7 دلیل کند شدن سرعت لود سایت(نکاتی که تاکنون نشنیده اید)


7 دلیل مهم کند شدن سرعت لود سایت
بی شک شما هم از اهمیت سرعت لود سایت آگاه هستید. بالا بود سرعت سایت هم در بخش سئو سایت و هم تجربه و جذب کاربری بسیار تاثیر گذار است. از مزایا و تاثیرات افزایش سرعت لود سایت هرچقدر هم که بگوییم باز کم است به همین خاطر به یک جمله اکتفا میکنیم که سرعت سایت بسیار مهم است. حال باید بدانیم که چرا سرعت سایت کم میشود؟ و چه عواملی در آن دخیل هستند، پس با ما همراه باشید.
علت کند بودن سایت چیست؟
کند بودن سایت به خودی خود اتفاق نمی افتد و تحت تاثیر عوامل مختلفی ایجاد می شود. خوبی کار اینجاست که می توانید این عوامل را برطرف کنید و به عبارتی ماندگاری بالایی ندارند. در این مقاله قصد داریم 7 دلیل کند شدن سرعت لود سایت را معرفی کنیم که بسیار شایع است و وب مسترها با آن ها دست و پنجه نرم می کنند.
1- ضغیف بودن میزبانی
کافی نبودن و ضعیف بودن منابع هاست صفحه شما از مهم ترین دلیل های کند شدن سرعت لود سایت می باشد. امروزه میزبانی بیشتر وب سایت ها توسط هاست های مشترک انجام می شود. هاست مشترک شاید هزینه مناسب تری داشته باشد اما در حقیقت شلوغ بودن و افزایش تراکم آن می تواند هرچه رشته کرده بودید را پنبه کند. توصیه میکنیم در صورتی که از هاست اشتراکی استفاده می کنید یک نمونه باکیفیت و البته خلوت آن را انتخاب کنید تا از دردسرهای آن در امان باشید.
2- موقعیت سرور وب سایت
تصور کنید که قصد سفر در یک بازه زمانی بسیار کوتاه را دارید، در این شرایط مقصد آلمان را انتخاب می کنید و یا ترکیه؟ فاصله شما از ایران تا آلمان نزدیکتر است؟ یا ایران تا ترکیه؟ واضح است که ترکیه به شما نزدیک تر خواهد بود و در چنین بازه کمی قطعا انتخاب درستی است چرا که زمان رفت و برگشت شما به دلیل فاصله کم سریع تر اتفاق خواهد افتاد. دقیقا همین است، موقعیت سرور شما برای این که در کم ترین زمان درخواست را پاسخ دهد باید فاصله کمی با کاربران سایت شما داشته باشد. هر چه این فاصله بیشتر شود به تبع سرعت سایت شما کندتر خواهد شد. در نتیجه باید با در نظر داشتن فاصله جغرافیایی، نزدیک ترین سرور را به کشور خود انتخاب نمایید.
3- روش برنامه نویسی
کد نویسی نقش بسیار مهمی در طراحی سایت شما دارد، فرقی نمی کند سایت شما با استفاده از قالب وردپرس ایجاد شده است و یا برنامه نویسی. شیوه کد نویسی سایت شما اگر از کدهای بهینه تشکیل نشده باشد و یا در نوشتن کدها زیاده روی وجود داشته باشد به شکل بسیار عجیب و وحشتناکی سرعت لود سایت شما را کاهش خواهد داد. این موضوع عملا بستگی به طراح صفحه شما دارد. زمانی که از سایت وردپرس استفاده می کنید، بهره بردن از صدها قالب موجود که هر کدام ویژگی های مخصوص به خود را دارند می تواند جز علت کندی سایت وردپرس شما باشند.
در صورتی که تمایل دارید سرعت لود سایت خود را افزایش دهید و بالا ببرید پیشنهاد می کنیم مقاله چگونه سرعت لود سایت را بالا ببریم را مطالعه داشته باشید.
4- بهینه نبودن عکس ها
بخش زیادی از محتواهای هر سایتی را عکس ها تشکیل می دهد. اگر این تصاویر قبل از درج در سایت بهینه نشود و به فرم و سایز مناسبی تبدیل نشود می تواند موجب کندی سرعت سایت شود. چرا که حجم آن بیشتر از سایر قسمت هایی می سود که از محتوا متن در آن استفاده شده است.
5- ریدایرکت های اضافه
وجود ریداریرکت های بی اهمیت و غیر ضروری سبب می شود تا کاربر شما بیشتر از زمان عادی برای بالا آمدن صفحه شماا صبر کند.س همین حالا ریدایرکت های اضافه وب ساییتان را حذف کنید.
6- از پلاگین های زیاد استفاده نکنید
استفاده از هر پلاگین یک سری درخواست ها را به سرور ارسال می کند و از آن پاسخی دریافت می کند. هرچه این تعامل بیشتر شود سرعت لود سایت کمتر خواهد شد. س تا جایی که میتوانید از پلاگین های کم تر استفاده کنید.
7-ارسال درخواست های متعدد
برای نمایش هر بخش از صفحه شما یک درخواست به سرور ارسال می شود. هرچه این المان ها بیشتر باشد تعداد درخواست ها بیشتر می شود و به دنبال آن باید انتظار کند تر شدن سرعت سایت را داشت.
علت کندی سایت وردپرس
احتمالا تمامی موارد بالا را چک کرده اید حال بازهم سرعت لود سایت شما کند است و در تلاش برای افزایش سرعت لود شدن سایت خود هستید. از دیگر عواملی که ممکن است سبب کند شدن سرعت سایت شما شود کند بودن پنل وردپرس می باشد. کند شدن پنل مدیریت وردپرس را می توان علت کند بودن سایت وردپرس دانست. در این زمان فرونت اند سایت شما سرعت لئد سریعتری نسبت به بک اند خواهد داشت. بک اند احتمال دارد که از حافظه پنهان کمتری استفاده کرده باشد و یا در مواقعی ممکن است هیچ استفاده ای نکرده باشد. این جریان بیشتر از هر چیزی به پیکربندی و هاستینگ سایت شما بستگی دارد.
افزایش سرعت پیشخوان وردپرس
در اکثر سایت های وردپرسی بعد از مدتی سرعت پیشخوان وردپرس به طرز شگفت آوری پایین می آید و شما باید بهینه سایز سایت را دوباره از سر بگیرید. شما می توانید برای این عیب یابی از سرویس های متعددی همچون gtmatrix استفاده نمایید تا با بررسی سایت شما مشکلات صفحه تان را برایتان بازگو نماید و شما هم درصدد رفع آن برآیید.
سخن پایانی
بعد از بررسی موارد فوق دیگر نمی توانید دست روی دست قرار دهید و رتبه و سئو سایت خود را به مرور از دست دهید، باید آستین بلند کنید و دست به کار شوید. راه حل های متعددی وجود دارد که با استفاده از آن می توانید باعث افزایش سرعت بالا آمدن سایت خود شوید. این راه حل ها عبارتند از:
• رفع مشکلات سرور
• ارتقا هاست وب سایت
• غیر فعال کردن افزونه های غیر ضروری
• پاک کردن افزونه های اضافه از هاست
• پاک کردن قالب های بلا استفاده
• بروزرسانی وردپرس به جدید ترین نسخه
• استفاده از افزونه های مختلف همچون افزونه کش
• بهینه سازی تصاویر
• حذف ابزارک ها و پلاگین های اضافه
• و …
اگر دوست دارید سرعت سایت خود را افزایش دهید و آن را برای همیشه یاد بگیرید به شما پیشنهاد میکنم در دوره وردپرس موشکی وبسایت سئو ادیو شرکت کنید. ما در این دوره کلیه نکات مهم را به شما برای افزایش سرعت سایت به همراه یک پروژه عملی خواهیم گفت.همچنین می توانید از مقاله آموزش رایگان سئو استفاده کنید.
دیدگاهتان را بنویسید