارند. از جمله می توان به کاروسل های محصول، بنرها، دکمه های خرید یا CTA، جزئیات محصول و غیره اشاره کرد. شما می توانید از آنها برای ساخت لندینگ پیج، صفحه اصلی و حتی صفحات فرعی مانند Checkout، محصول و غیره استفاده نمایید.
نکته: توجه کنید که امکانات ذکر شده بسته به نوع قالب ها متفاوت هستند. بدین معنا که ممکن است در پوسته های مختلف، شامل موارد متنوعی باشند. به همین علت مهم است که حتما قبل از خرید قالب فروشگاهی، نسبت به مشاهده جزئیات و قابلیت هایی که دارند، به دقت توجه کنید.
بهترین قالب فروشگاهی چه ویژگی هایی دارد؟
همچنین برای آشنایی بهتر با قالب فروشگاهی می توان راجع به ویژگی های این نوع تم ها نیز صحبت کرد. بدیهی است که بهترین قالب فروشگاهی نیز این فیچرها را در نسخه های پیشرفته و متنوع آن خواهد داشت:
ثبت دقیق سفارشات و ضبط تاریخچه آن
یکی از ویژگی های خوب قالب های فروشگاهی آن است که می توانند به صورت کامل سابقه ثبت سفارشات را داشته باشند. این نوع سایت ها سفارشات بسیاری دارند و از آنجایی که ممکن است حتی تا شش ماه هم نیاز به سابقه فروش وجود داشته باشد، باید قالب های فروشگاهی بتوانند این سوابق را در خود نگهدارند.
دریافت مشخصات کامل مشتریان
یکی دیگر از مواردی که می توان در این بخش ذکر کرد، بخش دریافت مشخصات مشتریان است. سایت های فروشگاهی، به خصوص با توجه به ملزم شدن ارسال صورتحساب مالیاتی، می بایست برخی مشخصات مشتریان خود را دریافت کنند. سایت های فروشگاهی همچنین می توانند مشخصات دریافتی را تنظیم کنند تا مراحل خرید ساده تر شود.
UI/UX مرتبط
یکی دیگر از ویژگی های قالب فروشگاهی، رابط کاربری جذاب و زیبای آن است. در این حالت شما می توانید به خوبی ورود خود در یک محیط فروشگاهی را حس کنید. این موضوع از آن جهت مهم است که کاربر بتواند محصولات و خدمات شما را به خوبی مشاهده کرده و برای با مطالعه اطلاعات کامل نسبت به خرید تصمیم گیری کند.
در انتهای مقاله هم یکسری عوامل را معرفی می کنیم که در انتخاب بهترین قالب فروشگاهی به شما کمک خواهد کرد.
چرا باید بهترین قالب فروشگاهی را برای وب سایت اینترنتی خود انتخاب کنیم؟
یک بخش مهم از پروسه طراحی سایت که در این مقاله بیشتر راجع به آن صحبت کردیم، انتخاب قالب است. در رابطه با اهمیت قالب فروشگاهی خوب می توان به چند دلیل مهم اشاره کرد که حتی می تواند بر فروش شما هم اثر گذار باشد.
جلب اعتماد کاربر
یکی از مهم ترین کارکردها و اثرات جانبی که بهترین قالب فروشگاهی خواهد داشت، جلب اعتماد کاربر است. در این حالت شما می توانید با فراهم کردن یک دیزاین جذاب، قالب فروشگاهی خود را به شدت برای کاربر قابل توجه نموده و در صورتی که از روان شناسی رنگ ها نیز به خوبی استفاده کنید، کاربر به خرید از سایت ترغیب می شود. این خود نتیجه اعتمادی است که دیزاین و رنگ آمیزی سایت به همراه خواهد داشت.
بهره مندی از امکانات قالب
همانطور که در بخش قبل گفتیم، امکانات و فیچرهای قالب ها وابسته به تم آنها و توسعه دهندگانشان است. مثلا اگر قالبی به نام دیجی لند را دانلود و نصب کنید، می توانید در همان پنل کاربری و همان بخش سفارش، کدرهگیری تان را نیز ارسال نمایید. پس بسیار مهم است که اگر نیاز به فیچر خاصی دارید، حتما قالب تان آن امکانات را داشته باشد.
پشتیبانی توسعه دهنده
یکی از ویژگی های بهترین قالب فروشگاهی، داشتن تیم پشتیبانی آن است. چه در ابتدای راه اندازی که به شدت نیاز به کمک پشتیبانی دارید تا سایت تان را شخصی سازی کنید و چه در زمانی که سایت شما به شدت مشغول بوده و یا به مشکلاتی مانند از کار افتادن یا هک شدن نیاز به کمک دارد، می توانید از پشتیبانی کمک بگیرید.
ایجاد تجربه لذت بخش
بهترین قالب های وردپرس و وب سایت ها، می توانند تجربه خوشایندی را ایجاد کنند. در نتیجه کاربر ترغیب می شود تا در سایت شما بیشتر باقی مانده و با آن بیشتر تعامل کند. در نتیجه ی این رویداد شاهد آن هستیم که کاربر بالاخره به سایت اعتماد کرده و خرید را از آن انجام می دهد.
آمارهایی از اثرگذاری قالب خوب فروشگاهی بر میزان فروش
برای آنکه درک کنید بهترین قالب فروشگاهی یا هر نوع وب سایت دیگر چقدر بر میزان فروش اثر گذار هستند، می خواهیم آمارهایی را در این زمینه بیان کنیم که عبارتند از:
- در سایت هایی که حالت موبایلی و ریسپانسیو نیز دارند، نرخ تبدیل در حدود 2.49 درصد بوده در حالیکه این رقم برای سایت ها در حالت دسکتاپ 5.06% است.
- کم بودن سرعت لود سایت باعث می شود تا در حدود 88.5% از کاربران سایت را ترک کنند.
- 75% از مشتریان اعتبار یک سایت را از طریق طراحی آن قضاوت می کنند.
- در حدود 38% از مردم به دلیل جذاب نبودن سایت و طرح بندی آن، با یک وب سایت نمی توانند ارتباط برقرار نمایند.
- با توجه به آماری از Forrester Research، سایت هایی که طراحی خوبی داشته اند، تا حدود 200% نرخ تبدیل بالاتری را دریافت کرده اند. البته این آمار یک نسبت مقایسه ای با سایت هایی است که طراحی ضعیفی داشتند.
- در طراحی بهترین قالب فروشگاهی عواملی وجود دارند که تا +90% منجر به سوء برداشت مشتری شده و یا تعامل آنها را از بین برده اند. از جمله می توان به ناوبری ضعیف و نیز چیدمان نامناسب و غیرجذاب اشاره کرد.
- بنابر عقیده 50-60% کاربران، آنها کسب و کارهایی را که دیزاین سایت جذابی ندارند توصیه نمی کنند.
- به اندازه 1 ثانیه تاخیر در بارگذاری سایت شاهد 7% کاهش نرخ تبدیل هستیم. جالب است بدانید که سایتی که در مدت 2.4 ثانیه لود می گردد، نرخ تبدیل 1.9% دارد. در غیر اینصورت اگر سایت مثلا 4.2 ثانیه طول بکشد، میانگین نرخ تبدیل آن 0.6% است.
معرفی بهترین قالب فروشگاهی – بخش اول
حال می خواهیم راجع به معرفی بهترین قالب فروشگاهی صحبت کنیم که به شرح زیر می باشد. آشنایی با این قالب ها می توانند برای آموزش طراحی سایت و افزایش دانش شما به عنوان یک طراح نیز مفید باشند. برای آنکه بتوانید بهترین انتخاب ها را داشته باشید، ابتدا بهترین قالب های فروشگاهی در ایران را معرفی کرده و سپس به معرفی قالب های برتر در جهان می پردازیم. البته برخی موارد مشترک هستند.
قالب وودمارت – Woodmart
این مورد هم در ایران و نیز خارج از کشور مشترک است و به عنوان بهترین وردپرسی فروشگاهی شناخته می شود. علت اینکه ما این قالب را در رتبه اول قرار می دهیم، فروش بالای آن در ایران و جهان است. مثلا وودمارت در جهان، 2امین قالب پرفروش در بخش Ecommerce با تعداد فروش 80 هزارتا بوده و از میان 2.9 هزار رای، امتیاز تقریبا کامل 5 ستاره را دریافت کرده است.
این قالب همچنین به عنوان یک تم چندکاربره شناخته می شود که می توانید برای راه اندازی سایت ها با کاربری های شخصی و شرکتی هم از آن استفاده نمایید. از مهم ترین ویژگی هایی که باعث می شود تا پیشنهاد دهیم به سراغ این قالب بروید می توان گفت:
- هدرساز: دیگر نیازی نیست با یک افزونه صفحه ساز جدا برای طراحی هدر سایت خود اقدام کنید. بلکه می توانید با فیچرهایی که درون قالب ارائه شده اند، برای طراحی هدر مدنظر خود اقدام کنید.
- تب کنوا برای محصول: این فیچر تجربه ای جدید از صفحه محصول را ارائه می کند که صرفا در این قالب قرار داده شده است. شما می توانید با انتخاب گزینه Description، امکان مشاهده اطلاعات محصول در پاپ آپی که از کنار صفحه می آید را داشته باشید.
- ارائه +90% از امکاناتی که در طراحی سایت فروشگاهی به آن نیاز دارید.
- سئو محور بودن سایت و امکان بهینه سازی سرعت جزو ویژگی های این مورد از بهترین قالب فروشگاهی است.
این قالب فروشگاهی چندین سال است که به صورت مداوم آپدیت می شود و اکنون امکانات پیشرفته و بسیاری برای شخصی سازی و ایجاد یک فروشگاه آنلاین را ارائه می کند.
قالب ایران کالا – IranKala
اگر به دنبال بهترین قالب فروشگاهی آن هم از نوع ایرانی آن هستید که پشتیبانی خوبی ارائه داده و امکانات کامل یک سایت فروشگاهی را داشته باشد، حتما سری به قالب ایران کالا بزنید. شما می توانید اطمینان از این قالب را با تعداد فروش بالای آن بدست آورید که تاکنون +5900 بار به فروش رفته است.
از جمله ویژگی هایی که برای این قالب بیان شده اند می توان به موارد زیر اشاره نمود که عبارتند از:
- سازگاری با افزونه المنتور.
- سازگاری با فروشگاه ساز ووکامرس.
- سازگاری با برگه ساز گوتنبرگ.
- اسلایدر اختصاصی برای قسمت پیشنهاد شگفت انگیز.
- حجم کم و سبک قالب.
- وجود آیتم مگامنو که می تواند برای ایجاد منوهای کاربردی مناسب باشد.
- جستجوی زنده که برای محصولات و قسمت سرچ وجود دارد.
- پنل تنظیمات که برای قالب به صورت حرفه ای و پیشرفته ارائه شده است.
- قابلیت چندفروشندگی که می توانید با افزونه دکان آن را داشته باشید.
- فیلترهای پیشرفته که در صفحه آرشیو به شدت بری مشتریان کاربردی است.
- قابلیت مقایسه محصول که می تواند برای مشتری و افزایش نرخ تبدیل در سایت شما و تعامل با آن مفید باشد.
- سفارشی سازی آسان از طریق پنل مدیریت سایت که می توانید به راحتی این کار را انجام دهید.
- پیش نمایش چندگانه در حالت های المنتوری.
- این مورد از بهترین قالب فروشگاهی را می توان در سایت های زبان انگلیسی هم به کار برد. چراکه از حالت چپ چین متون نیز پشتیبانی می کند.
- ویدیوهای آموزشی که می توانید برای نصب آن به کار بگیرید.
قالب نگارشاپ – Negar Shop
اگر بخواهیم بر مبنای فروش بالا، یک قالب دیگر را به عنوان بهترین قالب فروشگاهی را به شما معرفی کنیم، نگار شاپ گزینه مناسبی خواهد بود. شما می توانید این تم وردپرسی را که بیش از 6 سال از وجود آن می گذرد و تاکنون آپدیت های مختلفی را ارائه کرده است، تهیه کنید. از جمله ویژگی هایی که می توان در مورد این قالب بیان کرد می توان گفت:
- وجود اسلایدر کاربردی که می توانید از آن برای معرفی محصولات خود استفاده کنید.
- بنرهای سفارشی سازی شده که می توانید برای حرفه ای شدن سایت و دیزاین جذاب به کار ببرید.
- وجود بنر سراسری که می توانید در سربرگ تان آنها را به کار گرفته و یک پیام را در کل سایت نشان دهید.
- پنل تنظیمات قدرتمند داخلی که می توانید بدون دردسر، بخش های مختلف سایت تان را دستکاری کرده و به استایل مدنظرتان درآورید.
- ارائه تنظیمات پیشرفته و حرفه ای که می توانید برای منو و فهرست ها به کار بگیرید.
- فیلتر قدرتمند برای بخش دیدگاه ها که می توانید از طریق آن برای فیلتر خریداران، نظرات جدید یا مفید اقدام کنید.
- سازگاری با سیستم ها و پنل های پیامکی ایرانی که می توانید از این بخش برای ارسال وضعیت سفارش ها نیز استفاده کنید.
- سیستم فاکتورسازی که یکی از مهم ترین قابلیت های این قالب بوده و می توانید به صورت خودکار برای سفارش های خود در سایت آن را به کار ببرید.
این قالب که آخرین آپدیت آن مربوط به فصل بهار می شود، کاملا پخته شده و اکنون آخرین نگارش آن مربوط به نسخه 10.2.2 است. شما می توانید با مشاهده دموها، به راحتی طراحی واکنشگرا و نیز اپلیکیشن محور آن را مشاهده کنید.
شما کاربران می توانید برای دریافت خدمات طراحی سایت در یزد، از سرویس های مجموعه SEOEDU استفاده کنید.
نکته: همچنین شما می توانید با توجه به مدل های متنوع دمو برای این مدل بهترین قالب فروشگاهی که ارائه شده اند، برای نصب و راه اندازی سریع سایت خود اقدام کنید.
معرفی بهترین قالب فروشگاهی – بخش دوم
متنوع بودن بهترین قالب فروشگاهی در ایران سبب می شود تا چندین مورد دیگر را نیز بتوان در این لیست معرفی کرد. توصیه می شود حتما همه این قالب ها را بررسی کرده و با مشاهده دموها، امکانات و فیچرهایی که دارند را ارزیابی کنید. مثلا ممکن است قالب دیجی لند که در ادامه معرفی می کنیم، به دلیل تنوع بالای امکانات و دیزاین جذابی که دارد، انتخاب اول شما باشد. پس حتما لیست بهترین قالب فروشگاهی را در این مقاله جداگانه ببینید.
دیجی لند – DigiLand
قالب دیجی لند را می توان جزو برترین قالب های فروشگاهی هم از نظر طراحی رابط کاربری که دارد و نیز از نظر امکانات آن دانست. این قالب که قبلا در راست چین بود، اکنون در ژاکت قابل دسترسی می باشد. شما می توانید از پشتیبانی آن تا شش ماه به صورت رایگان پس از خرید استفاده کنید. این قالب دارای ویژگی های زیر می باشد:
- قابلیت ارائه فاکتور پیشرفته که می تواند برای محصولات مختلف و خریدهای سایت شما ارائه گردد.
- امکان تعریف بخش گارانتی برای محصولات سایت.
- قابلیت فروش جواهرات و نقره که با توجه به ماشین حساب آن بسیار مفید است و امکان فروش کیف و کفش با دموی خاص برای این کالاها.
- بلاگ با استایل جدید و زیبا.
- امکان ارسال تیکت در پنل کاربری.
- امکان پرینت گروهی فاکتور که حاوی برچسب مشتریان باشد. قابلیت افزودن مهر و امضا و نیز فیلد مالیات که به فاکتور انجام می شود.
- این قالب برای فروشگاه های کالاهای دیجیتال، آهن آلات، لوازم آرایشی، اکسسوری ها، سوپری های میوه، مد و لباس، بازی، سیسمونی بچه، لوازم ورزشی، ابزار آلات، مبل و دکوراسیون، حیوانات و غیره قابل استفاده است.
- امکان اضافه کردن کدرهگیری در بخش سفارشات برای هر سفارش.
- بیش از 120 دقیقه آموزش که برای بخش های مختلف سایت ارائه شده اند.
- استایل های متنوع برای بخش های گوناگون. مثلا شما می توانید منوی شناور موبایلی را برای سایت خود فعال کرده و 4 استایل برای آن تنظیم نمایید. همچنین بخش هدر و فوتر نیز دارای استایل های متنوع در خود قالب و نیز به صورت المنتوری است.
- بخش تنظیمات برای این مورد از بهترین قالب فروشگاهی که به صورت پیش فرض داخل داشبورد وردپرس وجود دارد.
پارس کالا – ParsKala
مورد دیگر در لیست بهترین قالب فروشگاهی که باید در این مقاله ذکر کرد، پارس کالا است. این تم وردپرسی تاکنون +3 هزار فروش را تجربه کرده و یکی از پوسته های فروشگاهی قدرتمند وردپرس است که حتی در مارکت های خارجی نیز با دیگران رقابت می کند.
از قابلیت های بهترین قالب فروشگاهی در این مدل می توان گفت:
- تعریف کد تخفیف عمومی.
- نمایش لحظه ای مجموعه سبد خرید و تعریف حد ارسال رایگان مانند دیجی کالا.
- قابلیت تعریف یادداشت سفارش و ذخیره سازی آن.
- تعریف حمل و نقل سفارشی و محاسبه سریع برای هزینه حمل و نقل.
- امکان به روزرسانی سفارش که می توانید برای آن، کد رهگیری مرسوله را درج نمایید.
- فرم ورود و عضویت با شماره تلفن.
- قابلیت بارگذاری ایجکسی محصولات که می تواند به بهبود سرعت سرور کمک کند.
- ایجاد فیلتر برای کاروسل ها که می تواند برای نمایش چندین نوع محصول در صفحه اصلی به کار برده شود.
- تعریف 12 وضعیت سفارش در سیستم حرفه ای فروش که برای اطلاع رسانی وضعیت مرسوله مشتری وجود دارند.
البته بسته به اینکه سلیقه شما چگونه است، این قالب ممکن است دیزاین و طراحی سخت تری داشته باشد. با این حال پیشنهاد می کنیم حتما دموها را مشاهده کنید تا بهترین قالب فروشگاهی را مطابق با سلیقه خود بخرید.
دینا کالا – DinaKala
در نهایت یکی دیگر از مواردی که در لیست بهترین قالب فروشگاهی با تمی جذاب و حرفه ای می توان معرفی نمود، دینا کالا است. این قالب از فیچرهای مختلفی مانند قابلیت چند فروشندگی، تیکت، بازاریابی و ورود یا ثبت نام با اس ام اس پشتیبانی می کند.. شما می توانید برای یک دیزاین جذاب که بر پایه المنتور است، از این قالب استفاده کنید. با این حال دموها محدود هستند.
یکی از نقاط قوت این محصول، آپدیت های مداوم آن است که همواره یکسری اصلاحات و فیچرهای جدید به قالب اضافه می شوند. در نتیجه می توانید آن را یک قالب آینده دار نیز درنظر داشته باشید. از جمله دیگر ویژگی های قالب دینا کالا می توان گفت:
- سازگاری با المنتور که می توانید با چند درگ و دراپ کردن، صفحات مختلف خود را ایجاد کنید.
- استفاده از فونت اختصاصی دانا که لایسنس آن برای خریداران تهیه شده است.
- امکان دارک مد کردن سایت و صفحات که می تواند برای مشاهده سایت در زمان تاریکی مفید باشد.
- سازگاری با افزونه دکان که می توانید از آن برای توسعه فروشگاه خود و افزودن فروشگاه های دیگر اقدام کنید.
- کدنویسی بهینه که می تواند این مورد را در لیست بهترین قالب فروشگاهی برای سئو و سرعت بالای آن قرار دهد.
نکات مهم که باید در انتخاب قالب فروشگاهی مدنظر قرار دهید
ممکن است شما هم جزو کسانی باشید که قصد دارید بهترین قالب فروشگاهی را انتخاب کنید. با این حال نمی خواهید از مواردی که در این مقاله گفتیم استفاده نمایید. در نتیجه توصیه می کنیم حتما نکات زیر را در نظر بگیرید.
توجه به امکانات قالب
شما باید در انتخاب قالب فروشگاهی مدنظرتان، امکانات آن را درنظر بگیرید. مثلا اگر می خواهید برای سفارش های خود کدرهگیری درج کرده و آن را در پنل کاربری مشتری نشان دهید، باید به سراغ قالب دیجی لند بروید که این فیچر را دارد. توجه به این جزئیات می تواند سایت شما را از دید کاربر نیز جذاب تر نموده و طراحی سایت با قالب را راحت تر کنند.
توجه به نظرات خریداران
فرقی نمی کند برای خرید قالب شرکتی می روید یا فروشگاهی یا شخصی. شما می بایست حتما نگاهی به نظراتی که خریداران ارائه کرده اند داشته باشید. توجه کنید که برخی تم ها نظرات فیکی ایجاد می کنند. بنابراین حتما نظرات منفی را در نظر بگیرید.
دموها را درنظر بگیرید
یکی دیگر از نکاتی که باید در انتخاب بهترین قالب فروشگاهی درنظر بگیرید، دموهای قالب است. شما باید پیش از انتخاب، دموها را بررسی کنید. به سراغ بخش حساب کاربری بروید و امکانات آن را مشاهده نمایید. یک سفارش ثبت کنید تا مراحل کامل خرید در قالب را ببینید.
اگر به عنوان طراح سایت فعالیت می کنید، دیگر مقالات مرتبط را از دست ندهید. از جمله می توان به مقاله ساخت سایت با گوگل سایت اشاره کرد که می توانید به کمک آن به رایگان سایتی را توسط ابزار گوگل ایجاد نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید