راهنمای کامل ورود با پیامک در وردپرس

- 1 نقش پیامک در وردپرس چیست؟
- 2 کاربردهای پیامک در وردپرس و وب سایت ها
- 3 ورود با پیامک در وردپرس چیست؟
- 4 روشهای فعال کردن ورود با پیامک کدامند؟
- 5 معرفی بهترین افزونههای برای ورود با پیامک در وردپرس
- 9 معرفی بهترین پلتفرم های پیامکی ایرانی
- 13 معرفی بهترین پلتفرم های پیامکی خارجی
- 14 روش تنظیم و فعال کردن پیامک در وردپرس قدم به قدم

ورود با پیامک در وردپرس یکی از قابلیت هایی است که معمولا در سایت های معتبر مانند SEOEDU، دیجی کالا و غیره مشاهده می کنیم. استفاده از این قابلیت مزیت های بسیاری دارد. از احراز هویت کاربر گرفته تا دریافت شماره تلفن که می تواند در دیجیتال مارکتینگ و اطلاع رسانی هم استفاده شود. اگر در زمینه طراحی سایت در یزد فعالیت می کنید، با ما باشید تا روش کامل فعال سازی این فیچر را در سایت های وردپرسی بیان کنیم. شما کاربران می توانید مقالات مرتبط به طراحی سایت مانند “بهترین درگاه پرداخت آنلاین” را نیز در دسته بندی “طراحی سایت” بلاگ ما مطالعه کنید.
نقش پیامک در وردپرس چیست؟
با شکل گیری سیستم مدیریت محتوای وردپرس و پس از محبوبیت حداکثری آن که اکنون 43.4% از کل سایت های جهان بر پایه این پلتفرم هستند، ماژول های بسیاری به این پلتفرم اضافه شده اند. از خبرنامه های ایمیلی گرفته تا ایجاد فرم های پویا، پنل های کاربری و بسیاری موارد دیگری. یکی از مهم ترین این ماژول ها که امروزه اکثر سایت های معتبر از آن بهره مند هستند، پیامک در وردپرس است.
پیامک یک راه ارتباطی کاملا ایمن و مستقیم به افراد می باشد. فناوری این راه ارتباطی اولین بار در سال 1992 از طریق گروه سما تلکام در انگلستان اختراع شد. اولین ورود آن به ایران نیز در سال 1381 شکل گرفت. اکنون بیش از 65% از جمعیت کل جهان از این راه ارتباطی استفاده می کنند که جزو بالاترین جامعه های آماری است.
نقش پیامک در آموزش طراحی سایت به واسطه جامعه آماری بالا، دسترسی مستقیم به مخاطب، سریع ترین حالت اطلاع رسانی و نرخ بازشوندگی و مطالعه بالا به شدت اهمیت دارد. در واقع همه افرادی که قصد دارند به هر نحوی که شده اطلاع رسانی مراسم های خود را انجام دهند، از این روش استفاده می کنند.
یک نمونه اهمیت و کاربرد این تکنولوژی، ورود با پیامک در وردپرس است. در ادامه با ما باشید تا کاربردهایی را که می توانید با sms در سایت خود اعمال کنید را بیان نماییم. همچنین در ادامه قدم به قدم روش ورود با پیامک در وردپرس را بیان کرده و راه حل فنی و اجرایی آن را توضیح می دهیم.
کاربردهای پیامک در وردپرس و وب سایت ها
برای درک اهمیت نقش پیامک در وردپرس، می بایست با کاربری هایی که این راه ارتباطی دارند بیشتر آشنا شوید. در این خصوص می توان به موارد زیر اشاره کرد که عبارتند از:
- اطلاع رسانی رویدادها و جشنواره ها: مهم ترین کاربردی که اس ام اس خواهد داشت، اطلاع رسانی است. در این حالت شما می توانید به شیوه های مختلفی برای اطلاع دادن به مخاطبان خود اقدام کنید. مثلا شما می توانید با دریافت شما تلفن آنها، جشنواره های جمعه سیاه، شروع فصل تابستان، نوروز و غیره را به آنها اطلاع دهید. این کار باعث می شود تا فروش شما نیز افزایش یابد.
- اطلاع رسانی فروش: کاربری دیگری که می توان در این قسمت به آن اشاره کرد، اطلاع رسانی فروش های انجام شده است. مثلا زمانی که کاربر یک محصول از سایت شما را می خرد، فروش انجام شده را به خود (فروشنده) و کاربر (خریدار) به همراه شناسه فروش اطلاع رسانی کنید.
- اطلاع رسانی پروسه فروش: این موضوع برای کسب و کارهایی است که می خواهند اطمینان کاربر را جلب کنند. در این حالت مراحل مختلف فروش و ارسال کالا با پیامک اطلاع داده می شود. مثلا ثبت خرید انجام شده، بسته بندی، مرحله ارسال در پیامک درج می شوند.
- احراز هویت: معمولا وب سایت ها نباید بدون مجوز برای اخذ مشخصات فرد مقابل اقدام کنند. در نتیجه شما باید یک سرنخ از هویت مخاطب خود دریافت کنید تا بتوانید او را در موقع ضروری شناسایی نمایید. یکی از بهترین راهکارها، دریافت شماره تلفن و احراز آن است. برای بررسی صحت شماره تلفن، کافیست یک پیامک به آن شماره وارد کرده و مهلت 1 دقیقه ای را برای وارد کردن آن تعریف کنید.
ورود با پیامک در وردپرس چیست؟
حال ممکن است این سوال برای شما مطرح شود که منظور از ورود با پیامک در وردپرس چیست؟، در این خصوص باید بدانید که در حالت عادی، امکان ورود به وب سایت وردپرسی از طریق تعریف یک نام کاربری و رمز عبور امکان پذیر است. در یک سطح بالاتر، شما باید یک ایمیل نیز وارد کنید. در سطح بالاتر، تایید ایمیل ضروری است. با این حال از آنجایی که ایمیل های فیک وجود دارند، یک راه حل کاربردی که می تواند تا حدی از معتبر بودن کاربر اطمینان حاصل کند، استفاده از شماره تلفن و پیامک می باشد.
ورود با پیامک در وردپرس بدین معنی است که شما با وارد کردن شماره تلفن می توانید برای ورود به وب سایت وردپرسی خود اقدام کنید. در این حالت شماره تلفن خود را وارد کرده، سپس کدی را دریافت می کنید. با وارد کردن آن می توانید وارد سایت بشوید. در واقع شماره تلفن به جای ایمیل به کار گرفته می شود و می تواند در لحظه امکان ورود را برای شما فراهم کند.
شما می توانید نمونه ای از قابلیت ورود با پیامک در وردپرس را در همین سایت SEOEDU مشاهده کنید. نقش پیامک در ورود و ثبت نام وردپرس به شرح زیر می باشد:
- امکان استفاده از شماره تلفن به جای نام کاربری.
- امکان ثبت نام با استفاده از شماره تلفن به جای وارد کردن نام کاربری و ایمیل.
- امکان احراز هویت کاربر با ارسال پیامک.
- ثبت شماره تلفن برای اطلاع رسانی.
حال که فهمیدیم نقش پیامک در وردپرس چیست، با ما همراه باشید تا روش فعال کردن ورود با پیامک در وردپرس را بیان کنیم.
نکته: اگر خدمات طراحی سایت را ارائه می کنید، می بایست حتما نسبت به یادگیری این قابلیت در سایت های مختلف آموزش لازم را ببینید. در ادامه این مقاله کامل به این موضوع پرداخته ایم.
روشهای فعال کردن ورود با پیامک کدامند؟
ابتدا به روش های کلی فعال کردن ورود با پیامک در سایت های مختلف به روش های گوناگون می پردازیم و سپس روش انجام آن را در سایت های وردپرسی بیان می کنیم:
- استفاده از پلاگین: ساده ترین روش آن است که نسبت به نصب پلاگین ها برای اتصال سیستم وردپرسی و حساب کاربری به سرویس دهنده اس ام اسی اقدام کنید. معمولا سایت های ارائه کننده این خدمات این پلاگین ها را نیز ارائه می کنند. با این حال شما می توانید از پلاگین های پولی نیز استفاده نمایید که چندین سرویس دهنده را به صورت همزمان با فیچرهای بیشتر پشتیبانی می کنند.
- کدنویسی: روش دیگر آن است که بدون پلاگین و با استفاده از کدها اقدام به انجام این کار نمایید. در این حالت به روش کدنویسی اقدام می شود که شما می توانید با استفاده از web api و با روش های Soap یا RESET و یا نمونه کدهایی که وب سایت های سرویس دهنده ارائه می کنند، برای اتصال اس ام اس به سایت اقدام کنید.
برای طراحی سایت شرکتی یا فروشگاهی که منطبق بر سیستم مدیریت محتوای وردپرس هستند، میتوانید در سادهترین حالت از پلاگین استفاده کنید که در ادامه به معرفی بهترین افزونهها برای انجام این کار می پردازیم.
معرفی بهترین افزونههای برای ورود با پیامک در وردپرس
ساده ترین راه حلی که می توانید قابلیت ورود با پیامک در وردپرس را به سایت خود اضافه کنید، استفاده از افزونه ها است. چراکه تنظیمات و کدنویسی های لازم برای اتصال به سرویس دهنده ها را در خود دارد. تنها کافیست اطلاعات لاگین و API Key خود را در آن قرار دهید تا وب سرویس پیامکی به افزونه متصل شود.
حال در خصوص بهترین افزونه ها به جهت فعال کردن قابلیت ورود با پیامک در وردپرس می توان گفت:
1- دیجیتس
بدون شک یکی از بهترین پلاگین هایی که نرخ دانلود و نصب بالایی دارد، دیجیتس می باشد. این افزونه از +85 سرویس دهنده پیامکی ایرانی پشتیبانی می کند و امکاناتی دارد که می توانید به کمک آن ثبت نام با موبایل، ورود، احراز هویت و برخی کارهای دیگر را با شماره تلفن خود انجام دهید. دیجیتس دارای نسخه های مختلفی است. هر توسعه دهنده در پلتفرم های گوناگون یک مدل با امکانات خاص خود را ارائه داده است که می توانید با مطالعه مشخصات و مزیت های هر کدام، بهترین گزینه را برای خود انتخاب کنید.
2- میهن پنل
هرچند که میهن پنل با هدف اصلی ارائه یک پنل کاربری ساخته شده است، اما امکان ثبت نام و ورود یا احراز هویت پیامکی را هم دارد. شما می توانید با نصب نسخه رایگان معمولی، به برخی فیچرها غیر از پیامک دسترسی داشته باشید. کافیست میهن پنل را به سایت خود نصب کرده و امکان ورود با پیامک در وردپرس را خواهید داشت.
از جمله پنل های پیامکی که به این سرویس متصل می شوند می توان به SMS.IR، کاوه نگار، صبا نوین، آی پی پنل، ملی پیامک، تابان Sms، مدیر پیامک، WP SMS و نیز فراز اس ام اس اشاره کرد.
نکته: یکی از نقطه ضعف مهم در مورد افزونه میهن پنل، عدم ارائه خدمات و عدم ارائه دسترسی به شما بعد از 1 سال است. بعد از آن شما باید همان نسخه قدیمی را دانلود و نصب کنید و امکان تغییر لایسنس برای سایت دیگر یا دسترسی به ورژن های دیگر مگر با خرید مجدد کالا نخواهید داشت.
3- ویرا
ویرا نام یک سیستم پنل کاربری ایرانی است که قابلیت ثبت نام با SMS را دارد. این افزونه به شما این امکان را می دهد که مسیر ثبت نام را کوتاه تر کرده و در کنار آن از یک پنل کاربری زیبا نیز بهره مند شوید.
2 افزونه دیگری که می بایست در این لیست از آنها نیز نام برد، WP SMS for Twilio به عنوان یک افزونه ووکامرسی یکپارچه با وردپرس و نیز WP SMS است. شما می توانید این دو مورد آخر را به صورت رایگان تهیه کنید.
معرفی بهترین پلتفرم های پیامکی ایرانی
برای ایجاد قابلیت ورود با پیامک در وردپرس، نصب افزونه روی وردپرس از یک سو و انتخاب سرویس دهنده پیامکی از سوی دیگر هر دو بسیار مهم هستند و باید در هماهنگی هم انجام شوند. به همین خاطر می خواهیم اکنون بهترین پلتفرم های پیامکی ایرانی و خارجی را نیز برای این کار به شما معرفی کنیم.
سامانه sms.ir
نام SMS.IR در بسیاری از منابع به عنوان بهترین سرویس دهنده پیامکی ذکر شده است. این سرویس دهنده دارای سابقه 14 سال تجربه در بخش خدمات اس ام اسی بوده و می توانید پنل پایه آن را نیز به صورت رایگان تهیه کنید. حداقل پنل این سامانه دارای قیمت 199 هزار تومان است و تعرفه پیامکی آن از 95 – 167 تومان می باشد.
سامانه ملی پیامک
دومین موردی که می توان در این قسمت از آن نام برد، سامانه ملی پیامک است. این وب سایت دارای پنل پایه با قیمت 49 هزار تومان بوده که نرخ پیامک در آن 190 تومان است. البته شما می توانید با تهیه پنل اقتصادی و شرکتی (به ترتیب 129 و 259 هزار تومان)، تعرفه پیامک را به 170 و 150 تومان برسانید. این پلتفرم دارای نرخ رضایت 98% بوده و به صورت 24/7 پشتیبانی ارائه می کند.
نیک اس ام اس
یکی از پنل های پیامکی که سامانه حساب کاربری شفاف و کاملی را ارائه می کند، نیک اس ام اس نام دارد. شما می توانید برای عضویت اولیه در این سامانه به صورت رایگان سرویس 30 روزه تست را دریافت کنید. سپس پنل را به صورت 3-6 ماهه یا یکساله تمدید نمایید. هزینه پنل در حالت یکساله 440 هزار تومان می باشد. هزینه پیامک بسته به سرشماره ها متفاوت هستند و 170 تومان است.
همچنین شما می توانید از خدمات جانبی این مجموعه نظیر نیک پوز استفاده کنید که دستگاهی برای ذخیره سازی شماره تلفن کاربران است. سپس می توانید به راحتی برای ارسال پیامک های انبوه به وسیله آن اقدام کنید.
از دیگر نام هایی که می توان در این قسمت ذکر کرد باید به موارد زیر اشاره نمود:
- فراز اس ام اس.
- نوین پیامک.
- فرا پیامک.
- پیامیتو.
معرفی بهترین پلتفرم های پیامکی خارجی
در صورتی که برای طراحی سایت فروشگاهی در خارج از کشور اقدام می کنید، ممکن است این سوال برای شما مطرح شود که از چه وب سرویس هایی می توان جهت ارسال پیامک در خارج استفاده کرد. در این خصوص به صورت خلاصه صرفا به معرفی نام ها می پردازیم که عبارتند از:
- Textmagic: این وب سرویس یکی از پیشروترین سایت هایی است که می توانید apiهای پیام کوتاه را از آن دریافت کنید. اگر به عنوان یک کسب و کار فعالیت می کنید، می توانید از خدمات این مجموعه استفاده نمایید.
- Twilio: یکی از پلتفرم های ابری که می توانید از آن برای ادغام قابلیت های مختلف sms api استفاده کنید، Twilio نام دارد. این پلتفرم امکان ارسال و دریافت پیامک به سراسر جهان را دارد.
- Plivo: برای ادغام برنامه های مختلف smsای کسب و کارها می توانید از این پلتفرم استفاده نمایید.
از دیگر نام ها در این بخش می توان به Vonage، Sinch و نیز Sender، Drip، FunnelKit اشاره کرد.
روش تنظیم و فعال کردن پیامک در وردپرس قدم به قدم
به یکی از مهم ترین قسمت ها در این بخش می رسیم و آن، روش تنظیم کردن پیامک وردپرسی در سایت است. در این خصوص می توان براساس پلاگین هایی که وجود دارند، متدهای مختلفی را بیان کرد که در ادامه به آموزش ورود با پیامک در وردپرس با کمک پلاگین دیجیتس می پردازیم.
خرید وبسرویس
در قدم اول لازم است نسبت به ثبت نام و تهیه پلن سرویس پیامکی در یکی از سایت های ایرانی اقدام کنید. توجه نمایید که افزونه دیجیتس از وبسرویس اعلام شده پشتیبانی بکند.
مراحل ثبت نام در این وبسرویس ها آسان است. کافیست با یک شماره تلفن در وب سایت آن اقدام کرده، مدارک لازم را که ممکن است شامل مشخصات هویتی شما و مدارکتان باشد ارسال نموده و وب سرویس را با پلن مدنظرتان تهیه کنید. حال باید مبلغی را در حساب خود شارژ کنید تا هزینه پیامک ها تامین شود. البته برخی از شرکت ها یک تعداد پیامک (اعتبار اولیه) برای ارسال در پلن پایه در نظر می گیرند تا تست های لازم انجام گردد.
حال باید یک پترن یا آن پیامکی که می خواهید بفرستید را در قسمت پترن های وبسرویس خود بسازید. به قسمت پترن ها رفته و یک پترن ایجاد کنید. حال پیام آن را مثلا به فرم زیر بنویسید:
“کد تایید شما: %code% – سایت Seoedu”
نکته: به جای %code% ممکن است پلاگین اس ام اس شما عبارت دیگری پیشنهاد دهد که باید آن را در قسمت پترن وبسرویس پیامکی قرار دهید.
نکته: شما باید منتظر باشید تا پترن شما توسط کارشناس سرویس دهنده تایید شود.
این عبارت چیزی است که کد جنریت شده سایت شما به جای آن قرار گرفته و برای کاربر ارسال می شود. مثلا اگر کاربر در هنگام ورود، ورود با پیامک را انتخاب کند، باید کدی که به او ارسال می شود را وارد نماید. سایت شما با پلاگین ورود پیامکی، یک کد جنریت کرده و به وبسرویس ارسال می کند، وبسرویس پیامکی آن را به جای %code% قرار داده و به کاربر ارسال می کند، کاربر هم آن کد را وارد کرده و وارد سایت می شود.
حال باید در بخش مستندات یا قسمت برنامه نویسی وب سرویس خود مراجعه کرده و پلاگین پیامکی را دانلود و آن را روی سایت نصب کنید. اگر از افزونه دیجیتس استفاده می کنید، این کار لازم نیست و مراحل زیر را دنبال کنید.
نصب و اعمال تنظیمات در افزونه دیجیتس
حال در قدم از نصب و راه اندازی قابلیت ورود با پیامک در وردپرس با دیجیتس باید این پلاگین را از پلتفرم های معتبر تهیه کرده و نصب کنید. حال مراحل زیر را دنبال کنید:
- ابتدا به قسمت تنظیمات افزونه رفته و در تب “درگاه” وارد شوید.
- حال باید شرکت ارائه دهنده این خدمات را انتخاب کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کنید. همچنین نام پترن خود در وبسرویس را نیز در این قسمت وارد نمایید.
نکته: در برخی موارد، به جای نام پترن، یک کد جنریت شده برای آن در وبسرویس ارائه می شود که باید آن را در تنظیمات پلاگین دیجیتس وارد نمایید.
البته برخی اوقات شما می توانید api کدی را به جای وارد کردن نام کاربری و غیره وارد کنید که همان کارکرد را دارد.
- حال باید در بخش “متغیر های هر پترن” پلاگین دیجیتس، متغیری که از سوی سرویس دهنده تعریف شده است را در این قسمت وارد کنید.
- مثلا شما در قسمت پترن وبسرویس، یک پترن برای ارائه کد ورود پیامکی تعریف کردید. حال این وبسرویس چنین متغیری به شما داده است: verification-code، حال شما باید آن را به صورت verification-code:{OTP} در بخش “متغیرهای هر پترن” پلاگین دیجیتس وارد نمایید.
حال در قسمت تست، یک شماره تلفن را وارد کرده و ارسال کد را به تلفن خود امتحان کنید.
دیدگاهتان را بنویسید