چرا طراحی سایت با وردپرس؟ با وردپرس طراحی کنیم یا سیستم اختصاصی بزنیم؟

- 1 چرا طراحی سایت با وردپرس؟ با وردپرس طراحی کنیم یا سیستم اختصاصی بزنیم؟
- 2 وردپرس چیست؟
- 3 طراحی سایت اختصاصی به چه معناست؟
- 4 معرفی ویژگیهای وردپرس
- 10 سایت را با وردپرس طراحی کنیم یا سیستم اختصاصی بزنیم؟
- 14 ۷ تفاوت مهم بین سایت وردپرس با سایت اختصاصی
- 22 سخن آخر طراحی سایت با وردپرس یا سیستم اختصاصی
- 23 سوالات متداول در زمینه طراحی سایت با وردپرس یا سیستم اختصاصی

چرا طراحی سایت با وردپرس؟ با وردپرس طراحی کنیم یا سیستم اختصاصی بزنیم؟
آیا شما هم میخواهید برای کسبوکار خود سایت سفارش دهید و برای انتخاب بین طراحی سایت با وردپرس یا سیستم اختصاصی دچار سردرگمی شدهاید؟ اگر جوابتان مثبت است مطالعه این مقاله را به شما پیشنهاد میدهیم.
در این مقاله از وبلاگ seoedu تلاش کردیم به سوالاتی از قبیل چرا وردپرس؟ مزایای طراحی سایت وردپرس چیست؟ مشکلات طراحی سایت با وردپرس کدامند؟ با وردپرس طراحی کنیم یا سیستم اختصاصی بزنیم؟ پاسخ دهیم.
همچین تفاوت بین این دو روش مختلف طراحی سایت را بیان کردهایم تا بتوانید به خوبی مزایای و معایب این دو روش را بشناسید تا بهترین تصمیم را بگیرید.
وردپرس چیست؟
قبل از انتخاب بین طراحی سایت با وردپرس یا سیستم اختصاصی، تصمیم داریم این دو نوع روش طراحی سایت را به شما معرفی کنیم.
وردپرس یک “CMS” یا سیستم مدیریت محتوا رایگان است که به زبان “PHP” و مبتنی بر پایگاه داده “MySQL” نوشته شده است.
وردپرس یک پلتفرم آماده و رایگان است که با استفاده از آن میتوانید خیلی سریع و راحت یک وبسایت برای کسبوکار خود ایجاد کنید.
به بیانی ساده، برای طراحی سایت وردپرسی نیاز چندانی به کدنویسی نیست و تقریبا برای هر کاری امکانات ویژهای در وردپرس تعریف شده است.
این “CMS” مزایای فراوانی مثل داشتن انواع قالبها، پلاگینها، رایگان بودن و سادگی کار با آن دارد. در نتیجه بیشترین میزان محبوبیت را بین انواع “CMS” ها بدست آورده است.
سایتها بر اساس نوع بیزینسها و مشتریان، انواع مختلفی مانند طراحی سایت خدماتی، فروشگاهی، شرکتی و غیره دارند.
وردپرس هزاران طرح آماده و نیمه آماده از پیشساخته دارد. این موضوع باعث شده این “CMS” محبوب برای ایجاد انواع سایتها (فروشگاهی، شرکتی و غیره) مناسب باشد.
طراحی سایت اختصاصی به چه معناست؟
برای انتخاب بین طراحی سایت با وردپرس یا سیستم اختصاصی، باید فرایند آمادهسازی آن را در نظر بگیرید. برای طراحی سیستم اختصاصی، تمامی مراحل آمادهسازی سایت از ابتدا تا انتها کدنویسی میشود.
روند طراحی سایت اختصاصی به این صورت است که کارشناس طراح سایت طی جلسهای با کارفرما، نوع و امکاناتی که سایت نیاز دارد را مشخص میکند.
سپس وایرفریم و ظاهر سایت مطابق با سلیقه کارفرما و نیاز کاربران زیر نظر طراحان “UI/UX” و گرافیست کشیده میشود. در نهایت طرح نهایی پس از تایید کارفرما به تیم طراح سایت سپرده میشود تا با کمک زبانهای برنامهنویسی سایت اختصاصی طراحی شود.
این روند طولانیتر از طراحی سایت با وردپرس بوده و هزینه بیشتری نیز دارد.
معرفی ویژگیهای وردپرس
وردپرس در ابتدا پلتفرمی مختص وبلاگنویسی بود. اما به مرور زمان توسعه پیدا کرد و قابلیتهای زیادی به آن اضافه شد و امروزه به پراستفادهترین ابزار طراحی سایت تبدیل شده است. بهگونهای که یکسوم وبسایتهای جهان با وردپرس اجرا شدهاند.
قبل از انتخاب بین طراحی سایت با وردپرس یا سیستم اختصاصی، بد نیست با مزایای وردپرس آشنا شوید.
برخی مزایای طراحی سایت وردپرسی عبارتند از:
۱. انعطافپذیری و سازگاری
از وردپرس برای راهاندازی سایت مخصوص شرکتهای بزرگ چندزبانه، مشاغل کوچک و ایجاد وبلاگهای شخصی استفاده میشود.
سایتهای وردپرسی میتوانند انواع مختلفی داشته باشند. فروشگاههای آنلاین، سایت خدماتی، سایت شخصی برای نمایش نمونه کارها و غیره میتوانند در بستر وردپرس بارگذاری میشوند.
شما امروزه میتوانید هر زمان که بخواهید تغییرات دلخواه خود را در وردپرس ایجاد کنید. هر کسبوکاری را که داشته باشید، وردپرس با آن سازگار خواهد بود.
۲. سادگی نصب و راهاندازی
یکی از فاکتورهای مهم برای انتخاب بین طراحی سایت با وردپرس یا سیستم اختصاصی، مدت زمان ساخت سایت است.
یک سایت وردپرسی را میتوان در عرض چند دقیقه نصب و راهاندازی کرد، حتی بدون هیچگونه داشتن تخصص فنی!
تنها چیزی که یک کاربر نیاز دارد یک دامنه و یک هاست برای میزبانی سایت است. تنها کافی است وردپرس را رایگان از سایت “WordPress.org” دانلود کرد و سپس از طریق هاست آن را نصب کرد. پس اگر عجله دارید، میتوانید وردپرس را امتحان کنید.
۳. دارا بودن تمها و پلاگینهای فراوان
قبل از انتخاب بین طراحی سایت با وردپرس یا سیستم اختصاصی، باید امکاناتی که سایت نیاز دارد در نظر داشته باشید. خوشبختانه یکی از ویژگیهای مهم وردپرس، وجود پلاگینهاست. تقریبا بیش از ۶۵۰۰۰ پلاگین مختلف برای وردپرس وجود دارد که هرکدام امکانات ویژهای را به سایت اضافه میکنند.
بسته به نوع کسبوکار و نیاز کاربرانتان میتوانید از افزونههای مخصوص استفاده کنید.
به عنوان مثال برای فروشگاهی ساختن سایت، از پلاگین “ووکامرس” یا برای بهبود وضعیت وبسایت در نتایج موتورهای جستجو از پلاگینهای “یوآست” یا “رنک مث” میتوانید استفاده کنید.
در نظر داشته باشید که اگر سایت به امکانات زیادی نیاز داشته باشد، افزونههای زیاد سایت را کند میکنند. پس سیستم اختصاصی در اینجا ارجحیت دارد.
۴. آپدیت همیشگی وردپرس
یکی از مهمترین قابلیتهای وردپرس، بهروزرسانی مداوم و پایداری بالای آن است. مهندسین وردپرس برای رفع باگها، افزایش امنیت و ارتقای عملکرد وبسایتها و غیره این نرمافزار را بهطور مداوم بهبود میدهند.
آپدیت وردپرس هزینهای ندارد و شما میتوانید به راحتی با کلیک یک دکمه در مخزن وردپرس آن را آپدیت نمایید.
۵. قابلیت دسترسی
یکی از فاکتورهای مهم در رتبهبندی سایتها در گوگل (سئو)، امکان دسترسی سریع کاربران به وبسایتها از طریق موبایل است. پس ابعاد وبسایت باید متناسب با هر دستگاهی قابل تنظیم باشد تا برای همه کاربران در دسترس باشد.
وردپرس قالبهای ریسپانسیو زیادی برای سایتها ارائه میدهد. علاوه بر این، طراحان سایت میتوانند با کمک افزونهها و تنظیم فایلهای قالب، سایت وردپرسی را ریسپانسیو کنند.
بنابراین اگر میخواهید مخاطبان سایت و محصولات شما را در هر دستگاهی مشاهده کنند، میتوانید با کمک وردپرس سایتی ریسپانسیو داشته باشید.
سایت را با وردپرس طراحی کنیم یا سیستم اختصاصی بزنیم؟
انتخاب بین طراحی سایت با وردپرس یا سیستم اختصاصی، یک چالش برای کسبوکارها محسوب میشود. این چالش را میتوان با راهنمایی و مشورت با طراحان سایت حل نمود.
برای طراحی سایت، اول باید یک تجزیهوتحلیل دقیق از نوع کسبوکار، نوع محصولات/خدمات ارائه شده و نیازهای مشتریان انجام شود.
در نهایت نتیجه این بررسیها مشخص میکند برای یک کسبوکار، طراحی سایت اختصاصی مناسبتر است یا طراحی وبسایت با وردپرس میتواند پاسخگوی تمام نیازها باشد.
اگر شما هم برای انتخاب بین طراحی سایت با وردپرس یا سیستم اختصاصی، شک دارید، میتوانید برای مشاوره با SEOEDU تماس بگیرید. کارشناسان ما شما را راهنمایی خواهند کرد.
ما با توجه به تخصص و هدف کسبوکار و میزان بودجه برای انتخاب بین وردپرس یا سیستم اختصاصی برای تصمیمگیری بین این دو نوع “CMS” به شما کمک میکنیم.
اما به طور کلی قبل از انتخاب نحوه طراحی سایت، باید ۳ فاکتور اصلی و مهم را برای انتخاب بین طراحی سایت با وردپرس یا سیستم اختصاصی در نظر گرفت.
این ۳ فاکتور عبارتند از:
۱. نیاز مشتریان و نحوه پاسخگویی شما
مشتریان شما چه نیازهایی دارند؟ سایت شما چگونه باید این نیازها را برطرف کند؟ تمام انتظاراتی که مشتریان از شما دارند را به همراه روش پاسخگویی به نیازها را به شکلی دقیق شناسایی کنید.
۲. میزان بودجه برای طراحی سایت
طراحی سایت اختصاصی زمانبر بوده در نتیجه هزینه بالاتری دارد. پس قبل از انتخاب بین طراحی سایت با وردپرس یا سیستم اختصاصی، میزان بودجه خود را به طور دقیق برآورد کنید.
برای اطلاع از قیمت طراحی سایت فروشگاهی و سایت شرکتی میتوانید با ما تماس بگیرید.
۳. چشمانداز بیزینس شما
با گذر زمان، کسبوکارها توسعه یافته و گستردهتر میشوند. به همین دلیل سایتی که طراحی میشود باید قابلیت توسعه داشته باشد تا بتواند پاسخگوی نیازهای آینده کسبوکار شما باشد.
پس قبل از سفارش طراحی سایت با وردپرس یا سیستم اختصاصی، این سوالات را از خود بپرسید که درصد رشد کاربران سایت چقدر خواهد بود؟ در آینده چه تعداد محصول و خدمات در سایت قرار خواهد گرفت؟ و غیره.
۷ تفاوت مهم بین سایت وردپرس با سایت اختصاصی
قبل از تصمیم بین طراحی سایت با وردپرس یا سیستم اختصاصی، بهتر است مهمترین تفاوتهای بین این دو نوع روش طراحی سایت را بدانید. در این صورت میتوانید بهتر تصمیم بگیرید.
۱. نحوه کدنویسی سایت:
مهمترین تفاوت بین طراحی سایت با وردپرس یا سیستم اختصاصی، نحوه کدنویسی آنها است.
وردپرس نوعی سیستم مدیریت محتوا آماده است که کدهای آن قبلا توسط متخصصین وردپرس نوشته شده و بهصورت آماده در اختیار صاحبان کسبوکار قرار گرفته است.
بنابراین در این “CMS” نیازی به کدنویسیهای پیچیده نیست و با چند کلیک میتوان وبسایت را راهاندازی کرد.
البته برای شخصیسازی سایت وردپرسی، تا حدی لازم است با دانش برنامهنویسی آشنا باشید. اگر دوست دارید خودتان سایت وردپرسی راهاندازی کنید، میتوانید دوره آموزش طراحی سایت SEOEDU را تهیه نمایید.
در طراحی سیستم اختصاصی، ابزارهای آمادهای برای راهاندازی سایت وجود ندارد. به همین دلیل بخشهای مختلف سایت باید از صفر کدنویسی شوند.
در طراحی سیستم اختصاصی، تیمی کامل از طراحان سایت، طراحان رابط و تجربه کاربری و گرافیست در کنار هم کار کنند تا قالب سایت، فرمها و سایر امکانات مورد نیاز از صفر کدنویسی و پیادهسازی شوند.
۲. امکانات و قالب وبسایت
نکته مهم دیگر برای انتخاب طراحی سایت با وردپرس یا سیستم اختصاصی، در نظر گرفتن قالب و امکانات سایت است.
وردپرس دارای صدها هزار قالب آماده در مخزن است. همچنین در ایران انواع مارکتهای فروش قالب وردپرس مانند ژاکت و راستچین وجود دارد.
همچنین افزونههای مختلفی وجود دارند که میتوانند امکانات مختلفی به سایت اضافه کنند.
اما سایتهای اختصاصی باید مطابق با نیاز مشتریان و نحوه استفاده کاربران سفارشیسازی شود. به همین دلیل در این نوع سایتها قالب اختصاصی و امکانات ویژه مطابق با سلیقه مشتری طراحی میشود.
در نتیجه سایت اختصاصی امکانات بیشتر و قالب بهینهتر نسبت به وردپرس دارد. معمولا برای طراحی سایت شرکتی که به امکانات کمی نیاز است، پیشنهاد ما طراحی سایت با وردپرس است. مگر آنکه کسبوکار نیاز به امکانات اختصاصی در سایت داشته باشد.
۳. سرعت بارگذاری سایت
در طراحی و سئو سایت، سرعت بارگذاری صفحات وب اهمیت بسیار زیادی دارد. زیرا در صورتیکه سرعت لود پایین باشد، نرخ پرش افزایش و حجم ترافیک ورودی به وبسایت کاهش مییابد. این موضوع یعنی درصد زیادی از کاربران، قبل از ورود به سایت آن را ترک کرده و فروشی اتفاق نخواهد افتاد.
به همین دلیل توجه به سرعت بارگذاری سایت برای انتخاب بین طراحی سایت با وردپرس یا سیستم اختصاصی بسیار مهم است. در سایتهای اختصاصی و کدنویسی شده دلیل حجم پایین قالب، سرعت لود بسیار سریع بوده و سایت میتواند زیر ۳ ثانیه بارگذاری شود.
در حالیکه در سایت وردپرس به دلیل نصب قالب و افزونههای متعدد، حجم قالب افزایش و سرعت بارگذاری سایت کند میشود. به همین دلیل باید از نصب افزونههای زیاد خودداری کنید.
بنابراین اگر سایت شما به امکانات زیادی احتیاج دارد باید سیستم اختصاصی سفارش دهید تا دچار مشکل نشوید. به عنوان مثال برای طراحی سایت فروشگاهی اگر تعداد محصولات زیاد و حجم مشتریان بالا است، باید سیستم اختصاصی بزنید.
۴. مدت زمان لازم برای آمادهسازی وبسایت
تفاوت دیگر بین طراحی سایت با وردپرس یا سیستم اختصاصی، زمان آمادهسازی سایت است.
از آن جایی که وردپرس از قالبها و افزونههای آماده استفاده میکند، مدت زمان لازم برای آمادهسازی وبسایت سریعتر است.
در سایتهای اختصاصی به دلیل اینکه کدنویسی از صفر تا صد انجام میشود، آمادهسازی زمانبر بوده و حتی ممکن است چندین ماه طول بکشد.
این موضوع روی قیمت سایت تاثیر میگذارد. به همین دلیل سایت وردپرسی ارزانتر از سیستم اختصاصی است.
بنابراین اگر میخواهید در کمترین زمان، وبسایت شما آماده شود، انتخاب “CMS” وردپرس گزینه بهتری است.
برای اطلاع از قیمت طراحی سایت شرکتی، روی لینک مربوطه کلیک نمایید.
۵. امنیت سایت
در سیستم اختصاصی چون سایت بهصورت کدنویسی شده ایجاد میشود، امنیت این نوع وبسایت بالاتر است.
اما در وردپرس ماجرا کمی متفاوت است. زیرا برنامهنویسی قالبها و افزونهها توسط افراد مختلف انجام شده است. در نتیجه احتمال ایجاد مشکلات امنیتی زیاد است.
این موضوع میتواند کمی نگرانکننده باشد. زیرا اگر اقدامات لازم برای تامین امنیت سایت انجام نشود یا باگی در قالب یا افزونه وجود داشته باشد. هکرها میتوانند با استفاده از کدهای مخرب، وارد وبسایت شوند. پس قبل از انتخاب بین طراحی سایت با وردپرس یا سیستم اختصاصی این نکته را در نظر بگیرید.
البته راههای زیادی برای افزایش امنیت در وردپرس وجود دارد. شما می توانید مقاله “روش های افزایش امنیت سایت” را در وبلاگ SEOEDU مطالعه نمایید. همچنین از قالب و افزونههای نال شده به هیچوجه استفاده نکنید.
۶. کنترل وبسایت و پشتیبانی از آن
کار با کنترل پنل وردپرس بسیار ساده است. همچنین این “CMS” از زبان فارسی پشتیبانی میکند. به همین دلیل مالک سایت میتواند خود پشتیبانی وبسایتهای وردپرسی را انجام دهد.
اما وبسایتهای اختصاصی کنترل پنل مدیریتی پیچیده دارند. در نتیجه برای پشتیبانی سیستم اختصاصی، مالک باید آموزش ببیند. در صورتی سفارش طراحی سایت به SEOEDU دهید، نحوه کار با تمامی بخشهای مختلف سایت به کارفرما آموزش داده میشود.
۷. تفاوت بین وردپرس و سایت اختصاصی از نظر سئو
مهمترین تفاوت بین طراحی سایت با وردپرس یا سیستم اختصاصی، نحوه و هزینههای سئو آنها است.
کدنویسی سایتهایی که “CMS” های عمومی مانند وردپرس دارند. مبتنی بر سئو است. همچنین “CMS” های عمومی دارای افزونههای متعددی با قیمتهای مناسب هستند. این موضوع باعث شده سئو اینگونه سایتها راحتتر باشد.
اما برای سئو “CMS” های اختصاصی نیاز به همکاری طراح سایت با کارشناس سئو است. زیرا سایتهای اختصاصی از ابتدا تا انتها با استفاده از زبانهای برنامهنویسی طراحی میشوند.
علاوه بر این ساختار این نوع سایتها منحصربهفرد است و کاملا سفارشی مطابق با محصولات و خدمات کسبوکار طراحی میشود.
سخن آخر طراحی سایت با وردپرس یا سیستم اختصاصی
در رابطه با این سوال که بین طراحی سایت با وردپرس یا سیستم اختصاصی کدام بهتر است؟ باید به نوع کسبوکار، امکانات و پیچیدگیهای سایت، نیاز مشتریان، بودجه و چشمانداز کسبوکار را در نظر گرفت.
نکته مهم در سفارش طراحی سایت، سپردن کار به مجموعهای معتبر است. زیرا مهم نیست انتخاب شما برای راهاندازی سایت کدام روش است. نکته مهم رعایت اصولی چون کدنویسی بهینه، استفاده از اصول “UI/UX” در سایت، طراحی ریسپانسیو و غیره برای داشتن سایتی حرفهای است.
مجموعه seoedu، سوابق درخشان و رزومهای درخشان در زمینه طراحی انواع سایتها با بهترین کیفیت و مناسبترین قیمت دارد. پس همین امروز برای سفارش طراحی سایت با ما تماس بگیرید.
کسبوکارهای تهرانی برای آشنایی با شرایط طراحی سایت در تهران روی لینک کلیک کنند.
اگر در مشهد حضور دارید، برای آشنایی با خدمات طراحی سایت در مشهد با ما تماس بگیرید.
اکنون به انتهای مقاله “طراحی سایت با وردپرس یا سیستم اختصاصی” رسیدیم. امیدواریم این مقاله پاسخ سوالات شما را داده باشد اما اگر سوالی دارید، در کامنتها آن را مطرح فرمایید تا کارشناسان ما شما را راهنمایی کنند.
سوالات متداول در زمینه طراحی سایت با وردپرس یا سیستم اختصاصی
۱. بین دو روش طراحی سایت با وردپرس یا سیستم اختصاصی کدام بهتر است؟
انتخاب روش طراحی سایت، بستگی به نیازهای کسبوکار شما دارد. بهصورت کلی میتوان گفت طراحی سایت اختصاصی برای سازمانهای بزرگ با بودجههای بیشتر و مشاغلی که نیاز به طراحی اختصاصی دارند مناسبتر است.
اگر پروژه شما کوچک است و سایتتان نیاز به امکانات پیچیدهای ندارد میتوانید از وردپرس استفاده کنید. اما اگر سایتتان نیاز به امکانات پیچیده دارد. با “CMS” های آماده نمیتوان آنها را پیادهسازی کرد. در این شرایط طراحی سایت اختصاصی با زبانهای برنامهنویسی انتخاب مناسبتری است.
۲. آیا به جز استفاده از “CMS” آماده، راه دیگری برای طراحی سایت ارزان و سریع وجود دارد؟
بله! علاوه بر استفاده از “CMS” آماده، میتوانید از سایتساز استفاده کنید. شما با یک سرچ ساده میتوانید بهترین سایتسازهای داخلی و خارجی را بیابید.
اما ما همچنان معتقدیم که وردپرس بهترین و سادهترین پلتفرم برای ساختن وبسایت است. زیرا ارائه خدمات سایتسازها ممکن است همیشگی نباشد.
۳. آیا برای سفارشی کردن سایت وردپرسی خود نیاز به دانش برنامهنویسی دارم؟
خیر! آشنایی با دانش برنامهنویسی لازم نیست. شما میتوانید با استفاده از صفحهسازهایی مانند المنتور تنها با کشیدن و رها کردن سایت خود را سفارشی کنید.
دیدگاهتان را بنویسید