معرفی بهترین قالب وردپرس برای طراحی سایت فروشگاهی، شرکتی، آموزشی، شخصی، آگهی، خبری و نمونه کار – مقاله جامع

- 1 آشنایی با قالب وردپرس
- 2 نکات مهم در انتخاب قالب وردپرسی
- 6 بهترین قالب وردپرس از نظر سئو چیست؟
- 7 بهترین قالب وردپرس از نظر سرعت چیست؟
- 8 معرفی بهترین قالب وردپرس برای سایت فروشگاهی
- 11 معرفی بهترین قالب وردپرس برای سایت شرکتی
- 15 معرفی بهترین قالب وردپرس برای سایت آموزشی
- 18 معرفی بهترین قالب وردپرس برای سایت فروش فایل
- 22 معرفی بهترین قالب وردپرس برای سایت شخصی
- 25 معرفی بهترین قالب وردپرس برای سایت پزشکی
- 28 معرفی بهترین قالب وردپرس برای سایت خبری
- 31 معرفی بهترین قالب وردپرس برای سایت آگهی و دایرکتوری
- 34 معرفی بهترین قالب وردپرس برای سایت پورتفولیوها (نمونه کار)

بهترین قالب وردپرس در میان حدودا 30 هزار تم منتشر شده چیست؟ آیا شما هم بسته به نوع کاربری سایت خود به دنبال قالب وردپرس هستید؟ اگر پاسخ شما مثبت است، می خواهیم در ادامه این مطلب یک مقاله جامع را برای انتخاب قالب وردپرس مطابق با آخرین داده ها ارائه کنیم. از وب سایت های فروشگاهی گرفته تا شخصی و حتی پورتفولیوها، همگی پلتفرم هایی هستند که در این مقاله تم هایی را برای آنها پیشنهاد دادیم. همچنین اگر سایت شما به زبان انگلیسی است، 5 تا از بهترین قالب های دنیا را نیز برای راه اندازی سایت های بین المللی در انتهای مقاله معرفی کرده ایم.
آشنایی با قالب وردپرس
در سلسله مقالات آموزش طراحی سایت، جای مقاله ای که به صورت جامع بهترین قالب وردپرس را معرفی کند بسیار خالی بود. اکنون با ما باشید تا یکی از مهم ترین دغدغه های شما طراحان سایت یعنی انتخاب یک تم مناسب وردپرسی را برطرف کنیم.
اگر در حوزه طراحی سایت فعالیت میکنید، حتما عبارت “قالب وردپرس” را شنیده اید. در این مقاله می خواهیم با ویژگی های این نوع تم های سایت آشنا شده و در انتها برای هر نوع کاربری، بهترین و محبوب ترین قالب ها را برای شما پیشنهاد دهیم. اما قبل از معرفی بهترین قالب وردپرس، اجازه دهید تا با چیستی آن بیشتر آشنا شویم.
یک قالب وردپرس، مجموعه ای از صفحات و فایل های کدنویسی برای راه اندازی یک سایت است. صفحات سایت ممکن است از طریق یک افزونه صفحه ساز یا با کدنویسی، طراحی شده باشند. در کنار این صفحات، همچنین پلاگین ها یا کدنویسی هایی به فایل اصلی قالب اضافه شده اند تا عملکرد آن را تضمین کرده و فیچرهایی را برای قالب ایجاد کنند. با این حال هسته اصلی این فایل ها، همان وردپرس است و تنها بر روی این سیستم مدیریت محتوا قابل نصب و اجرا هستند.
تم های وردپرسی می توانند با سیستم مدیریت و شخصی سازی داخلی همراه بوده (پنل مدیریت قالب وردپرسی) که شخصی سازی عناصر و بخش های مختلف آن را راحت تر می کند.
قالب های وردپرسی، پوسته و نمایش بصری سایت شما را تغییر می دهند که می تواند بر رفتار کاربر و تعامل وی با سایت شما اثر گذار باشد. به همین خاطر است که حتما باید به دنبال بهترین قالب وردپرس باشید تا بتوانید کاربر را در سایت خود مجذوب کرده و اعتماد وی را بدست آورید.
عمده تفاوت قالب وردپرسی با یکدیگر، کدنویسی در بخش فایل های تم است که متشکل از index.html, function.php, page.php و غیره می باشد. شما می توانید از بخش نمایش >> ویرایش پوسته، فایل های کدنویسی قالب خود را مشاهده کنید. همچنین در هنگام دانلود فایل قالب، پوشه پلاگین ها نیز وجود دارند که افزونه های لازم برای راه اندازی قالب را نمایش می دهند.
نکات مهم در انتخاب قالب وردپرسی
برای طراحی سایت، انتخاب یک قالب ضروری است. اما ممکن است این سوال برای شما پیش آید که انتخاب بهترین تم وردپرسی براساس چه متریک ها و فاکتورهایی صورت می گیرد؟ در این خصوص می خواهیم به چند مورد مهم زیر اشاره کنیم که عبارتند از:
توجه به امکانات قالب
براساس آنچه که مشتریان و کاربران شما نیاز دارند تا در سایت شما به آنها دسترسی داشته باشند، مهم است که یک قالب وردپرسی خوب را انتخاب کنید. به همین خاطر در اولین قدم باید برای انتخاب بهترین قالب وردپرس، به سراغ مواردی بروید که امکانات موردنیاز شما را دارند. مثلا یک قالب شخصی نمی تواند سیستم فروش را به عنوان یک سایت فروشگاهی داشته باشد. در نتیجه مهم است که به نیاز پلتفرم خود و کاربران آن توجه کنید.
سئو
فرقی نمی کند برای طراحی سایت در یزد اقدام می کنید یا هر جای دیگر در دنیا، مهم است که سایت شما برای رسیدن به رتبه های بالا در نتایج SERP موتور جستجو، سئو قدرتمندی داشته باشد. یک قسمت مهم از سئو، مربوط به بخش تکنیکال سایت است که مربوط به کدنویسی و طراحی سایت می شود.
البته قابلیت های سایت برای اینکه بتواند سئو خوبی را ارائه دهد نیز مهم است. مثلا قالب باید ریسپانسیو بوده و برای دستگاه های مختلف مانند موبایل، تبلت و کامپیوتر، محتوا را به درستی به مخاطب نشان دهد. قالب سایت نباید مشکلات تکنیکالی مانند فونت های کوچک یا آیتم های غیر قابل کلیک داشته باشد. همگی این موارد، اختلال هایی را نیز در UI/UX سایت ایجاد می کنند.
سرعت و رابط کاربری
در نهایت دو عامل مهم دیگری که باید در این بخش به آنها اشاره کرد، سرعت قالب و رابط کاربری آن است. طراحی قالب باید به گونه ای باشد که علاوه بر حفظ زیبایی خود، رابط کاربری UI/UX قابل قبولی داشته باشد. در ادامه زمانی که بهترین قالب وردپرس را معرفی می کنیم، حتما یکی از فاکتورهای ما، سرعت قالب و طراحی آن خواهد بود.
نکته: بهترین قالب وردپرس چه از نظر سئو و شاخص های دیگر، تمی است که سرعت بالایی داشته باشد. سرعت یک فاکتور مستقیم برای رتبه بندی سایت و صفحه شما است. پیشنهاد می شود با انتخاب یک هاست قدرتمند و قالب مناسب، سرعت بارگذاری سایت خود را به زیر 3 ثانیه کاهش دهید.
بهترین قالب وردپرس از نظر سئو چیست؟
شاخصهایی که میتوان برای بهترین قالب وردپرس از نظر سئو در نظر گرفت عبارتند از:
- پشتیبانی از اسکیما مارک آپها در سایت.
- پشتیبانی از پلاگینهای سئو وردپرس.
- بهینه بودن کدها.
- استفاده از زبان نشانه گذاری HTML و تگ کردن اجزای مختلف سایت.
نکته: همانطور که می دانید، زبان نشانه گذاری HTML که ساختار سایت و صفحات شما را مشخص می کند، زبان کدنویسی است که ربات های خزنده گوگل آن را درک می کند. در نتیجه مهم است که قالب وردپرسی شما، دیزاین صفحات را با کدنویسی HTML به صورت تمیز و با درج دقیق تگ های مختلف هدر، فوتر، بخش محتوا، نویگیشن، ساید بار و غیره انجام داده باشد.
- سرعت مناسب.
- عدم وجود باگ یا لگ در قالب که برخلاف سئو سایت عمل کند. مثلا لینک دادن به صفحات نامرتبط به صورت خودکار یا تولید محتوای کپی.
- امنیت بالا به خصوص در برابر نفوذ.
- استفاده از تگ های کامل سئو، دسته بندی مطالب، تصویر شاخص و غیره.
بهترین قالب وردپرس از نظر سرعت چیست؟
شاخص هایی که بهترین قالب وردپرس از نظر سرعت را بیان می کنند عبارتند از:
- کدنویسی بهینه که می تواند در بهبود سئو و درک صفحات سایت توسط خزنده های گوگل نیز موثر باشد.
- زمان بارگذاری سایت که بهتر است 3-5 ثانیه باشد.
- پشتیبانی از افزونه های بهینه سازی سرعت سایت به خصوص پلاگین های راکت و لایت اسپید کش.
البته در برخی موارد، این قالب ها یکسری ابزارهای صفحه ساز را نیز ارائه می کنند که در این صورت اگر آیتم های طراحی صفحه دارای کدنویسی بهینه باشند، می توان این مورد را نیز یک شاخص بهینه بودن قالب از نظر سرعت دانست.
- وجود برخی قابلیت های بهینه سازی سرعت از جمله فشرده سازی کدها، بارگذاری تنبل تصاویر و کدهای جاوا اسکریپت و غیره.
با توجه به حساسیت این موضوع، برخی از فروشندگان اصلی تم ها امکان ارائه قالب با زمان بندی محدود و دمو را ارائه کرده اند. شما می توانید با مشاهده نسخه های دمو یا تهیه آنها، تست های لازم را برای سرعت سایت انجام دهید. شما می توانید از ابزارهایی همچون PageSpeed Insights یا GTMetrix برای این کار استفاده کنید.
حال که شاخص های انتخاب بهترین قالب وردپرس برای طراحی سایت را بیان کردیم، با ما همراه باشید تا راجع به بهترین قالب های وردپرسی در کاربری های مختلف صحبت کنیم.
معرفی بهترین قالب وردپرس برای سایت فروشگاهی
حال می خواهیم لیستی از بهترین قالب وردپرس را برمبنای کاربری های مختلف به شما توصیه کنیم که عبارتند از:
وودمارت – Woodmart
اگر به دنبال پرفروش ترین و محبوب ترین قالب فروشگاهی وردپرسی در ایران هستید، باید وودمارت را انتخاب کنید. اگر وسواس زیادی در تهیه قالب برای سایت فروشگاهی خود ندارید، می توانید مستقیما به سراغ این قالب بروید. با این حال طراحی سایت های مختلف برمبنای این قالب باعث شده تا دیزاین های سایت ها بسیار به یکدیگر نزدیک باشد. این موضوع می تواند برای بسیاری از افراد منجر آزردگی شود. با این حال وجود افزونه صفحه ساز به شما کمک می کند تا سایت خود را بیشتر شخصی سازی کنید.
از جمله امکاناتی که این مورد از بهترین قالب وردپرس دارد می توان گفت:
- سربرگ و فوتر ساز.
- طراحی الگوی محصولات با المنتور.
- بیش از 40 عنصر برای طراحی سایت مختص قالب.
- پشتیبانی سریع و حرفه ای.
- آموزش های آنلاین و طبقه بندی شده.
- دموهای درون ریز و بسته های نصب سریع.
- امکانات حرفه ای برای سایت های فروشگاهی که از جمله آنها می توان به فیلتر آیجکس، راهنمای سایز، مقایسه، علاقمندی، نمونه کارها، مگامنو، سواچ متغیرها، آپلود فونت.
- ارائه نسخه موبایل برای سایت که طراحی جداگانه ای دارد.
فلت سام – Flatsome
دومین مورد از لیست بهترین قالب وردپرس که می توان در این بخش بیان کرد، فلت سام نام دارد. این قالب پرفروش ترین و قالب شماره 1 فروشگاهی در خارج از ایران است. برخلاف ایران که وودمارت محبوبیت بالایی دارد، فلتسام یک قالب مناسب فروشگاهی برای زبان های بین المللی است. البته پس از وودمارت، این قالب در ایران نیز پرفروش می باشد.
شما می توانید از فلت سام به صورت یک قالب چندکاربری نیز استفاده کنید. از جمله ویژگی ها و امکاناتی که می توان راجع به قالب فلت سام بیان کرد، می توان گفت:
- پلاگین صفحه ساز داخلی که به ده ها المان دسترسی دارید.
- سرعت بهینه عالی که از نظر بهینه سازی کدها و فشرده سازی آن نسبت به دیگر تم های وردپرسی، عملکرد عالی دارد (نمره 98/100 در گوگل پیج اسپید).
- به روزرسانی مداوم. این قالب اصلی ترین محصول تیم توسعه دهنده است که به صورت مداوم تحت بررسی و به روزرسانی می باشد.
- پشتیبانی از +12 زبان بین المللی که برای این پلتفرم تاکنون ترجمه شده است.
- ارائه انواع Page layout برای صفحات محصول.
- ارائه انواع فیچرها برای صفحات محصول از جمله نشان محصول جدید، دکمه های شبکه اجتماعی، انواع استایل ها برای عناصر اسلایدی.
همچنین نام های دیگری را نیز می توان در ادامه برای معرفی بهترین قالب وردپرسی فروشگاهی بیان کرد. در این خصوص به صورت خلاصه 3 عنوان دیگر را نیز معرفی می کنیم که عبارتند از:
- دیجی لند: یکی از قالب های جذاب و زیبا که ممکن است از نظر سرعت وضعیت عالی نداشته باشد اما امکانات آن برای فروشگاه های اینترنتی بسیار عالی است، دیجی لند نام دارد. به عنوان مثال شما می توانید در پنل کاربری اختصاصی آن، امکان درج کد رهگیری مرسولات خود را در بخش سفارش ها داشته باشید. همچنین بخش تنظیمات قالب و بسیار اِلمان های اختصاصی برای طراحی سایت در این قالب قرار داده شده اند.
- نگارش شاپ: این قالب را می توان جزو تم های پرفروش فروشگاهی در ایران دانست. با توجه به سابقه 6 ساله این قالب که همچنان در حال آپدیت و بهتر شدن است، باید آن را یک قالب با مشکلات کم و بهینه سازی های خوب دانست که اکنون دموهای مختلفی نیز برای آن ارائه شده اند. از جمله قابلیت های این قالب می توان به سیستم فاکتورساز، افزونه دکان، کروسل های محصولات، امکان اتصال پنل پیامکی و غیره اشاره کرد.
- ایران کالا: این قالب برمبنای افزونه المنتور و ووکامرس ساخته شده است. شما می توانید این تم وردپرسی را با به همراه پنل کاربری اختصاصی آن دریافت کنید. همچنین قابلیت های چند فروشندگی با افزونه دکان به این قالب اضافه شده اند. از دیگر ویژگی هایی که توسط سازنده برای این قالب بیان شده اند می توان به هدر و فوتر ساز، واکنشگرا بودن وب سایت، مگامنو، جستجوی زنده و Ajax، سبک و کم حجم بودن قالب و سرعت بارگذاری بالا.
معرفی بهترین قالب وردپرس برای سایت شرکتی
یکی دیگر از وب سایت های مهمی که برای بیزینس ها و کسب و کارهای بزرگ طراحی می شود، وب سایت های شرکتی هستند. حال برای معرفی بهترین قالب وردپرس شرکتی می توان به موارد زیر اشاره کرد که عبارتند از:
قالب اکسترا – Xtra
اگر به دنبال پرفروش ترین قالب در ایران هستید که به عنوان تم شرکت ها استفاده می شود، باید به اکسترا اشاره کرد. دلیل محبوبیت این قالب، که عنوان پرفروش ترین قالب وردپرسی در کل ایران را به خود دارد، چند منظوره بودن آن و قابلیت شخصی سازی بالا برای انواع کاربری بدون نیاز به کدنویسی است.
جالب است بدانید که بیش از 120 دمو برای انواع کسب و کارها از جمله سایت های فروشگاهی نیز در این قالب قرار داده شده اند که با صفحه ساز المنتور و نیز ویژوال کامپوزر است. از جمله امکاناتی که برای اکسترا به عنوان بهترین قالب وردپرس ارائه شده است می توان گفت:
- استایل کیت که می توانید به کمک آن، قسمت های مختلف سایت را شخصی سازی کنید. این فیچر می تواند همه المان ها و عناصر یا افکت ها، هاور و فونت را برای شما تغییر دهد.
- تنظیمات قالب که به عنوان یک پنل جداگانه درون وردپرس برای تم شما قرار داده شده است.
- امکان استفاده از عناصر و اجزای دموها با استفاده از تمپلیت های از پیش ساخته شده که به کمک صفحه ساز ساخته شده اند.
با فروش بیش از 24 هزار بار این قالب، آموزش کاملی برای شخصی سازی قسمت های مختلف آن وجود دارد که می تواند طراحی سایت با این قالب را آسان تر کند.
آوادا – Avada
عنوان دیگری که می توان در این قسمت به عنوان بهترین قالب وردپرسی معرفی کرد، آوادا نام دارد. این قالب پرفروش ترین تم وردپرسی برای سایت های شرکتی در خارج از کشور است که بیش از 26 هزار نظر کامل (5 ستاره) برای آن ثبت شده است. آوادا دارای سیستم طراحی سایت داخلی و خاص خود بوده که دیگر نیازی به المنتور ندارید.
فرقی نمی کند در چه سطحی هستید، یک مبتدی، دیجیتال مارکتر، سئوکار یا حرفه ای، تنوع خوبی از این قالب با فیچرهای جذاب برای شما ارائه شده است. از فیچرهای دیگری که برای این قالب در نظر گرفته شده است می توان به موارد زیر اشاره نمود که عبارتند از:
- طراحی سایت به صورت زنده.
- دیزاین ساختار (Layout) سایت.
- داشتن هدر و فوتر بیلدر.
- داشتن مگا منو.
- داشتن فرم بیلدر.
- قالب راه اندازی سایت با فرآیند نصب Wizard.
- قابلیت بهینه سازی عملکرد سایت با نصب Wizard.
وجود قابلیت های بهینه سازی و راه اندازی قالب با نصب جادویی باعث شده است تا کارکردن و راه اندازی این سایت آسان تر شود.
هلو المنتور – Hello Elementor
اگر به دنبال بهترین قالب وردپرس اما خام هستید، حتما نیم نگاهی به هلو المنتور داشته باشید. هرچند که هلو المنتور در لیست قالب های برتر نیست، اما بدان جهت آن را در این لیست نام می بریم چراکه بسیاری از طراحان حرفه ای برای ساخت سایت های شرکتی و شخصی از این قالب استفاده می کنند. هلو المنتور یک قالب خام است. بدین معنا که هیچ چیزی در خود ندارد. شما باید با نصب پلاگین آن (المنتور) نسبت به طراحی اجزای مختلف آن اقدام کنید. از هدر و فوتر گرفته تا صفحات اصلی، آرشیو، بلاگ و محصول.
البته دموها و تمپلیت های بسیاری برای آن وجود دارد. با این حال مزیت این قالب آن است که با نصبش، یک سایت کاملا سفید و خالی دارید که باید جزء به جزء آن را با سلیقه خود دیزاین کنید. قالب هلو المنتور بستری را فراهم می کند که بتوانید دقیقا دیزاین را مطابق با طرحی که کارفرما داده است یا آنچه خود مدنظر دارید، بدون آنکه تنظیمات قالب شما را اذیت کند، اجرا نمایید.
از دیگر تم ها به عنوان بهترین قالب وردپرسی شرکتی می توان گفت:
- آسترا پرو: این قالب دارای دموهای اختصاصی بوده و بیش از 10 فونت با مجوز برای آن ارائه می شود. مهم ترین ویژگی این قالب، سبک بودن آن است. شما می توانید از سیستم هدر و فوترساز حرفه ای آن نیز استفاده کنید.
- انفلولد: همانند اکسترا، یک قالب چند منظوره شرکتی، شخصی یا فروشگاهی است که منعطف پذیر و ریسپانسیو می باشد.
همچنین می توان نام 3 قالب آرکی، ایمپرزا و زفایر را نیز در این بخش عنوان کرد.
معرفی بهترین قالب وردپرس برای سایت آموزشی
بهترین قالب وردپرس برای سایت آموزشی چیست؟ یکی از بهترین راه های کسب درآمد، آموزش مهارتی است که هر یک از شما سال ها در آن کارکرده اید و دانش آن را بدست آورده اید. برای آنکه کاربر بتواند به صورت اصولی به آموزش ها دسترسی داشته و برای خرید دوره شما اقدام کند، باید یک وب سایت داشته باشید. از جمله قالب هایی که می توان برای سایت های آموزشی معرفی کرد، می توان گفت:
استادیار – Studiare
استادیار پرفروش ترین قالب آموزشی در ایران است. این قالب آنقدر محبوب است که فاصله قابل توجهی با پرفروش ترین قالب آموزشی در رتبه دوم دارد. در مورد مزایای این قالب چند مورد را می توان گفت. اول آنکه سال هاست که این قالب به عنوان رسمی ترین و پرکاربردترین قالب آموزشی شناخته شده و تاکنون نیز پیشرفت های بسیاری کرده است. از جمله می توان به ارائه اپلیکیشن آن نیز در کنار قالب اشاره نمود. دومین ویژگی این قالب، عناصر خاص سایت های آموزشی است. مثلا می توان به شمارش معکوس، تعداد ثبت نامی ها، پنل کاربری زیبا و منحصر به فرد، کروسل های منحصر به فرد، منوهای عمودی، عناصر نمایشی آمار و داده های مرتبط به دوره ها و غیره.
از ویژگی های دیگر این قالب می توان گفت:
- طراحی واکنش گرا.
- طراحی مبتنی بر ووکامرس.
- کدنویسی بهینه و سرعت مناسب.
- کنترل پنل داخلی قالب که بخش های مختلف سایت را می توان با آن تنظیم کرد.
- استفاده از افزونه های صفحه ساز المنتور و ویژوال کامپوزر.
- پشتیبانی از جستجوی ایجکس.
- امکان ارسال اطلاعیه برای دانشجویان.
امپراطور – Emperor
یکی دیگر از قالب های جذابی که توانسته است فروش خوبی را تجربه کند، امپراطور است. این قالب که به خوبی فارسی شده، به صورت مداوم در حال آپدیت می باشد. مثلا می توان در آخرین آپدیت آن به استوری ساز پیشرفته در سایت اشاره کرد که این فیچر را در سایت ارائه می کند که در قالب های دیگر وجود ندارد. همچنین قابلیت های بسیاری برای تعامل با کاربران ارائه شده اند، از جمله می توان به پنل کاربری، ورود و ثبت نام هوشمند با پیامک، نمایش تصادفی خریداران، دموهای جذاب و جدید، استایل به روز و متفاوت آن اشاره کرد.
این مورد به عنوان بهترین قالب وردپرس دارای 60 المان اختصاصی بوده و سرعت آن بهینه شده است. شما می توانید برای فروش دوره های آموزشی آنلاین و فروش فایل از این قالب استفاده نمایید.
از دیگر قالب های جذابی که می توان برای سایت آموزشی معرفی کرد می توان گفت:
- قالب ادوما – Eduma: این تم تاکنون بیش از +25 هزار بار در مارکت جهانی به فروش رفته است. از مزیت های این قالب می توان به وجود سیستم لرن پرس، دموهای جذاب، مگامنو، ریسپانسیو بودن، قابلیت درگ و دراپ کردن عناصر برای ساخت سایت اشاره نمود.
- قالب هروژ: این قالب کمتر فروش رفته و به همین خاطر می توان آن را در اولویت های پایین تر در نظر گرفت.
یکی از قالب های خوب آموزشی، مگاوردپرس نام دارد که به دلیل مشکلات سازنده، فروش آن متوقف شده است. شما می توانید در آینده، زمانی که فروش آن فعال شد، این قالب را در نظر داشته باشید.
معرفی بهترین قالب وردپرس برای سایت فروش فایل
یکی از راه های کسب درآمد از اینترنت، فروش فایل های مجازی است. با این حال شما باید بدانید که این نوع کسب و کارها، فروش فیزیکی انجام نمی دهند. بلکه فروش محصول کاملا مجازی است. از این رو مهم است که در انتخاب بهترین قالب وردپرس برای این سایت ها، به دنبال آنهایی باشید که صرفا فروش فایل مجازی را ارائه می دهند و از ارائه فیچرهای بیشتر جلوگیری می کنند. این خود باعث می شود تا سرعت سایت به شدت بالا برود. مثلا شما می توانید از افزونه Easy Digital Download استفاده کنید که حجم کمتری نسبت به وردپرس داشته و مخصوص فروش فایل های مجازی است.
از جمله بهترین قالب وردپرس برای این سایت ها می توان گفت:
قالب امپراتور
قالب امپراتور، همانطور که در قسمت قبل هم اشاره کردیم، یکی از بهترین تم ها برای سایت های فروش فایل است که از معرفی مجدد آن خودداری می کنیم. شما می توانید در رتبه نخست، از این قالب دیدن کنید.
آذین فایل – Azin File
این قالب وردپرسی بر مبنای افزونه EDD ساخته شده که معرفی کردیم. در نتیجه سرعت خوبی دارد. همچنین شما می توانید برای طراحی صفحات مختلف، از المنتور استفاده نمایید. از جمله ویژگی هایی که برای این قالب وردپرسی در نظر گرفته شده اند می توان به موارد زیر اشاره نمود که عبارتند از:
- سازگاری با WPML.
- مگا منوی حرفه ای با 2 استایل متفاوت.
- سازگاری کامل با افزونه ووکامرس و EDD.
- سازگاری کامل با افزونه دکان و چند فروشندگی با افزونه EDD (FES).
- امکان فروش فایل و نیز دوره های آموزشی.
- امکان اتصال پیامک و فعال کردن ورود پیامکی کاربر.
- پشتیبانی از قابلیت ارسال تیکت.
- پشتیبانی از برنامه بازاریابی و افیلیت مارکتینگ.
مگافایل – MegaFile
یکی دیگر از مواردی که باید در لیست بهترین قالب وردپرسی قرار گیرد، مگافایل نام دارد. شما می توانید این تم را برای فروش محصولات مجازی استفاده کنید. این قالب برمبنای افزونه ووکامرس بوده و با افزونه دکان نیز به صورت کامل سازگاری دارد. از جمله ویژگی هایی که می توان برای این قالب بیان کرد، عبارتند از:
- حساب کاربری جذاب.
- امکان افزودن محصولات به لیست علاقمندی ها.
- جستجوی Ajax و در لحظه.
- پنل تنظیمات داخلی قدرتمند و پیشرفته.
قابل ذکر است که افزونه صفحه ساز به کار رفته در این قالب از نوع ویژوال کامپوزر است. شما می توانید از 11 عنصر این صفحه ساز در کنار 2 دمو و 2 فونت تجاری استفاده کنید.
نکته: قابل ذکر است که آخرین به روزرسانی این قابل مربوط به سال 1401 بوده ولی مشتریان همچنان از آن راضی بوده اند. زمان ارائه آپدیت بعدی مشخص نیست.
از دیگر نام ها در این بخش به عنوان بهترین قالب وردپرس برای راه اندازی سایت فروش فایل، همچنین می توان به قالب فروش فایل پوشه و نیز قالب فروش فایل ونداد اشاره کرد. همچنین بعد از قالب امپراتور، می توان به قالب مگاوردپرس نیز برای فروش فایل اشاره کرد که اکنون غیرفعال است.
معرفی بهترین قالب وردپرس برای سایت شخصی
در لیست معرفی بهترین قالب وردپرس برای سایت های شخصی، حال می خواهیم چند قالب نام دار و جذاب را معرفی کنیم. سایت های شخصی، پلتفرم هایی هستند که بیشتر برای انتشار مطالب و پست استفاده می شوند. در نتیجه مهم است که قالبی را انتخاب کنید تا صفحات دسته بندی و بلاگ جذابی داشته باشند. همچنین این سایت ها فیچرها و امکانات خاصی ندارند، در نتیجه باید سایت سرعت بالایی داشته باشد. با توجه به این ویژگی ها، می توان به چند مورد از بهترین قالب وردپرس شخصی اشاره کرد که عبارتند از:
جنه – Jannah
جنه، یکی از قدیمی ترین و پرفروش ترین قالب ها در دهه اخیر است که درصد رضایت بالایی دارد. این قالب برای بسیاری از سئوکارها و طراحان سایت یک تم نوستالژی اما همچنان به روز و جذاب است که می توانید از دموهای متنوع آن استفاده کنید. این قالب در عین سادگی، بسیار شیک و مدرن است. بخش های مختلفی داشته و به شدت قابلیت افزایش سرعت را دارد. با وجود پلاگین های داخلی که در این قالب قرار دارند، شما کمتر به افزونه های دیگر نیاز خواهید داشت.
آرتر – Arter
یکی از قالب های پرفروش مخصوص سایت های شخصی یا به اصطلاح وب سایت هایی که رزومه محور هستند، این مورد است. این قالب به صورت تک و یا چند صفحه ای ارائه می شود. صفحه اول آن استایل بسیار جذابی دارد و کاربر با ورود به سایت، کاملا با استعدادها، سابقه کاری، همکاری ها و افتخارات شما آشنا خواهد شد. اگر یک دمو از این سایت را مشاهده کنید، بهتر می توانید ساختار آن را درک کنید.
از دیگر نام ها در این بخش به عنوان بهترین قالب وردپرس برای سایت های شخصی می توان به قالب های Savis، رایان، موودو، رزومیتو و قالب شخصی شرکتی نادر اشاره کرد.
معرفی بهترین قالب وردپرس برای سایت پزشکی
حال ممکن است این سوال مطرح شود که بهترین قالب برای سایت های پزشکی کدامند؟ برای سایت های پزشکی، براساس اینکه کاربری مدنظر شما چیست چند ویژگی می توان ذکر کرد. اول اینکه سایت پزشکی باید دیزاین نسبتا مدرن و زیبایی داشته باشد. از سوی دیگر این نوع سایت ها می بایست سیستم نوبت دهی داشته باشند. رنگ بندی، اطلاع از زمان بندی حضور پزشک، معرفی وی و دستاوردهای او از جمله دیگر امکانات در قالب های وردپرسی هستند.
در مورد بهترین قالب وردپرس برای سایت های پزشکی می توان به چند مورد زیر اشاره نمود که عبارتند از:
مدیفای – Medify
یکی از قالب هایی که به خوبی فارسی سازی شده و توانسته است فروش خوبی را داشته باشد، مدیفای نام دارد. این قالب به صورت کامل برای دستگاه های مختلف ریسپانسیو بوده و توسط المنتور طراحی شده است. شما می توانید دموهای مختلفی را برای راه اندازی سایت های پزشکی با این قالب داشته باشید که کاملا طرح و رنگ آمیزی خوبی دارند. از دیگر ویژگی هایی که می توان برای این مورد از بهترین قالب وردپرسی بیان کرد باید گفت:
- عناصر اختصاصی و صفحه ساز که می توانند سایت شما را به صورت ویژه طراحی کنند.
- بهینه سازی شده از نظر سئو.
- پشتیبانی کامل با ارائه مستندات.
- به روزرسانی دائمی.
- ارائه فیچرها و افزونه های مختلف اعم از رولوشن اسلایدر، المنتور، ووکامرس.
مدیلینک – Medilink
یکی از قالب های حرفه ای دیگری که می توان در این قسمت معرفی کرد، مدیلینک نام دارد. این تم ظاهری کاملا واکنش گرا داشته و دارای دموهای مختلفی اعم از 26 دمو (13 چند صفحه ای و 13 تک صفحه ای) می باشد.
از جمله قابلیت ها و ویژگی هایی که می توان در این قالب مشاهده کرد باید گفت:
- جدول زمانی وقت ملاقات.
- سازگار بودن با افزونه ووکامرس.
- امکان تغییر رنگ، فونت و تصاویر.
شما می توانید از این قالب برای وب سایت های دندان پزشکی، وبلاگ پزشکی، وبسایت های تخصصی مشاوره، کلینیک زیبایی تخصصی، وبسایت آزمایشگاه و غیره.
نکته: برخی از طرحان سایت، از قالب هلو المنتور استفاده می کنند که دیزاین را به سبک و سلیقه پزشکان انجام دهند. شما می توانید با این قالب و یکسری افزونه های دیگر، امکان ایجاد قالب های جذاب را داشته باشید.
معرفی بهترین قالب وردپرس برای سایت خبری
اگر می خواهید برای طراحی سایت در یزد اقدام کنید و سایت مدنظر شما خبری است، باید به دنبال قالبی باشید که سبک و سریع بوده تا مخاطب بتواند به سرعت به اخبار دسترسی داشته باشند. در این خصوص می توان به 3 قالب اشاره کرد. البته شما می توانید در انتخاب نخست خود، از قالب جنه استفاده کنید که توضیحات آن را در بخش قبل ارائه کردیم.
قالب صحیفه – Sahifa
در لیست بهترین قالب وردپرس باید حتما از قالب صحیفه هم نام برد. یکی از قالب های قدیمی و محبوبی که استایل نسبتا قدیمی داشته اما سبک جذابی و نزدیکی به سایت های خبری دارد، قالب صحیفه است. این قالب دارای صفحه ساز اختصاصی بوده و از افزونه های مختلفی اعم از WPML برای چند زبانه کردن سایت، المنتور، ووکامرس و ویژوال کامپوزر پشتیبانی می کند.
این قالب تاکنون بیش از 2 هزار بار در ایران به فروش رفته است. شما می توانید از آن به عنوان یک قالب برای سایت های شخصی خود نیز استفاده کنید. همچنین شما می توانید در نسخه های جدید این قالب، امکان راه اندازی فروشگاه اینترنتی خود را نیز داشته باشید. ایجاد فرم ها، تالارهای گفتگو، ایجاد سایدبارهای نامحدود، تغییر فونت و قلم، استفاده از بنرهای تبلیغاتی در ابعاد مختلف برای بخش های گوناگون سایت از جمله ویژگی های این قالب می باشند.
نیوزپیپر – NewsPaper
در لیست بهترین قالب وردپرس، اگر بخواهیم تمی را که دیزاین بهتری برای سایت های خبری دارد به شما معرفی کنیم، باید به نیوزپیپر اشاره کرد. این قالب می تواند دیزاینی مشابه با سایت های معروف از قبیل فارس نیوز، تابناک، آپارات و غیره را برای شما ایجاد کند. در نتیجه اگر نیاز به راه اندازی سایت هایی مشابه به آنها دارید، حتما از این قالب استفاده کنید.
در خصوص ویژگی هایی که این قالب دارد می توان به موارد زیر اشاره کرد که عبارتند از:
- جستجوی آیجکس و در لحظه.
- استفاده از AMP برای افزایش سرعت.
- پلاگین مدیریت سایت.
- استفاده از ووکامرس برای راه اندازی بخش فروشگاه.
- سازگاری با افزونه های Bbpress، Yoast، Slider revolution و Contact form.
از دیگر مواردی که می توان در لیست بهترین قالب وردپرس در این بخش عنوان کرد می توان گفت: قالب دانا، ملت نیوز، لیوسا.
معرفی بهترین قالب وردپرس برای سایت آگهی و دایرکتوری
یکی از سری سایت هایی که استفاده از آنها بسیار مرسوم است و ممکن است شما هم آنها را داشته باشید، سایت آگهی یا دایرکتوری می باشد. در این نوع پلتفرم ها، شما می توانید آگهی ها و یا لینک دیگر پلتفرم ها را درج کنید. در خصوص این دسته از سایت ها می توان از بهترین قالب وردپرسی زیر استفاده کرد که عبارتند از:
چارسوق – Charsoogh
اگر به دنبال ساخت سایت هایی مانند دیوار و شیپور هستید، چارسوق انتخاب مناسبی برای شما است. این قالب فروش بالای 3000 بار را تجربه کرده و قیمت آن نیز بسیار بالا است. با این حال امکانات کاملی را ارائه می کند. از جمله قابلیت ها و فیچرهای بهترین قالب وردپرسی در این تم می توان گفت:
- باندل قالب و اپلیکیشن که می توانید بهم متصل کنید.
- امکان ویژه و کردن آگهی.
- امکان دسته بندی کردن آگهی.
- امکان دریافت هزینه برای نردبان کردن آگهی.
- امکان اضافه کردن شهر و محله جدید.
- قابلیت اضافه کردن به علاقمندی های پنل کاربری.
- سازگاری با صفحه ساز المنتوری.
- اطلاع رسانی از طریق ایمیل و پیامک برای مشتری.
این قالب امکانات و ویژگی های بسیاری دارد که پیشنهاد می کنیم حتما از قسمت دموها و صفحه اصلی مشخصات آن را مشاهده کنید.
مای لیستینگ – MyListing
این قالب انواع امکانات را برای درج آگهی و دایرکتوری دارد. مثلا شما می توانید برای ثبت یک آگهی، انواع فیلدهای عنوان، تصویر، توضیحات، کاور، شماره تلفن، دسته بندی، امکانات، جزئیات اجاره، متراژ، تخت خواب و غیره را در آن ثبت کنید. همچنین امکان ایجاد فیلدهای سفارشی نیز وجود دارد که باعث می شود تا فیلدهای خاص خود را ثبت کنید.
این قالب همچنین یکسری نشانه گذاری های اسکیما را نیز در خود تعریف کرده است که به سئو سایت کمک می کند. شما می توانید همانند فیلد ها، چند فیلتر در صفحات آرشیو نیز داشته باشید که از جمله می توان به فاصله، دسته بندی، تعداد اتاق ها، امکانات، براساس و … است.
از دیگر موارد در لیست بهترین قالب وردپرسی سایت آگهی و دایرکتوری می توان به Adforest، دیوار پلاس و املاک هومو اشاره کرد.
معرفی بهترین قالب وردپرس برای سایت پورتفولیوها (نمونه کار)
در نهایت یکی دیگر از موضوعاتی که باید در این لیست از آنها نام برد، سایت های پورتفولیو است. منظور از سایت پورتفولیو، پلتفرم هایی است که نمونه کارهای خود را برای کارفرما در آن قرار می دهید.
بسیار مهم است که برای جلب نظر کارفرما، بهترین قالب وردپرسی توسط متخصص به کار گرفته شود که خود نشان دهنده سلیقه و جذابیت مهارت های فرد است. در این خصوص می توان به چند مورد از قالب های زیر اشاره کرد:
رزومیتو – Resumeto
این قالب مخصوص فریلنسرها و متخصصین ساخته شده است تا بتوانند برای معرفی خود و تخصص ها یا پروژه هایی که کار کرده اند، پلتفرمی داشته باشند. شما می توانید آن را برمبنای صفحه ساز المنتور با 19 ابزارک اختصاصی ویرایش کنید. همچنین وجود تنظیمات درونی قالب، کار را برای ویرایش سریع آن آسان کرده است. جالب است بدانید که در کنار ارائه مشخصات و رزومه خود، امکان فروش فایل نیز با توجه به افزونه ووکامرس آن وجود دارد. مثلا می توانید دوره های شخصی که برگزار کرده اید یا محصولاتی که طراحی نموده اید را عرضه کنید
قالب آرتر – Arter
قالب آرتر که در قسمت قبل معرفی کردیم. این تم نیز جزو لیست بهترین قالب وردپرسی شناخته می شود که کدنویسی تمیزی دارد و کاملا ریسپانسیو است. شما می توانید آن را با المنتور ویرایش کنید. همچنین با به کار رفتن افزونه ووکامرس، امکان فروش محصول نیز وجود دارد. وجود افکت های زیبا و انیمیشن های جذاب از جمله نقاط قوت این قالب می باشد. همچنین شما می توانید با خرید این قالب از پشتیبانی مداوم آن استفاده کنید. قالب در دو نمونه مشکی و سفید ارائه شده است؛ البته می توان رنگ بندی و فونت آن را نیز تنظیم کرد.
از دیگر نام ها در این قسمت همچنین می توان به قالب New، پرسونال، Ramsay و نیز وی کارت اشاره کرد.
اگر به مقالات مرتبط به طراحی سایت علاقمند هستید، مانند “ساخت سایت با گوگل سایت” حتما به بخش بلاگ سایت ما سری بزنید.
دیدگاهتان را بنویسید