طراحی سایت شرکتی

طراحی سایت شخصی با بهترین قیمت

داشتن یک سایت شخصی، هویت برند شما رو تغییر میده

ما اینجا هستیم تا به شما کمک کنیم تا یک سایت شخصی برای خود با بهترین کیفیت داشته باشید. اکنون زمان این رسیده تا برای خودتان یک وبسایت شیک داشته باشید. جهت کسب اطلاع از هزینه ها و دریافت مشاوره رایگان با شماره 09130904084 تماس گرفته یا فرم زیر را کامل نمایید.

طراحی سایت رسپانسیو

یکی از مهمترین ویژگی های یک سایت این است که بتواند در نسخه های مختلف مثل گوشی و لپتاپ و... به درستی نمایش داده شود.

طراحی سایت با اصول سئو

طراحی سایت شرکتی باید به گونه ای انجام شود که سایت شما برای رسیدن به نتایج برتر گوگل دچار مشکل نشود.

طراحی سایت با سرعت و امنیت بالا

سرعت و امنیت حلقه گمشده سایت های شرکتی است، ما در تیم seoedu سعی داریم سایت هایی ایمن و با سرعت بالا برای شما طراحی کنیم.

طراحی سایت فروشگاهی

اگر شما محصولات فیزیکی زیادی دارید و میخواهید آن ها را در فضای وب بفروش برسانید می توانید از این قسمت ثبت درخواست خود را برای طراحی سایت فروشگاهی خود ارسال کنید.

شروع از 10 میلیون تومان

طراحی سایت شرکتی​

این پلن مخصوص کسب و کارهایی است که به صورت خدماتی و شرکتی در حال فعالیت هستند و بیشتر قصد معرفی کسب و کار خود را در سایت دارند. شما میتوانید از طریق دکمه زیر درخواست خود را ارسال نمایید.

شروع از 8 میلیون تومان

دیگر سایت ها

در صورتی که نیاز به طراحی سایت اختصاصی برای وبسایت خود دارید می توانید از طریق دکمه ثبت درخواست زیر اقدام نمایید تا تیم پشتیبانی seoedu در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرد و اقدامات لازم را به شما اعلام نماید.

تماس بگیرید

خدمات طراحی سایت شخصی در seoedu

هرآنچه شما برای داشتن یک سایت حرفه ای نیاز دارید.

پشتیبانی قوی طراحی سایت

خیلی مهمه که طراحی سایت شرکتت دست کسایی باشه که همیشه کنارت باشن و تو مشکلات سریع بهت کمک کنن.

طراحی سایت بر اساس سئو

طراحی سایت شما باید طبق اصول سئو باشد تا بتوانید در گوگل بدرخشید.

آموزش کار با سایت

ما برای شما قسمت هایی مهم سایت را آموزش میدهیم تا بتوانید از سایت خود استفاده کنید.

رعایت اصول طراحی و گرافیک

سعی داریم تا برای شما سایتی طراحی کنیم که از دیدن آن لذت ببرید.

Telecommuting pana
هزینه خدمات سئو

هزینه طراحی سایت شخصی چقدر است؟

خدمات طراحی سایت شخصی چه هزینه ای دارد و ما برای داشتن یک سایت باید چه مبالغی را پرداخت کنیم؟ 

شما میتوانید فرم زیر را کامل کنید تا بررسی های لازم برای سایت شما انجام شود و هزینه های آن مشخص گرد. همین حالا می توانید فرم را کامل کنید تا به صورت رایگان پروپوزال برای شما ارسال شود.

مراحل طراحی سایت اختصاصی

درصورت سفارش سایت اختصاصی 3 مرحله زیر انجام می شود.

طراحی وایرفریم​ برای طراحی سایت اختصاصی

طراحی وایرفریم

با توجه به نیاز مخاطبین شما و همینطور امکاناتی سایت شما نیاز دارد ما نقشه ساختاری صفحات را طراحی خواهیم کرد و در اختیار شما می گذاریم.

طراحی گرافیکی​ برای طراحی سایت اختصاصی

طراحی گرافیکی

در این بخش به طراحی گرافیک و المان های سایت شما می پردازیم تا یک سایت بی نظیر با المان های اختصاصی به شما تحویل دهیم.

کدنویسی و اقدامات بعد از آن​ ​ برای طراحی سایت اختصاصی

کدنویسی و اقدامات بعد از آن

در این بخش زمانی که قسمت گرافیک شما تایید شد، به سراغ اجرای کدها می رویم و شروع به نوشتن سایت شما خواهیم کرد تا با سورس بهینه به شما تحویل دهیم.

سوالات متداول درمورد خدمات طراحی سایت شرکتی

همانطور که گفته شد، هزینه طراحی سایت با توجه به امکانات و بخش های مورد نیاز سایت متغیر می باشد، شما میتوانید با شماره 09130904084 تماس حاصل نموده و از هزینه های طراحی سایت خود آگاه شوید.

  • بررسی خواسته‌ها و نیازهای شما
  • کشیدن وایرفریم
  • تجزیه‌ و تحلیل رقبا.
  • برنامه نویسی سمت فرانت اند یا “Front-end”
  • برنامه نویسی بک اند یا “Back-end”
  • کدنویسی بهینه براساس اصول سئو
  • تولید محتوا و کپی رایتینگ براساس اصول “SEO”
  • یکپارچه سازی و توسعه “CMS”
  • و غیره.

شما میتوانید جهت ثبت سفارش طراحی سایت و سئو سایت خود همین حالا از بخش تماس با ما اقدام کنید یا با شماره 09130904084 تماس حاصل فرمایید.

طراحی سایت شخصی چیست؟

برخلاف طراحی سایت شرکتی که معمولا برای گروهی از افراد ساخته می شود، در طراحی سایت شخصی، هدف ایجاد یک پلتفرم تنها برای یک فرد است. شاید بتوان وب سایت های شخصی را همانند صفحات چهره های برجسته در شبکه های اجتماعی نظیر فیسبوک، توئیتر و اینستاگرام دانست که کاربران بسیاری از سراسر دنیا آنها را دنبال می کنند. با این حال، طراحی سایت شخصی قادر است فیچر های بسیار بیشتری را به دلخواه شما ارائه کند که این مورد خود دلیلی برای برتری پلتفرم های فردی بر شبکه های اجتماعی است. اما منظور از طراحی سایت شخصی چیست؟

طراحی سایت شخصی به معنای ایجاد یک سکوی منحصربه فرد در فضای وب برای پرسنل و افراد است. هدف طراحی این مدل سایت ها شامل انتشار اطلاعات به صورت مستقیم برای جامعه هدف، بیوگرافی و معرفی فرد، سرگرمی، انتقال تجربیات، بازاریابی یا تولید محتوا می باشد. جالب است بدانید سابقه این نوع وبگاه ها به سال 1990 باز می گردد که در آن سال ها، سرویس های خبرگزاری یوزرنت و سایت های شخصی با هاست رایگان ارائه می شدند. رفته رفته این پلتفرم ها از سال 2000، حالت وبلاگی و در نهایت به شکل برنامه نویسی شده یا وردپرسی درآمدند.

طراحی سایت شخصی چیست؟
منظور از طراحی سایت خشص

اهمیت مزایای طراحی سایت شخصی چیست؟

امروزه نمی توان اهمیت و مزایای طراحی سایت شخصی را مثل گذشته دست کم گرفت. با گسترش فضای مجازی در مقطع کنونی، هر شخص همانند یک کسب و کار و برند دارای یک پایگاه مجازی در اینترنت خواهد بود. برخی از مزایایی که با ساخت یک سایت شخصی می توان به آنها اشاره کرد عبارتند از:

  • کنترل برند شخصی: این یکی از مهم ترین دلایل برای اهمیت طراحی سایت شخصی است. جالب است بدانید در 77 درصد از موارد، کارفرمایان برای تحقیق پیرامون مهارت ها و توانایی های یک فرد، نام او را در گوگل جستجو می کنند. خواندن چند توئیت و مقاله یا مشاهده چند پست اینستاگرامی می تواند درکی از شما در دیدگاه کارفرما ایجاد نماید. شما می توانید با ساخت یک سایت شخصی، Personal Branding آغاز کرده و یک نظارت کامل بر تمام محتواهایی که حتی ده سال از آن گذشته اند، داشته باشید.
  • نمایش توانایی ها: با راه اندازی یک سایت شخصی، بسته به دیزاین، مدل پلتفرم و محتوایی که در آن قرار می دهید، می توانید خلاقیت و استعدادهای خود را به رخ دیگران بکشید. چنین چیزی می تواند با طراحی سایت شخصی انجام شود.

اگر قصد دارید با تولید محتوا چنین کاری انجام دهید، پیشنهاد ما آن است که نکات سئو محتوا برای بهبود رتبه سایت خود را نیز درنظر بگیرید. این کار می تواند رنکینگ وب سایت شما را به شدت افزایش دهد. برای یادگیری نکات آن، کافیست در دوره زیر ثبت نام کنید:

  • کسب درآمد: اگر چهره سرشناس و محبوبی باشید، می توانید از دونیت های مردمی و فن های خود استفاده کنید. حتی با کمک تولید محتوا قادر هستید تا سریع تر محصولات خود را بفروش برسانید و آنها را برای مخاطب بیشتری نمایش دهید. این کار به ویژه با ادغام کردن طراحی سایت دانلود یا فروشگاهی با وب سایت شخصی امکان پذیر خواهد بود.
مزایای طراحی سایت شخصی
فواید طراحی سایت شخصی چیست؟

امکانات سایت شخصی چه چیزهایی است؟

امکانات وب سایت شخصی تماما به خواسته مخاطب و کارفرما بستگی دارد. به همین خاطر این نوع وب سایت ها بسیار ماژولار هستند و می توان به آن امکانات مختلفی اضافه کرد. اما برخی از قابلیت ها می بایست به صورت پیش فرض در این سایت ها قرار گیرند. در این خصوص می توان گفت:

  • ارتباط با ما: به عنوان مثال شما می توانید از سایت شخصی حتی به عنوان یک پلتفرم ساده تر برای طراحی سایت حقوقی نیز استفاده کنید. این کار با ایجاد یک فرم ارتباطی ساده برای ارتباط با موکلین و کاربران انجام می شود.
  • پورتفولیو: اگر در یک حوزه خاص مهارت دارید یا سابقه کاری و پروژه هایی انجام داده اید، می توانید در وب سایت خود نمونه کارهایتان را نمایش دهید. برای این کار، می بایست صفحاتی برای درج پورتفولیو با قالب و استاندارد مناسب در سایت شخصی اضافه کنید.
  • صفحات آرشیو و دسته بندی: برای آنکه بتوانید محتویات سایت خود را به خوبی طبقه بندی کنید، لازم است از فیچرهای آرشیو و دسته بندی آنها استفاده نمایید.
  • گالری: معمولا برای سایت های شخصی، فیچر گالری نیز درنظر گرفته می شود تا افراد بتوانند از رویدادهای خاص در زندگی خود، تصاویری را به اشتراک بگذارند.
  • صفحات شبکه اجتماعی: وب سایت های شخصی، بستری برای عضو گیری برندتان است که این کار می تواند با هدایت مخاطب به شبکه های اجتماعی شما انجام گردد.
  • بلاگ حرفه ای: یکی از فیچرهای بسیار مهم در سایت های شخصی، بلاگ است. وبلاگ شما باید طرح جذابی برای این بخش داشته باشد. اضافه کردن فیچرهایی مانند لایک، اشتراک گذاری و خروجی pdf از دیگر امکانات طراحی سایت شخصی خواهد بود.
امکانات سایت شخصی چیست؟
فیچرهای سایت شخصی چیست؟

انواع طراحی سایت شخصی: برنامه نویسی، وردپرس یا وبلاگی؟

همانطور که در ابتدای بخش گفتیم، طراحی سایت شخصی می تواند به شیوه های مختلفی انجام شود. اکنون سایت های شخصی از حالت تک صفحه ای و بلاگی خارج شده اند و می توانند با سیستم مدیریت محتوای وردپرس، برنامه نویسی و یا حالت وبلاگی (مدل بهینه شده) ایجاد شوند. در این خصوص باید گفت:

طراحی سایت شخصی وردپرسی

یکی از متداول ترین روش های طراحی سایت شخصی، نوع وردپرسی آن است. اقتصادی بودن هزینه انجام این کار، سرعت بالا و برطرف کردن تمام نیازهای مخاطب با هزاران قالب و پلاگینی که برای این CMS ساخته شده اند، بخشی از مزیت های این روش می باشد. تقریبا 43.2 درصد از کل سایت های دنیا بر پایه پلتفرم وردپرس طراحی شده است که تخمین زده می شود با فاکتور گرفتن وبلاگ ها، وردپرس پرکاربردترین پلتفرم برای ساخت سایت های شخصی شناخته شود.

قابل ذکر است کاربران می توانند با کمک افزونه های صفحه ساز در این پلتفرم، هر نوع استایلی را برای سایت خود طراحی کنند. همچنین وجود افزونه هایی از جمله EDD و WooCommerce می تواند قابلیت های فروش فایل های دانلودی و محصولات فیزیکی را برای پلتفرم شما ایجاد نماید.

طراحی سایت شخصی برنامه نویسی شده

در متد برنامه نویسی، طراح سایت شخصی از دانش کدنویسی خود برای ساخت یک پلتفرم وب استفاده می کند. با این حال هزینه بسیار بالای طراحی و طاقت فرسا بودن، مدت زمان بسیار زیاد و ماژولار نبودن این نوع سایت ها می تواند آن را به یک روش پرهزینه، طولانی و نامناسب برای راه اندازی سایت شخصی تبدیل کند. به طور کلی، شیوه طراحی سایت های شخصی برنامه نویسی شده برای کسانی پیشنهاد می شود که دانش انجام چنین کاری را دارند. آنها می توانند برای دست گرمی، یک پلتفرم ساده بلاگی را برای خود راه اندازی کرده و به عنوان یک نمونه کار نیز آن را نگه دارند.

طراحی سایت شخصی رایگان

بلاگ ها به عنوان قدیمی ترین نوع سایت سازهای شخصی شناخته می شوند که هنوز هم بقایای آنها وجود دارد. شما می توانید از این روش برای ساخت سایت های بلاگی خود استفاده کنید که مزیت آن عدم دریافت هزینه، رایگان بودن و انتشار محتوا شامل نوشته، لینک، تصویر و ویدیو است. اما در نقطه مقابل، عدم اضافه کردن ماژول های دیگر مانند راه اندازی سیستم فروش محصول یا کالا، فقدان قابلیت کنترل کامل مطالب، ضعیف بودن رابط کاربری و عدم سفارشی سازی دیزاین سایت جزو عیوب مهم در این نوع پلتفرم ها می باشد.

شما می توانید در یک لول بالاتر، به روش ساخت سایت شخصی در گوگل نیز اقدام کنید. با این حال نمی توان آن را یک روش خوب برای راه اندازی کسب و کار در فضای مجازی درنظر گرفت. این روش قابلیت آپلود فایل، طراحی منو، ساخت فروشگاه، ثبت نام، اضافه کردن فونت فارسی و موارد دیگری را نخواهد داشت.

متدهای طراحی سایت شخصی + مزایا و معایب
مزایای طراحی سایت شخصی

معرفی نمونه سایت شخصی و انواع طرح های آن

برای درک بهتر طراحی سایت شخصی، می توان به نمونه سایت هایی که در این حوزه ساخته شده اند و دیزاین متعارفی دارند اشاره کرد که عبارتند از:

  • دکتر کرمانی: یکی از سایت های شخصی ایرانی که توانسته است پس از چند مرحله بهینه سازی، اکنون به عنوان یک سایت خدماتی – بلاگی در حوزه پزشکی تبدیل شود، وب سایت دکتر کرمانی است. از فیچرهای این سایت شخصی می توان به بخش بلاگ، ویدیوها، پنل کاربری اختصاصی، فرم ها و نیز فروش آنلاین آن اشاره نمود.
  • وب سایت بهرام رادان: این وب سایت مدل دیگری برای طراحی سایت شخصی به ویژه برای هنرمندان درنظر گرفته می شود. از فیچرهای این مدل سایت ها می توان به پورتفولیو و نمونه کارها، بخش فن کلاب، موزیک ها، ویدیوگرافی و شبکه های اجتماعی اشاره نمود.
  • Ojieame: این مورد نیز به عنوان یکی از نمونه سایت های شخصی با تم دارک محسوب می شود که قابلیت ارسال ایمیل، کیس استادی ها، بخش درباره ما، ارائه CV و رزومه، نمونه کارها، مهارت ها را ارائه می کند.
معرفی نمونه سایت های شخصی طراحی شده
چند مثال از طراحی سایت شخصی ایرانی و خارجی

ویژگی های طراحی سایت شخصی حرفه ای چیست؟

فرقی نمی کند چه نوع طراحی سایتی مدنظر دارید. هر وب سایت علاوه بر ویژگی های مشترک، برخی فیچرهای خاص خود را در طراحی خواهد داشت. برای طراحی سایت شخصی می توان به موارد زیر اشاره کرد که عبارتند از:

  • سرعت بالا: توقعی که جامعه امروزی کاربران فضای مجازی از سایت های شخصی دارند، سرعت بالای این پلتفرم ها است. در حداقل ترین حالت، یک سایت شخصی می بایست به همان اندازه که یک پیج اینستاگرامی یا توئیتر سرعت دارد، زمان بارگذاری کمی داشته باشد.
  • طراحی سایت شخصی ریسپانسیو: این مورد یک ویژگی مشترک در طراحی استاندارد و حرفه ای هر پلتفرمی است. در این صورت، وب سایت شما می بایست برای ابعاد مختلف در دستگاه های موبایل، کامپیوتر و تبلت دیزاین بهینه ای داشته باشد.
  • طرح جذاب وبلاگ و پست: بلاگ نویسی یکی از مهم ترین فعالیت ها در سایت های شخصی است. از آنجایی که مهم ترین هدف طراحی یک سایت بلاگ، انتشار محتوا می باشد، لازم است طرح وبلاگ و پست های شما بسیار زیبا باشند.
  • مینیمال بودن: از ویژگی های عرف و متداولی که در طراحی سایت های شخصی حرفه ای بیشتر دیده می شود، می توان به استفاده از قالب ها و طراحی های ساده و مینیمال اشاره کرد. رعایت هارمونی رنگ ها، فضای خالی، فونت مناسب، استفاده از عناصر با کیفیت و جایگذاری صحیح المان ها، ویژگی های بسیار مهم در این بخش هستند.
ویژگی های طراحی سایت شخصی حرفه ای چیست؟
مهم ترین قابلیت های طراحی سایت شخصی

مراحل ساخت سایت شخصی چگونه است؟

برای کسانی که قصد آموزش طراحی سایت شخصی را دارند و یا آنکه می خواهند خودشان این نوع پلتفرم ها را ایجاد نمایند، لازم است فرآیند طراحی به صورت مرحله به مرحله پیش برود. در فرآیند طراحی سایت شخصی می توان به مراحل زیر اشاره کرد که عبارتند از:

  • تعیین مدل سایت: در مرحله اول، لازم است شما به عنوان کارفرما نوع تکنولوژی سایت، بودجه موردنیاز، کاربری و نوع محتواهایی که قرار است در آن ارائه کنید را تعیین نمایید.
  • طرح اولیه: ساخت یک سایت شخصی تا حد بسیار زیادی به الگویی که کارفرما سفارش می دهد، زمینه کاری و نیز سلیقه وی مرتبط است. بنابراین در اولین گام می بایست طرح و یا فیچرهایی که ممکن است فرد درنظر داشته باشد، تعیین گردند.
  • انتخاب رنگ سازمانی و طراحی بنرها: برای سایت های شخصی، می بایست یک تم رنگی به سلیقه مخاطب انتخاب نمود. همچنین چند بنر و یا عکس از او (بسته به نوع دیزاین کارفرما) درنظر گرفته می شوند.
  • طراحی اولیه سایت: مهم ترین صفحه در طراحی سایت شخصی، برگه اصلی می باشد. همچنین طراحی بخش نمونه کار، بلاگ، صفحه درباره ما و پورتفولیو نیز مهم هستند. پس از دیزاین اولیه، یک بازه زمانی مشخص برای کارفرما جهت اعلام ایرادها و یا مشکلات درنظر گرفته می شود.
  • تکمیل سایت و ارائه آن: پس از برطرف کردن مشکلات سایت، حال نوبت آن است تا وب سایت مطابق با طرح کارفرما تکمیل گردد. سپس دسترسی های لازم برای ورود کارفرما به سایت ارائه می گردند.

مراحل ساخت سایت شخصی

شخصی سازی سایت شخصی و روش های انجام آن

سفارشی سازی در طراحی سایت شخصی از مهم ترین کارهایی است که می بایست طراح به روش انجام آن واقف باشد. برای این کار، می توان به شیوه های مختلفی اقدام کرد که برخی از آنها به صورت زیر می باشند:

  • رنگبندی: استفاده از رنگ بندی که توسط کارفرما انتخاب می شود، یک شیوه بسیار موثر در شخصی سازی سایت های پرسنلی است. شما می توانید از تم های رنگی نزدیک به حوزه کاری فرد استفاده کنید و آنها را در لوگو، بنرها، آیکن ها و یا سرتیترها به کار ببرید.
  • لوگو: دیزاین لوگو بخشی از فرآیند طراحی سایت شخصی نیست اما لازم است اهمیت سفارشی سازی آن برای کارفرما تذکر داده شود. همچنین لوگو می تواند نقش بسیار مهمی در پرسونال برندینگ شما داشته باشد.
  • استایل آیکن ها و دکمه ها: مدل های متنوعی از استایل ها در طراحی آیکن وجود دارند. به عنوان مثال می توان به مدل های دستی، آیکن های عمیق، مینیمال، خطی با اشکال رنگی، Abstract، آیکن های رنگی، سیاه و سفید، فلت، ایموجی ها، Glyph و غیره اشاره کرد. استایل آیکن می تواند بر فضای سایت شما تاثیر گذار باشد.
  • فونت: اهمیت استفاده از فونت به جهت نمایش محتوایی که در سایت شما وجود دارند، بسیار مهم است. نوع فونت و وزن آن می تواند در ایجاد اعتماد، شدت و برانگیختن احساسات کاربر، نمایش محتوای دوستانه یا رسمی و فانتزی بودن آن موثر باشد. ایران یکان، یکان بخ، ایران سنس، وزیر و کلمه از جمله مهم ترین فونت های فارسی در طراحی سایت هستند.
شخصی سازی سایت شخصی و روش های انجام آن
سفارشی سازی سایت شخصی

انتخاب طرح گرافیکی سایت شخصی چگونه انجام می شود؟

تاکنون باید متوجه این موضوع شده باشید که انتخاب یک طرح گرافیکی و سفارشی سازی آن چقدر مهم خواهد بود. اما برای آنکه بتوانید یک استایل و قالب گرافیکی برای طراحی سایت شخصی خود انتخاب کنید، لازم است نکات زیر را درنظر داشته باشید:

  • رنگ سازمانی: قبل از این نیز به اهمیت انتخاب رنگ سازمانی اشاره کردیم. اگر رنگ خاصی را مدنظر دارید، از تم های رنگی رقبا، حوزه کاری، لوگو و نیز علایق خود الهام بگیرید. همچنین به روانشناسی رنگ ها با توجه به هدفی که از طراحی سایت دارید دقت کنید. به عنوان مثال اگر قصد فروش یک محصول را دارید، استفاده از رنگ سبز در طراحی دکمه های خرید بسیار مناسب خواهد بود.
  • جامعه هدف: به کسانی که جامعه هدف و مخاطبان شما هستند دقت کنید. آنها را از نظر علایق، بازه سنی، جنسیت و نیز حرفه ای که دارند درنظر گرفته و سلایق آنها را نیز درنظر بگیرید. به عنوان مثال، اگر جامعه هدف شما افراد مسن هستند، لازم است استایل های روشن و ساده ای را به کار بگیرید.
  • رابط کاربری: بسته به رابط کاربری و امکاناتی که در سایت خود به کار می برید، می توانید رنگ بندی و مدل آیکن ها را درنظر بگیرید. به عنوان مثال اگر رابط کاربری سایت شما شلوغ است، از رنگ های روشن و آیکن هایی با دیزاین ساده استفاده کنید.
انتخاب طرح گرافیکی سایت شخصی
طرح گرافیکی برای سایت شخصی

هزینه طراحی سایت شخصی به چه فاکتورهایی وابسته است؟

به طور معمول وب سایت های شخصی هزینه کمتری نسبت به مدل های فروشگاهی، تجاری و غیره دارند. فاکتورهایی که در تعیین قیمت طراحی سایت شخصی موثر هستند، عبارتند از:

  • نوع تکنولوژی: وب سایت های برنامه نویسی شده هزینه بیشتری نسبت به مدل های CMSای نظیر وردپرس دارند.
  • صفحات: اگر وب سایت شما یک پلتفرم ساده برای انتشار محتوا است، کمترین هزینه را خواهد داشت. اما اضافه شدن صفحات پورتفولیو، نمونه کارها، حساب کاربری پیشرفته تر، راه اندازی فروشگاه، اضافه کردن قابلیت فروش فایل دانلودی و غیره می توانند قیمت نهایی را افزایش دهند.

همچنین یک عامل مهم دیگر در این بخش، میزان حجم شخصی سازی سایت شما است که به نسبت درخواست کارفرما، هزینه نهایی طراحی سایت شخصی را بیشتر خواهد می کند.

محدوده قیمت طراحی سایت شخصی چقدر است؟

بسته به اینکه از چه پلتفرمی برای طراحی سایت شخصی استفاده می کنید، مجموعه پیمانکار سایت شما چه فرد یا مجموعه ای باشد و با توجه به میزان تجربه و فیچرهای درنظر گرفته شده برای سایت، محدوده قیمت طراحی این نوع سایت ها در حدود 8 میلیون تومان به بالا هستند.

مجموعه سئو ادیو به عنوان طراح سایت شخصی آماده و وردپرسی، خدمات ساخت این گونه پلتفرم ها را با قیمت های اقتصادی ارائه می کند. شما می توانید از صفحه طراحی سایت، درخواست خود را برای راه اندازی این نوع پلتفرم ها ثبت کنید.

هزینه طراحی سایت شخصی
قیمت طراحی سایت شخصی چقدر است؟

روش سئو سایت شخصی چگونه است؟

در کنار تمام بحث هایی که در مورد طراحی سایت شخصی بیان شدند، سئو و بهینه سازی آن یک مقوله بسیار مهم است. اگر بخواهیم یک مثال برای درک این موضوع بزنیم، اجازه دهید این مورد را بگوییم: فرض کنید شما قصد دارید به عنوان یک نویسنده، با کمک سایت شخصی خود کتاب تان را به صورت مستقیم به مخاطبان بفروش برسانید. با سرچ کردن عنوان کتاب خود، متوجه می شوید که سایت های بسیاری در نتایج گوگل هستند که به عنوان واسط، کتاب شما را به فروش می رسانند. حال شما می توانید به کمک قدرت سئو و تحقیق کلمه کلیدی از سرچ کنسول، وب سایت خود را بر روی کلمه کلیدی کتاب تان به رتبه اول گوگل برسانید. در این حالت شما می توانید بدون هزینه واسط، فروش کتاب خود را به صورت مستقیم داشته باشید.

سئو مجموعه اقداماتی است که می تواند به شما در ارتقای رتبه صفحات سایت در لیست نتایج گوگل کمک کند. مهم ترین روش سئو سایت شخصی، توجه به سرچ کنسول سایت تان است. شما باید علاوه بر رفع مشکلات تکنیکال سایت و آن-پیج آن، از کلمات کلیدی که در این پلتفرم پیشنهاد می شوند در محتوای خود استفاده کنید. برای یادگیری کامل سرچ کنسول از دوره آموزشی زیر استفاده کنید:

سایر نکات سئو سایت شخصی چیست؟

نکته مهم دیگری که در کنار سئو می تواند به بهبود سایت شخصی شما کمک کند، برندسازی است. شیوه های مختلفی برای اینکار در سئو پیشنهاد می شود. به عنوان مثال می توان گفت:

  • تولید محتوا: شما می توانید با تولید محتوا در حوزه کاری تان، سایت خود را بر سر زبان ها بیندازید. این کار می تواند به مخاطب شما کمک کند تا در موضوعات مختلفی که مرتبط با حوزه کاری شما، ردی از نام سایت شما و برندتان را مشاهده کند.
  • غنی سازی محتوا: از آنجایی که سایت های شخصی بیشتر با تولید محتوا فعالیت می کنند، لازم است با روش های غنی سازی آن نیز آشنا شوید. به عنوان مثال می توان به استفاده از ویدیو ها، پادکست ها، تصاویر و جداول در محتوا اشاره نمود.
  • رپورتاژ آگهی: شاید بتوان درج رپورتاژ در وب سایت ها و پلتفرم های بزرگ را یکی از منحصر به فردترین روش های برندینگ و تقویت سئو سایت شخصی دانست. در این حالت، وب سایت شما به همراه لینک های فالو یا نوفالو در وب سایت های معروف و به صورت یک مقاله معرفی می شود که منجر خواهد شد تا نام برند و رنک شما را افزایش یابد.

نکته: تاثیر رپورتاژ آگهی تا حد بسیار زیادی به تکنیک های نگارشی محتوا و شیوه درج آن مرتبط است. شما می توانید با تهیه دوره زیر، کامل ترین آموزش برای استفاده صد در صدی از رپورتاژها را دریافت کنید.

اخذ مشاوره طراحی سایت شخصی

فرقی نمی کند قصد طراحی سایت املاک، طراحی سایت موزیک یا دیگر نوع سایت ها را داشته باشید. لازم است حتی در هنگام طراحی نیز سئو و بهینه سازی سایت آنها را درنظر بگیرید. برای انجام این کار، پیشنهاد ما استفاده از دوره سئو مستر، کامل ترین دوره سئو در ایران با مینی دوره هایی است که تاکنون معرفی شدند. با مشاهده این دوره، دیگر نیازی به مشاوره و راهنمایی برای سئو سایت خود نخواهید داشت:

اگر در زمینه سئو و طراحی سایت برای کسب و کار خود نیاز به راهنمایی بیشتری دارید، می توانید از بخش پشتیبانی مجموعه سئو ادیو استفاده کنید. کارشناسان پشتیبانی در بخش طراحی و نیز بهینه سازی سئو منتظر پاسخگویی به سوالات شما هستند.

اخذ مشاوره طراحی سایت شخصی
اخذ راهنمایی طراحی سایت شخصی