دریافت مشاوره برای طراحی سایت

امروز در این مقاله به بررسی موضوع مشاوره طراحی سایت می پردازیم.
همان طور که می ‌دانید امروزه در فضای وب سایت ها رقابت حرفه ای، تخصصی و روز افزونی وجود دارد به شکلی که شما اگر یک قدم اشتباه در مسیر طراحی و مدیریت وب سایت تان بردارید اثر بسیار بسیار مخرب و خطرناکی! و شاید جبران ناپذیری بر روی وب سایت تان می گذارید.

چرا باید از مشاوره طراحی سایت کمک بگیرم؟

چرا باید از مشاوره طراحی سایت کمک بگیرم؟

شما از اولین روز هایی که ایده نخستین ایجاد یک وب سایت به ذهن تان خطور می کند تا آخرین لحظه ای که مدیریت آن وب سایت را در دست دارید، نیاز به یک مشاور حرفه ای طراحی سایت دارید. دلیل آن هم مشخص است! مسیری که شما قرار است طی ماه ها و شاید سال ها سپری کنید و همچنین ضرر ها و خسارت های احتمالی زیادی را که قرار است تجربه کنید، مشاور طراحی وب سایت بار ها و بار ها به شکل های گوناگون تجربه کرده است و به اصطلاح چم و خم کار را با تجربه های کاری زیاد به دست آورده است به عبارتی مشاور طراحی سایت تصویری از آینده کاری شما است البته بعد از به دست آوردن تجربه های سخت و احتمالا تلخ!
بنابراین مانند تمام اموری که برای شروع به یک مشاور و راهنما نیاز دارند شما نیز برای پیشرفت در کسب و کارتان نیاز به یک مشاور و متخصص دارید.

مشاور طراحی سایت چه کار می کند؟

  •  کمک به انتخاب و پرورش یک ایده خوب برای شروع کار
  •  راهنمایی جهت روشن نمودن هدف و مسیر پیش روی شما
  •  تحلیل و آنالیز چند جانبه ایده برای شروع کسب و کار یا تولید محتوا
  •  کمک در مهم ترین مرحله یعنی پیاده سازی و افتتاح وب سایت شما
  •  انتخاب بهترین و مناسب ترین دامنه برای سایت کسب و کار شما
  •  آشنا کردن شما با روش‌ های تامین مالی و جذب سرمایه برای راه اندازی و مدیریت سایت
  •  آنالیز وب سایت شما از جهات تخصصی به صورت کاملا حرفه ای و تخصصی
  •  رفع اشکالات فنی وب سایت شما
  •  مدیریت و بروز رسانی سایت شما
  •  طراحی بانک اطلاعات سایت شما
  •  تحلیل وضعیت سئو سایت و ارائه راهکار ها کلیدی و کاربردی برای بهبود سئو سایت
  •  راهنمایی جهت اخذ نماد اعتماد الکترونیکی
  •  شناخت رقیبان و آنالیز عملکردشان
  •  بهبود وضعیت سایت از هر لحاظ و جلوگیری از مشکلات احتمالی آن

پرداخت هزینه مشاوره

شاید تصور بسیاری از صاحبان وب سایت ها این باشد که یک طراحی عالی و بی نقص به همراه محصولات یا محتوای عالی برای شروع کسب درآمد و جذب مشتری کافی است. اما اینطور نیست! حدود 90% از سایت های ایرانی که طرفدار این تفکر بوده اند اکنون گوشه گوگل افتاده اند و خاک می خورند! شاید تصور کنید که هزینه ای که به مشاور پرداخت می کنید برای کسب و کار شما ضرر یا هزینه باشد اما اشتباه نکنید این یک نوع سرمایه گذاری بلند مدت است که در آینده (نه چندان دور!) همراه با سودی که از فروش محصولات یا جذب مشتری ها به دست می آورید صد در صد جبران می شود.

اکنون که به اهمیت وجود مشاور در روند طراحی و راه اندازی سایت پی ببردید لازم است که با برخی مشکلات و سوالات که ممکن است برای هر وب مستری در روند دیزاین سایت و در ارتباط با مشاور به وجود بیاید آشنا شوید:

  1.  تکیه به اطلاعات رایگان اینترنت درست نیست

    از آن جایی که بسیاری از افراد برای صرف هزینه های مالی در این زمینه مردد هستند تلاش می کنند با زیر و رو کردن اطلاعات اینترنت یک سری اطلاعات اولیه بدست بیاورند در صورتی که اطلاعات درون نت بسیار مبتدی و کلی می باشد و عملا تنها در زمینه تئوری کاربرد دارند. در روند راه اندازی و طراحی وبسایت شما نیاز به اطلاعات ثانویه ای دارید که به جز یک مشاور خبره و آگاه کسی نمی تواند آن ها را به شما انتقال دهد.

  2.  مشاوره طراحی وب همیشه خوب نیست!

    توجه داشته باشید که بسیاری از موسسات طراحی سایت تنها نقطه مثبت شان معروف بودن آنها است! برای پیدا کردن یک مشاور خوب باید تلاش کنید زیرا بسیاری از مشاوران در اثر بی تجربگی یا کمبود اطلاعات، شما را به اشتباه راهنمایی می کنند و در آینده نه چندان دور یا در اثر دل سرد شدن یا در اثر ضرر های زیاد مثل دیگر وب مستر های ایرانی سایت تان را به فراموشی می سپارید و کسب و کاری که ممکن بود اقتصاد شما دگرگون کند ویران می شود. یک مشاوره باید به سه اصل دانش، تخصص و تجربه مسلط باشد تا بتواند شما را به بهترین شکل رانمایی نماید.

  3.  علاج واقعه قبل از وقوع باید کرد!

    بسیاری از ما هنگامی که سایت با مشکل جدی مواجه می شود تازه به یاد مشاوره طراحی سایت می افتیم اما در صورتی که زمان طلایی مشاوره گرفتن در این زمینه قبل از راه اندازی سایت است. مطمن باشید اگر از ابتدا با کمک مشاور به صورت اصولی و استاندارد وب سایت تان را راه اندازی کنید در آینده مشکلات احتمالی سایت تان کم تر می گردد و در نتیجه در هزینه ها نیز صرفه جویی می‌شود.

  4.  برای راه اندازی و طراحی سایت عزمتان را جزم کنید

    تنها زمانی می توانید بهترین مشاوره را انجام دهید که تصمیم تان را برای پیاده سازی سایت گرفته باشید و مردد نباشید. زیرا هنگامی که هدف تان برای خودتان مهم نباشد برای مشاور طراحی سایت هم مهم نیست!اگر در این زمینه مردد هستید، از آن جایی که قرار است در این فرایند پول و زمان تان را صرف کنید ضروری است که با کمک یک مشاور طراحی سایت به یک جمع بندی مفید و جدی برسید و سپس کار را به صورت رسمی شروع کنید.

  5.  با یک تجربه نا خوشایند نا امید نشوید!

    در فرایند پیدا کردن یک مشاور طراحی سایت آگاه و متخصص ممکن است با مشاورانی مواجه شوید که به هر دلیلی نتوانید همکاری را با آن ها ادمه بدهید و اولین و آخرین جلسه مشاوره انجام شود اما در هر صورت شما چیزی را از دست نداده اید زیرا، هر مشاور اطلاعات کمیاب و تضمینی دارد و این اطلاعات کسب شده مطمئنا در آینده کاری برای شما مفید خواهد بود.

برای انجام روند مشاوره طراحی سایت چه مراحلی باید انجام بشود؟

  1. یافتن مرکز مشاوره یا مشاور طراحی سایت
  2. ثبت درخواست مشاوره(به صورت حضوری یا غیر حضوری)
  3. پرداخت هزینه مشاوره
  4. برگزار شدن جلسه مشاوره(به صورت آنلاین،حضوری،تلفنی،چت و پیامک و…)

نکته:

  • بهتر است قبل از شروع جلسه مشاوره سوالات و مواردی که قصد دارید از مشاور بپرسید لیست کنید تا هم در زمان صرفه جویی شود و هم موردی از قلم نیفتد!
  • امروزه در ایران اپلیکیشن ها و سایت های زیادی برای مشاوره طراحی سایت وجود دارند که با استفاده از آن ها می توانید به بهبود و پیشرفت سایت تان کمک کنید.

در پایان امیدوارم با مطالعه این مقاله اطلاعات مورد نیازتان را کسب کرده باشید و همچنین برای شما مفید واقع شده باشد. از این که تا پایان این مقاله با ما همراه بودید متشکرم.