قرار گرفتن در صفحه اول گوگل چگونه امکان پذیر است؟

- 1 چطوری میتوان در صفحه اول گوگل قرار گرفت؟
- 2 برترین روش های قرار گرفتن در صفحه اول گوگل کدام اند؟
- 5 هزینه ی مورد نیاز جهت قرار گرفتن در صفحه اول گوگل چه مقدار است؟
- 8 مهم ترین فعالیت هایی که می توان برای قرار گرفتن در صفحه اول گوگل انجام داد، کدام اند؟
- 15 چگونه در صفحه اول گوگل قرار بگیریم؟
- 23 بالا آمدن در گوگل و نشستن در صفحه اول کافی نیست!
- 24 چرا در صفحه اول گوگل قرار نمی گیرم؟ دلیلش چیه؟
- 29 سوالات متداول:

چطوری میتوان در صفحه اول گوگل قرار گرفت؟
قرار گرفتن در صفحه اول گوگل، بدون شک یکی از مهم ترین مسائل و دغدغه های افراد و صاحبان کسب و کارهای اینترنتی به حساب می آید و به دلیل تقاضای بالای کاربران عزیز و محترم وبسایت Seoedu، تصمیم گرفتیم این موضوع جذاب را مورد بررسی قرار دهیم. پس برای دریافت سوالات خود در این زمینه با ما همراه باشید و در یک کلام، خواندن این مقاله را از دست ندهید.
برترین روش های قرار گرفتن در صفحه اول گوگل کدام اند؟
در ابتدا می خواهیم مهم ترین روش هایی که با استفاده از آن می توان وبسایت خود را در صفحه ی اول گوگل قرار داد را مورد بررسی دقیق قرار دهیم.
به طور کلی از دو روش برای قرار گرفتن یک وبسایت در صفحه ی اول جست و جوهای گوگل استفاده می شود که عبارت اند از:
1. تبلیغ های گوگل (Adwords)
اگر بخواهیم روش تبلیغ های گوگل را مورد بررسی قرار دهیم و شرح مفیدی را در این باره ارائه دهیم باید بگوییم که به معرفی کلمه های کلیدی و مشخص شده در محتواهای خود به گوگل، استفاده از تبلیغات گوگل گفته می شود. به بیان ساده کلمه های کلیدی مشخص شده و استفاده از آن ها در محتوا، به گوگل معرفی می شود تا در صورت جست وجو شدن آن ها توسط کاربران مختلف، گوگل وبسایت ما را در نتیجه ی جست و جو قرار دهد.
البته این روش هزینه هایی را به دنبال دارد. به عنوان مثال شما یک کلمه کلیدی خاص را به گوگل معرفی می کنید و در ازای هر بار قرار گرفته شدن وبسایت شما در نتایج گوگل، از مقدار هزینه ی ارائه شده توسط شما کاسته می شود. در این میان هنگامی که حساب ادورز به پایان برسد، دوباره باید حساب شارژ شود تا وبسایت مورد نظر در صفحه ی اول گوگل قرار گرفته شود. یادتان باشد که همه این هزینه ها براساس دلار حساب می شود.
2. بهینه سازی وبسایت (Seo)
دومین روش مورد استفاده جهت قرار گرفتن در صفحه ی اول گوگل، بهینه سازی وبسایت یا همان سئو خودمان است. توجه داشته باشید که در صورت کسب مهارت مورد نیاز در این زمینه، برعکس روش قبلی هزینه آن چنانی را به همراه نخواهد داشت.
از رایج ترین سوالاتی که در ارتباط با این روش وجود دارد، مدت زمان مورد نیاز جهت دریافت نتیجه است.
خب برای دریافت بهترین نتیجه عوامل زیادی می توانند تأثیرگذار باشند. به عنوان مثال کلمه کلیدی مورد استفاده در محتوای وبسایت و سطح رقابت آن از مهم ترین عوامل تأثیرگذار است.
تقریبا می توان گفت مدت زمان مورد نیاز برای دریافت نتیجه ی استفاده از این روش، بین یک ماه تا یک سال است.
اگر به حوزه سئو علاقمند هستید پیشنهاد می کنم مقاله آموزش سئو را مطالعه کنید تا به صورت رایگان اطلاعات جامع و مفیدی را درمورد این مطلب به دست آورید.
تعریف سئو
به صورت مختصر اگر بخواهیم درمورد سئو یک تعریفی بگوییم می توانیم به این صورت بیان کنیم: به مجموعه اقداماتی که به منظور قرار گرفتن در رتبه های برتر گوگل انجام می شود، سئو می گوییم. پس شما هر کاری که برای قرار گرفتن در صفحه اول گوگل و حتی رنک یک انجام می دهید را سئو می گویند.
سئو اصولا به سه روش کلاه سفید، کلاه خاکستری و کلاه سیاه انجام می شود که هر کدام از آن ها برای خود تعریفی مجزا و متفاوت را دارند
هزینه ی مورد نیاز جهت قرار گرفتن در صفحه اول گوگل چه مقدار است؟
در قسمت قبل به طور خلاصه به هزینه های دو روش قرار گفتن در صدر نتایج جست و جو اشاره کردیم و تا حدودی تفاوت موجود در هزینه های مورد نیاز این دو روش مشخص شد. در این قسمت به صورت کامل موضوع هزینه ی مورد نیاز روش های اشاره شده را مورد بررسی قرار می دهیم.
هزینه ی مورد نیاز استفاده از روش گوگل Adwords
نکته ای که در ارتباط با هزینه ی مورد نیاز این روش وجود دارد این است که این مسئله به طور کامل به مدیریت وبسایت بستگی دارد. مدیر یک وبسایت با توجه به مقدار نیاز خود می تواند از این روش استفاده کرده و حساب مختص خود را شارژ کند.
به عنوان مثال مدیر یک وبسایت حساب خود را با مبلغ 300 هزارتومان شارژ می کند و هنگامی که کاربران بر روی لینک وبسایت مورد نظر کلیک می کنند، به مقدار مشخصی از موجودی حساب شارژ شده کسر خواهد شد.
هزینه ی مورد نیاز استفاده از روش بهینه سازی وبسایت
- بهترین حالتی که در ارتباط با این روش وجود دارد این است که خود شما تمامی شیوه های بهینه سازی وبسایت را یاد بگیرید و مهارت های لازم را در این زمینه کسب نمائید. توجه داشته باشید که در صورت داشتن مهارت کافی در زمینه ی سئو دیگر نیازی به پرداخت دستمزد فرد سئوکار نخواهید داشت.
- دومین حالتی که در قرارگرفتن در صفحه اول گوگل با استفاده از روش سئو وجود دارد، کمک گرفتن از یک فرد ماهر سئوکار است. افراد بسیاری با کمک گرفتن از یک فرد سئوکار رتبه ی خوبی را برای وبسایت خود کسب می کنند. در صورت وجود سوالاتی درباره ی دستمزد او، بهتر است بگوییم که دستمزد چنین فرد متخصصی به طور کامل به میزان تخصص و مهارت او در این کار بستگی دارد. البته به هر اندازه ای که کار حرفه ای و تخصصی تر انجام شود، طبیعتا نتیجه ی آن نیز بهتر خواهد بود.
- سومین راهکاری که در ارتباط با این موضوع وجود دارد، سپردن وبسایت مربوط به تیم سئوکار یک شرکت فعال و با سابقه درخشان در این زمینه است. شرکت های بسیاری وجود دارند که می توانند بخش سئو را با تیم های حرفه ای خود برعهده بگیرند و بهترین نتیجه را ارائه دهند.
در طول پروسه قرار گرفتن در صفحه اول گوگل، شما به عنوان یک کارفرما اصولا هزینه های زیر را خواهید داشت:
هزینه خرید هاست و دامنه | سالانه |
هزینه طراحی سایت | یک دفعه |
هزینه تولید محتوا | ماهانه |
هزینه سئو سایت | ماهانه |
هزینه لینک سازی خارجی | ماهانه |
هزینه تبلیغات | متناسب با کمپین (درصورت نیاز) |
مهم ترین فعالیت هایی که می توان برای قرار گرفتن در صفحه اول گوگل انجام داد، کدام اند؟
حال می خواهیم فعالیت هایی را که می توان برای افزایش رتبه ی یک وبسایت و قراردهی آن در صدر نتایج جست وجو انجام داد را مورد بررسی قرار دهیم.
توجه به قوانین گوگل
برای این که یک وبسایت رتبه ی خودی را از گوگل دریافت کند، باید تمامی نکات و قوانین مشخص شده ی گوگل در آن رعایت شده باشد. برای دریافت و بررسی تمام قوانین مورد تأیید گوگل می توانید به سایت Webmaster Guidelines مراجعه کنید. در این راهنما تمام قوانین گوگل به صورت کاملا واضح مشخص شده و بیان شده است و می تواند راهنمای خوبی برای شما عزیزان باشد.
فعالیت خود را تخصصی کنید
با توجه به درک گوگل از رقابت های بین وبسایت های دارای رتبه ی برتر، گوگل رتبه ی هر وبسایت را در ارتباط با فعالیت های رقبای همان سایت ارائه می دهد.
به همین دلیل برای دریافت رتبه ی بهتری در گوگل باید به بهترین حالت ممکن صحنه های رقابتی موجود را درک کنید.
انتخاب صحیح کلمه کلیدی
لازم به گفتن نیست. انتخاب کلمه کلیدی از اهمیت بسیار زیادی برخودار است و بهترین روش انتخاب آن در آغاز، انتخاب کلمه های کلیدی طولانی است.
یک کلمه کلیدی طولانی یا به اصطلاح دم دراز به کلمه کلیدی گفته می شود که بیش تر از سه واژه باشد.
زمانی که شما تحقیق کلمات کلیدی یا اصطلاحا کیورد تارگتینگ را برای وبسایت خود به صورت کاملا اصولی و حرفه ای انجام داده باشید، قطعا می توان گفت 50% اصلی کار سئو سایت شما و قرار گرفتن سایت شما در صفحه اول گوگل انجام شده است.
تحقیق کلمات کلیدی جزو مهمترین و اصلی ترین قدم در بحث سئو سایت می باشد.
توجه به ارزش و کیفیت محتوای تولید شده
یکی از مهم ترین نکاتی که برای قرار گرفتن در صفحه اول گوگل مورد توجه قرار گرفته شود، تولید محتواهایی با ارزش و کیفیت بالا است. توجه داشته باشید که تولید محتوای با ارزش در کنار پیوستگی تولید از نظر گوگل اهمیت بسیار زیادی داد.
به همین دلیل تولید محتوا باید به صورت مداوم و با ارزش بالا انجام شود.
نوشتن محتوای هدفمند منجر می شود تا کاربران هدف به وبسایت شما مراجعه کنند.
محمدرضا دهقانی از تجربه خود درمورد محتوای هدفمند می گوید:
در گوگل سرچ می کردم و به دنبال موزیک پس زمینه برای ویدیو های خود می گشتم و عبارت free music for instagram video را سرچ کردم و مشاهده کردم که وبسایت envato در نتایج اول نمایش داده شد.
زمانی که وارد این سایت شدم دیدم که تمامی موزیک های داخل این سایت پولی بوده و هیچ محتوای رایگانی ندارد و در نتیجه سایت را ترک کردم.
زمانی که شما محتوای هدفمند نداشته باشید، حتی اگر کاربر وارد سایت شما هم بشود از آن خارج شده و باعث افزایش نرخ بانس ریت شما خواهد شد.
یکی از موضوعاتی که می تواند قدرت زیادی به وبسایت شما بدهد تا قرار گرفتن در صفحه اول گوگل برای شما راحت تر شود، موضوع استمرار در تولید محتوا می باشد.
زمانی که شما به صورت منظم محتواهای یونیک و خوب را که کاربران شما دوست دارند تولید کنید، می توانید حسابی در گوگل رشد خود را افزایش دهید.
شما می توانید سفارش تولید محتوا متنی خود را به تیم seoedu سپرده و با خیال راحت به میزان سرعت رشد سایت خود فکر کنید.
بررسی سئو داخلی وبسایت
از مهم ترین عواملی که گوگل در رتبه بندی مورد توجه و بررسی قرار می دهد، بهینه سازی داخلی است. توصیه می کنیم همواره به بهینه سازی داخلی تمامی اجزای وبسایت توجه کنید.
برای اینکه شما بتوانید رتبه های برتر را در گوگل به دست آورید، استفاده از قدرت باور نکردنی on-page-seo می تواند به شما بسیار کمک کند.
در این بخش می خواهیم تا شما را با چند مورد از نکات سئو داخلی آشنا کنیم:
- کلمه کلیدی را حتما در ابتدای عنوان خود استفاده کنید.
- محتوای سایت خود را حداقل به 2000 کلمه برسانید.
- از کلمه کلیدی خود در محتوا و به ویژه در تگ های هدینگ استفاده کنید.
- سعی کنید از کلمات کلیدی مرتبط و دم دراز در محتوا استفاده کنید.
- لینک سازی داخلی سایت خود را جدی بگیرید و برای آن استراتژی داشته باشید.
حتما مقاله لینک سازی داخلی وبسایت ما را مطالعه کنید
توجه به لینک سازی های خارجی
علاوه بر بهینه سازی داخلی وبسایت، لینک سازی خارجی نیز بسیار اهمیت دارد.
با توجه به عنوان این بهینه سازی، یک وبسایت باید از نظر لینک های خارجی نیز مورد بررسی قرار گرفته شود و البته مهم ترین قسمتی که در لینک سازی خارجی باید مورد توجه قرار گرفته شود، بک لینک است. شما می توانید آموزش لینک سازی خارجی را در وبسایت سئو ادیو مطالعه کنید.
یکی از بحث هایی که در مورد لینک سازی خارجی وجود دارد و خیلی ها از انجام آن و تامین بودجه برای آن ترس دارند، سفارش رپورتاژآگهی برای سایت و صفحات مهم سایتشان است. رپورتاژ ها جزو بهترین روش های برای قرار گرفتن در صفحه اول گوگل هستند.
چگونه در صفحه اول گوگل قرار بگیریم؟
یکی از پرتکرار ترین سوالات کاربران و دوستان من این است که ” چگونه در صفحه اول گوگل قرار بگیریم؟ ” است.
خیلی ها می گویند فقط بک لینک بزنیم؟
فقط محتوا تولید کنیم؟
سفارش رپورتاژ آگهی به این قضیه کمک می کنه؟
باید گفت برای اینکه به صفحه اول گوگل برسید و رتبه های برتر را تصاحب کنید، روش های بسیار زیادی وجود دارد.
هر سایت با توجه به جایگاه و رتبه ای که دارد و همینطور قدمت و تازه تاسیس بودن و کلی فاکتورهای دیگر می تواند مسیر متفاوتی برای قرار گرفتن در صفحه اول گوگل داشته باشد.
افزایش سرعت سایت
سرعت سایت یکی از فاکتورهای مهمی است که در قرار دادن سایت شما در صفحه اول گوگل نقشی اساسی دارد.
حتی اگر تمام عناصر به خوبی کنترل شوند، اما سرعت بارگذاری سایت زیاد است، این امر در رتبه بندی شما تأثیر منفی خواهد گذاشت.
سرعت بارگذاری بالا نه تنها تأثیر منفی روی سئو سایت شما خواهد داشت بلکه باعث ترک کاربران خواهد شد و همین امر باعث کاهش نرخ فروش خواهد شد.
یکی از ابزای های رایگان و قدرتمندی که می توانید از آن برای اندازه گیری سرعت سایت خود استفاده کنید، GTmetrix می باشد.
این ابزار پشرفته بعد از آنالیز سایت، گزارشی کامل از بخش های مختلف سایت تهیه میکند و در اختیار شما قرار می دهد.
شما با بررسی این گزارش و پیدا کردن مشکلات می توانید با رفع آن ها سرعت سایت تان را افزایش دهید و در رقابت با رقبا پیروز باشید.
موبایل فرندلی بودن وبسایت شما
یکی از فاکتورهایی که گوگل اهمیت خیلی زیادی به آن می دهد تا بالا آمدن سایت شما را در صفحات اول گوگل تضمین کند، این است که وبسایت شما باید موبایل فرندلی باشد.
موبایل فرندلی بودن، یعنی اینکه وبسایت شما داخل گوشی های مختلف به درستی نمایش داده شود و اصطلاحا به آن رسپانسیو نیز می گویند.
پس اگر می خواهید رتبه اول در سرچ گوگل را به دست آورید، این فاکتور می تواند خیلی به وبسایت شما کمک کند.
نقشه سایت
به خاطر داشته باشید که شما در وهله اول باید سایت خود را برای موتورهای جستجو بهینه کنید و این کار به درستی انجام نخواهد شد مگر اینکه نقشه سایتی داشته باشید که آنها را در نقشه پیمایش عمومی لیست کند.
بنابراین، نقشه سایت باید واضح، خوانا و به روز باشد و هر تغییری در سایت ایجاد می کنید باید بلافاصله در پرونده نقشه سایت به روز شود.
داشتن یک نقشه سایت به موتورهای جستجو کمک می کند تا سایت شما را بهتر خزش یا کراول کنند و بنابراین در صفحه اول Google قرار بگیرند.
استفاده از کلمات کلیدی LSI در محتوا
در محتوایی که برای یک صفحه می نویسید سعی کنید از کلمات کلیدی lsi استفاده کنید.
lsi ها به کلمات هم خانواده نیز گفته می شوند. برای مثال زمانی که به شما می گوییم فصل بهار، شما به یاد چه چیزهایی می افتید؟
قطعا به کلماتی مثل باران، نسیم، سر سبزی، شکوفه و … فکر می کنید. حال اگر به شما بگویند قرار گرفتن در صفحه اول گوگل شما را به یاد چه چیزهایی می اندازد چه می گویید؟
قطعا در مورد کلماتی مثل، سفارش رپورتاژ آگهی، لینک سازی خارجی، سئو تکنیکال، بک لینک، PBN و امثال اینجور کلمات را در ذهن خود بررسی می کنید.
زمانی که شما از این کلمات در محتوای سایت خود استفاده کنید باعث می شوید تا گوگل درک بهتری از صفحه شما داشته و همینطور قدرت صفحه شما افزایش پیدا کند و درنتیجه رتبه های بهتری را در گوگل به دست آورید.
بررسی سئو تکنیکال وبسایت
حتما بحث تکنیکال سایت خود را بررسی کنید زیرا برای قرار گرفتن در صفحه اول گوگل باید بهترین بود آن هم در هر بخش از سئو!
سئو تکنیکال مربوط به بخش فنی سایت می شود، در زیر به مواردی از آن اشاره می کنیم:
- موبایل فرندلی بودن یا رسپانسیو بودن سایت
- بهینه بودن سرعت سایت
- بررسی خطاها و هشدارهایی که از سرچ کنسول برای وبسایت شما در نظر گرفته می شود.
آیا عمر دامنه در بالا آوردن سایت در صفحه اول گوگل موثر است؟
باید گفت قطعا دامنه هایی که قدمت و عمر بالایی دارند، از نظر گوگل شناخته شده بوده و همینطور گوگل به آن ها اعتماد بیشتری دارد.
اما خوب این موضوع را نباید فراموش کرد که گوگل، قرار نیست محتوای خوب را فدای عمر و قدمت دامنه کند.
عمر دامنه را می توان یک فاکتور در آمدن سایت در نتایج گوگل در نظر گرفت اما این موضوع خیلی دارای اهمیت نمی باشد.
کاهش نرخ بانس ریت سایت و افزایش ماندگاری کاربر
یکی از فاکتورهای مهم گوگل برای اینکه به شما اجازه بدهد تا در رتبه های اول خود را نمایش دهید این موضوع است.
مدت زمانی که کاربر در سایت شما باقی می ماند و در صفحات شما می چرخد.
اگر حجم زیادی از کاربران وارد صفحه سایت شما شده و کمتر از 30 ثانیه در سایت شما مانده باشند و از سایت خارج شده باشند، گوگل متوجه می شود که وبسایت شما لایق جایگاه کنونی نیست و شما را از نتایج اول حذف خواهد کرد.
تعدادی از راهکارهای مناسب برای کاهش نرخ بانس ریت سایت:
- استفاده از ویدیو در سایت
- قرار دادن مطالب جذاب در ابتدای صفحه
- استفاده از فهرست مطالب
- استفاده از تصاویر اینفوگرافیک
- جداول
- قرار دادن فایل های دانلودی جذاب برای کاربر
- ایجاد CTA یا دعوت به اقدام مناسب
بالا آمدن در گوگل و نشستن در صفحه اول کافی نیست!
زمانی که شما به صفحه اول گوگل می رسید تازه هنوز کار شروع شده است. همیشه در شروع پروژه ها و سئو سایتتان، ابتدا هدف را صفحه اول گوگل قرار دهید و بعد از رسیدن به صفحه اول گوگل، ایندفعه به فکر رنک یک باشید.
بیشترین میزان نرخ کلیک بر روی رنک یک صورت می گیرد و طبق تحقیقات انجام شده در پروژه های مختلف نزدیک به 50 درصد کلیک ها بر روی رنک یک گوگل اتفاق می افتد.
پس اینکه شما به صفحه اول گوگل برسید، قطعا نشان دهنده این نخواهد بود که کار تمام است و دیگر نیازی نیست تا شما کاری انجام دهید!
بلکه با رسیدن به صفحه اول گوگل و قرار گرفتن در صفحه اول، هنوز جدال شروع می شود.
در بعضی از حوزه ها قرار گرفتن در رنک یک گوگل بسیار ساده و راحت انجام می شود اما خوب گاهی اوقات نیز باید میلیون ها هزینه کرد تا به رنک یک برسید.
در تصویر بالا نرخ کلیک یا ctr رنک یک با دیگر رنک ها نمایش و بررسی شده است، همانطور که مشاهده می کنید بیشترین میزان کلیک بر روی رنک یک رخ می دهد.
آیا هنوزم با رسیدن به صفحه اول گوگل، دیگر دست از سئو کردن بر می دارید؟
چند وقت پیش یکی از مشتریان با ما تماس گرفت و صحبت از این شد که من 6 ماه است که در رنک یک گوگل قرار دارم و دیگر نیازی نمی بینم که بحث سئو را ادامه دهم.
بعد از اینکه قرارداد کنسل شد، ما دیگر دست به سئو کردن سایت نزدیم و سایت نزدیک 3 ماه هیچ اقدام سئویی بر روی آن انجام نشد.
یک روز صبح متوجه تماس های خیلی زیاد آقای مشتری شدیم که می گفت تمامی تماس هایم پریده و دیگر کسی مثل قبل با من تماس نمی گیرد و رتبه های یک خود را از داده و رقبا به شدت روی کلمات کلیدی کار کرده و رنک یک را برای خود گرفته اند.
زمانی که شما از رنک یک پایین می آیید، دیگر انتظار فروش مثل قبل را نداشته باشید. پس یادتان نرود، بالا آمدن در گوگل فقط برای رنک یک هست و تمام!
چرا در صفحه اول گوگل قرار نمی گیرم؟ دلیلش چیه؟
تا اینجای داستان درمورد این موضوع صحبت کردیم که چگونه به صفحه اول گوگل برسیم، اما در این قسمت از محتوا می خواهیم ببینیم چه عواملی باعث می شود تا ما در صفحه اول گوگل قرار نگیریم و نتوانیم به رتبه های برتر در گوگل دست پیدا کنیم، در زیر به 10 دلیل اصلی برای عدم دریافت رتبه های خوب در گوگل صحبت خواهیم کرد.
1- پایین بودن سرعت سایت
سرعت سایت، تا قبل از سال 2019 زیاد اهمیتی نداشت و هر سایتی با هر سرعتی می توانست به رتبه های برتر دست پیدا کند، اما گوگل بعد از یک آپدیت طوفانی، سرعت را جزو یکی از عوامل رنکینگ خود قرار داد و از آن پس نتایج بسیار تغییر کرده و سایت هایی که سرعت خیلی پایین داشتند، دچار افت زیاد شدند.
اکنون جنگ و جدال بر سر سرعت وبسایت می باشد و هر سایتی سعی می کند تا در کوتاه ترین زمان ممکن خود را به کاربر نشان دهد تا بتواند یکی از مهمترین فاکتورهای گوگل برای رنک دهی را رعایت کرده و نتایج بهتر را به دست آورد.
اگر سرعت سایت شما حلزونی باشد و برای کاربرهای شما دیر لود شود، این عامل می تواند بر موضوع نرسیدن شما به صفحه اول گوگل تاثیر بسیار زیادی بگذارد.
2- داشتن محتوای ضعیف (هم برای گوگل و هم برای کاربر)
محتوا جزو مهمترین بخش های سئو سایت می باشد و اگر بتوانید محتوای خوب در درجه اول برای کاربر و سپس برای گوگل تولید کنید، می توانید رتبه های بهتر را ازان خود کنید.
خیلی ها می آیند محتوا را فقط برای موتورهای جستجو می نویسند و اصلا کاربر را فراموش می کنند و برای نمونه از کلمات کلیدی در جاهای نامناسب استفاده می کنند تا فقط غلظت کلمات کلیدی یا همان چگالی را افزایش دهند.
برعکس این گروه نیز وجود دارد، آن هایی که فقط محتوا را برای کاربر می نویسند و هیچ توجهی به نکات سئو محتوایی نمی کنند و آن را فراموش می کنند!
شما علاوه بر اینکه محتوا را باید برای کاربران خود بنویسید، توجه داشته باشید که به الگوریتم های گوگل و موتورهای جستجو توجه کنید تا بتوانید رتبه های بهتری را کسب کنید.
3- تارگت کردن اشتباه کلمه کلیدی برای صفحات
یکی از مهمترین بخش هایی که در سئو و به عنوان خشت اول سئو نام برده می شود، موضوع تحقیق کلمات کلیدی و کیورد تارگتینگ می باشد.
شما اگر این اصل را در سایت خود اشتباه انجام داده باشید و برای کلمات کلیدی خود صفحه اشتباه قرار داده باشید و همینطور به نیاز کاربر توجه نکنید، قطعا با شکست رو به رو خواهید شد و هرگز به رتبه های اول گوگل نخواهید رسید.
پس مراقب باشید زمانی که می خواهید سئو سایت را انجام دهید حتما به نیاز کاربر توجه کنید و ببینید کاربر با سرچ کردن آن کلمه کلیدی در گوگل به چه نتیجه ای میخواهد برسد، برا کسب اطلاعات بیشتر درمورد انواع سرچ ها می توانید مقاله ” 3 مدل سرچ کاربر و نحوه مورد هدف قرار دادن آن ” را مطالعه کنید.
4- نداشتن نظم و تداوم در انتشار محتوا
ببینید شما بیشتر به کدام سایت ها سر می زنید؟ توجه شما به کدام سایت ها بیشتر جلب می شود و اسم آن ها در ذهن شما می ماند؟
بله دقیقا، آن هایی که مدام در حال نوشتن محتوای جدید و ارائه مطالب خاص هستند و همیشه در کلماتی که جستجو می کنید رتبه خوبی دارند.
در مورد گوگل نیز همین موضوع وجود دارد، زمانی که شما به صورت مداوم با نظم محتوا تولید کنید، می توانید نظر گوگل را جلب کرده و به او بفهمانید که شما یک وبسایت به روز و آپدیت هستید.
پس با تولید محتوا منظم و مداوم به گرفتن رتبه های بهتر سایت خود کمک کنید.
سوالات متداول:
آیا می توان سریع به صفحه اول گوگل رسید؟
برای پاسخ دادن به این سوال باید گفت هم بله، هم خیر! در کلماتی که رقابت کمی وجود دارد قطعا می توان خیلی زود به صفحه اول گوگل رسید اما زمانی که رقابت در کلمه ای زیاد باشد، قطعا مدت زمان بیشتری برای قرار گرفتن در صفحه اول گوگل نیاز است.
چرا قرار گرفتن در صفحه اول گوگل انقدر مهم است؟
زمانی که شما در صفحه اول گوگل قرار بگیرید قطعا می توانید جزو سایت هایی باشید که افراد زیادی وارد آن شده و در نتیجه می توانید ترافیک زیادی را دریافت و همینطور آن را به خرید تبدیل کنید و در نتیجه درآمد بیشتری را تجربه کنید.
فقط قرار گرفتن در صفحه اول گوگل کافی است؟
قرار گرفتن در صفحه اول گوگل به تنهایی کافی نیست بلکه شما باید ترفندها و فنون بازارایابی را نیز در صفحه خود ایجاد کنید تا بتوانید ترافیک وارد شده را به خرید تبدیل کنید. اینجاست که تفاوت بین سئوکار متخصص و معمولی مشخص می شود.
چه عواملی باعث می شود تا در صفحه اول گوگل قرار بگیریم؟
برای پاسخ به این سوال پیشنهاد می کنم قطعا این مقاله را مطالعه کنید، اما پاسخ کوتاهی که می توان به این سوال داد این است که، عوامل مثل سئو داخلی، تکنیکال و خارجی می توانند باعث شوند تا شما در رتبه های برتر گوگل قرار بگیرید.
نتیجه گیری
سوالات بسیاری در ارتباط با چگونگی قرار گرفتن در صفحه اول گوگل وجود دارد که ما در این مقاله به دو روش اصلی و مهم رسیدن به این هدف اشاره کرده و در نهایت آن ها را مورد بررسی قرار دادیم. در آخر باید بگوییم در صورتی که قصد هزینه آنچنانی ندارید و از طرفی هم تخصص خاصی در این زمینه کسب نکرده اید، بهترین کار ممکن سپردن سایت به افراد متخصص و باتجربه در این زمینه است.
12 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
آیا با لینک سازی خارجی میشه تو نتایج گوگل بالا اومد؟
سلام با لینک بیلدینگ یا همون لینک سازی خارجی بله قطعا میشه
اما خوب باید بدونید کی و کجا لینک سازی خارجی رو انجام بدین تا بهترین نتیجه رو دریافت کنید.
همیشه با بک لینک نمیشه رشد کرد. و من اینو همیشه گفتم که تا سئو داخلی درست نشده بهتره بک لینک نزنید.
بالا آمدن سایت در سرچ گوگل کار سختیه؟
سلام
نه سخت نیست
فقط برای بالا آمدن سایت در سرچ گوگل کمی باید صبر داشته باشین و پوستتون کلفت باشه.
همین.
چگونه در صفحه اول گوگل قرار بگیریم؟
آیا میشه مثلا در عرض 6 ماه تو یه حوزه ای به صفحه اول گوگل رسید؟
سلام
ببینید قرار گرفتن در صفحه اول گوگل، به خیلی عوامل بستگی داره و مثلا شما می تونید با ایجاد کمپین های رپورتاژ آگهی خیلی زیاد، سریع به صفحه اول برسید. منتها اگر بخواین هزینه کمتر داشته باشید و با هزینه کم بیاید صفحه اول، می تونید از روش های دیگه استفاده کنید که البته مدت زمان رو طولانی تر می کنن.
اما به صورت نرمال روی کلمات کلیدی مختلف میشه ظرف مدت 6 ماه به نتایج مطلوب دست پیدا کرد.
رتبه اول در سرچ گوگل چقدر می تونه به درآمد کمک کنه؟
آیا ارزش سرمایه گذاری رو داره؟
سلام
درمورد اینکه داشتن رتبه اول چقدر می تونه درآمد داشته باشه نمیتونم عدد دقیقی بهتون بگم چون هر حوزه ای متفاوت هست.
اما خوب قطعا ارزشش رو داره که اینهمه دارن سایت های سئو می کنند و واسه گرفتن کلمات رتبه اول می جنگن.
بالا آوردن سایت در جستجوی گوگل چطوری ممکنه؟
سایت من در حوزه خرید لباس هست
سلام
درمورد قرار گرفتن در صفحه اول گوگل باید بگم که فقط کافیه اصول و قواعد سئو رو بدونید و به اون ها به طور درست عمل کنید.
به همین سادگی می تونید صفحه اول گوگل رو فتح کنید.
هزینه آمدن به صفحه اول گوگل چقدر هست؟
میشه یه نرخی رو بهم بگین؟
سلام در رابطه با قرار گرفتن در صفحه اول گوگل باید گفت که نمیشه قیمت یکسانی رو برای پروژه ها در نظر گرفت. بلکه باید بررسی بشه و متناسب با اون حوزه و میزان رقابت در کلمه، مشخص کرد.