آموزش ساخت اکانت یوتیوب + تنظیمات دقیق کانال برای درآمدزایی


آموزش ساخت اکانت یوتیوب چند مرحله دارد. اولین قسمت، ایجاد حساب جیمیل و ساخت کانال یوتیوب است. در مرحله بعدی، یکسری تنظیمات پیشرفته تر وجود دارند که هم برای آپلود ویدیو و درآمدزایی از این شبکه مهم خواهند بود.
در این مقاله یک آموزش نسبتا جامع را برای ایجاد یک کانال در شبکه یوتیوب ارائه کرده ایم و نکات مهمی را بیان نموده ایم که می بایست تنظیمات کانال خود را مطابق با آن، انجام دهید. عدم توجه به این نکات و درج تنظیمات صحیح، منجر به افت شدید درآمدزایی کانال، محدودیت های آپلود ویدیو و سئو نامناسب کانال یوتیوبی شما خواهند شد.
اکانت یوتیوب چیست؟
قبل از اینکه به آموزش ساخت اکانت یوتیوب بپردازیم، باید با این نوع حساب ها آشنا شوید. اکانت یوتیوب، یکی از حساب های کاربری است که با ایجاد آن، به شبکه ای عظیم از اطلاعات دسترسی پیدا می کنید. اکانت یوتیوب را می توان مانند اکانت جیمیل دانست که می تواند به شما قابلیت های پلتفرم گوگل را ارائه کند. با این تفاوت که در یوتیوب، شما نتایج محتوایی را به صورت ویدیو مشاهده می کنید.
یوتیوب به عنوان دومین موتور جستجوی قدرتمند جهان است که از نتایج ویدیویی ساخته شده و در مقاله آموزش درآمد از یوتیوب، به صورت کامل راجع به آن صحبت کرده ایم. منظور از اکانت یوتیوب، حساب کاربری افراد است که اگر یک جیمیل داشته باشید، می توانید با ورود به سایت youtube.com، یک حساب رایگان برای خود ایجاد کنید.
البته آموزش ساخت اکانت یوتیوب در چند سطح قابل انجام است. اگر قصد درآمدزایی ندارید، به محض ورود، یک اکانت متصل به جیمیل ایجاد می کنید و می توانید با کمک آن برای تماشای انواع ویدیوها بپردازید. البته ذکر این نکته مهم است که تماشای ویدیوهای یوتیوب، به غیر از مواردی که محدودیت سنی دارد، نیاز به حساب جیمیل و یوتیوبی ندارد.
نکته: توجه کنید که اکانت یوتیوب با کانال یوتیوب متفاوت است. در راه اندازی اکانت یوتیوبی، شما باید یک جیمیل داشته باشید تا بتوانید آن را ایجاد نمایید. این در حالتی است که در کانال یوتیوبی، زمانی که اکانت را ایجاد کردید، روی گزینه ساخت کانال کلیک می کنید.
در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا بیشتر با اکانت یوتیوب آشنا شده و شما را با ایجاد کانال یوتیوب به صحیح ترین روش ممکن نیز آشنا کنیم.
مزیت ها و کاربردهای ساخت اکانت یوتیوب
قبل از اینکه بخواهیم به آموزش ساخت اکانت یوتیوب بپردازیم، بد نیست مزیت ها و کاربردهایی که انجام این کار دارد را بیان نماییم. در این خصوص می توان گفت:
دسترسی به محتواهای یوتیوب
در ساده ترین حالت، بزرگترین مزیت آموزش ساخت اکانت یوتیوب آن است که می توانید به حجم عظیمی از ویدیوهای یوتیوبی دسترسی داشته باشید. جالب است بدانید که در حدود 3.9+ میلیارد ویدیو در این شبکه وجود دارد که 826 میلیون آن، ویدیوهای شورت هستند. چنین حجم اطلاعاتی ارزش آن را دارد که بخواهید چنین اکانت یوتیوبی را بسازید.
دسترسی به محتواهای محدود شده
مزیت دیگر ساخت اکانت یوتیوب، دسترسی به محتواهایی است که به دلایلی مانند خشونت و غیره، در حالت عادی در دسترس نیستند. در این حالت شما می توانید با ساخت اکانت و به شرط آنکه سن شما +18 سال باشد، به تماشا آنها بپردازید.
امکان ایجاد کانال یوتیوبی
یکی دیگر از مزیت های آموزش ساخت اکانت یوتیوب، امکان ساخت کانال در این شبکه است. شما هم می توانید مانند +30 هزار کاربری که به 1 میلیون سابسکرایبر رسیده اند، کانال خود را در یوتیوب ایجاد نموده و حجم عظیمی از فن ها و طرفداران را برای خود ایجاد نمایید. این خود می تواند یک روش دیجیتال مارکتینگ باشد که بتوانید به برندینگ شخصیت حقوقی یا پرسونال برندینگ بپردازید.
در نهایت یک مزیت و کاربرد مهم دیگر را نیز بیان می کنیم که حتما باید آن را مدنظر قرار دهید.
امکان درآمدزایی ارزی
در نهایت می توان مهم ترین دلیلی که اکثر افراد نسبت به آموزش ساخت اکانت یوتیوب می پردازند را کسب درآمد ارزی از این شبکه دانست. همانطور که در مقاله دیگری راجع به درآمدزایی از یوتیوب صحبت کردیم، یک برنامه پارتنرشیپ توسط این شبکه اعلام شده است. طبق این طرح، یوتیوب موظف است به تولید کنندگان محتوای تایید شده، 55% از درآمد تبلیغات خود را بدهد. چراکه این تبلیغات روی ویدیوهای آنها نمایش داده می شوند.
این درآمد ممکن است به ازای هر 1 هزار ویدیو، به طور متوسط 5-6 دلار باشد. البته موضوعات فان کمتر از این مقدار را دریافت می کنند.
آموزش ساخت اکانت یوتیوب
حال می خواهیم به آموزش ساخت اکانت یوتیوب بپردازیم. در این خصوص می توان مراحل زیر را طی کنید:
ساخت اکانت جیمیل
اولین قدم آن است که یک اکانت جیمیل را برای خود ایجاد نمایید. ما در یک مقاله مجزا، این کار را کامل توضیح داده ایم. با این حالت می توانید در ادامه، روند خلاصه آن را پیگیری نمایید:
- به سایت com مراجعه کرده و بر روی گزینه Gmail (بالا سمت راست) کلیک کنید.
- حال باید روی گزینه Create Account کلیک نموده و یک حساب جیمیل با تعیین نام کاربری، رمز عبور، تاریخ تولد، شماره تلفن و اطلاعات دیگری که خواسته می شوند، ایجاد نمایید.
توجه کنید که ساخت اکانت جیمیل در همان لحظه قابل انجام بوده و نیاز به صبر کردن برای مدت طولانی ندارد. کل این روند ظرف 15 دقیقه قابل انجام است.
نکته: برای ساخت Gmail، در صورتی که جیمیل های بسیاری را به یک شماره تلفن ثبت کرده اید، ممکن است نتوانید جیمیل دیگری برای سایت ثبت نمایید.
ساخت اکانت یوتیوب
حال نوبت آن است تا به سراغ آموزش ساخت اکانت یوتیوب برویم. برای انجام این کار، ابتدا در مرورگر خود وارد حساب جیمیل تان بشوید. سپس مراحل زیر را طی نمایید:
- قدم اول آن است تا به وب سایت com مراجعه کنید.
- حال می بایست از قسمت بالا سمت راست، روی گزینه Sign in کلیک کنید.
- زمانی که این کار را انجام دادید، ممکن است به صفحه ورود جیمیل هدایت شوید. در این حالت، آدرس ایمیل خود به همراه رمز عبوری که تعیین کرده اید را وارد نمایید.
- حال با انجام این کار، مجددا به سایت com وارد می شوید.
- در اولین بخش، یک پاپ آپ برای شما نمایش داده می شود که یک کانال جدید باید برای خود ایجاد نمایید. در غیر اینصورت می توانید از منوی سمت چپ یا با کلیک روی آواتار خود، بر روی گزینه Setting کلیک کنید.
- با انجام این کار، اگر برای اولین بار است که آموزش ساخت اکانت یوتیوب را دنبال می کنید، با صفحه ای روبرو می شوید که یک گزینه آبی رنگ به نام “Create a new channel” نمایش داده می شود. روی آن کلیک نمایید.
- یک نام برای کانال خود انتخاب کرده و با تیک زدن گزینه “I understand …”، روی گزینه Create کلیک کنید.
کار تمام است و شما اولین کانال یوتیوبی خود را ایجاد کردید.
آموزش ساخت اکانت یویتوب برای درآمدزایی
حال در قدم بعدی از آموزش ساخت اکانت یوتیوب، می خواهیم مراحل تکمیل اطلاعات اکانت یوتیوب را برای کسانی که قصد درآمدزایی واقعی از این شبکه را دارند، بیان نماییم. در این خصوص می توان مجموعه اقدامات زیر را انجام دهید:
در اولین قدم، به سراغ بخش تنظیمات می رویم. برای ورود به این بخش باید ابتدا در صفحه اصلی یوتیوب، روی آواتار خود در سمت بالا راست کلیک کرده و روی گزینه “Youtube Studio” کلیک نمایید. حال باید از منوی سمت چپ، روی گزینه Setting کلیک کنید. حال تنظیمات زیر را انجام دهید:
General
در این قسمت اگر در کشور خارجی هستید، همان واحد پولی کشور خود را مشخص کنید. در صورتی که داخل ایران هستید، می توانید همان دلار بگذارید.
Channel
این قسمت دارای 3 تب اطلاعات پایه، Advanced Setting و Feature eligibility می باشد.
- در تب Basic Info: کشور را جایی غیر از ایران، افغانستان، تاجیکستان یا کشورهایی که درآمدزایی غیر فعال است بگذارید. مثلا ترکیه یا عمان یا غیره. در قسمت پایین در همان بخش، کیوردهای مرتبط به کانال خود را ثبت می کنید. اگر آموزش سئو رایگان ما را دیده باشید، می دانید که کیوردها، کلمات کلیدی هستند که می توانید به کمک آنها برای جذب مخاطبان حوزه خود و ارائه یک تعریف از کانال خود به الگوریتم مربوطه اقدام کنید.
- قسمت Advanced Setting: این قسمت از آموزش ساخت اکانت یوتیوب مهم بوده و باید در قسمت Audience، گزینه دوم یعنی No, set this channel as not made for kids. از آنجایی که تبلیغات یوتیوب برای فرزندان با بودجه های بسیار کمی و در حجم کم انجام می شود، اگر گزینه Yesرا بزنید، درآمد یوتیوبی شما به شدت افت می کند. همچنین گزینه Yes، قسمت کامنت ها و نوتیفیکیشن ها را نیز غیر فعال می کند. همچنین یک گزینه بسیار مهم دیگر، فعال کردن گزینه “Disable interest-based ads” است که باعث می شود درآمد به شدت کم بشود. این گزینه باعث می شود تا تبلیغات مرتبط به فرد نمایش داده نشود. پس این گزینه را در آموزش ساخت اکانت یوتیوب تیک نزنید! پیشنهاد می شود گزینه مربوط به بخش Clip را برای کلیپ ساختن از روی محتوای شما توسط دیگران را فعال کنید. همچنین قسمت اتصال اکانت یوتیوب به اکانت گوگل ادز در این قسمت قابل مشاهده است. البته این کار را می توانید زمانی که به شرایط درآمدزایی رسیدید نیز انجام دهید.
نکته: در بخش دوم آموزش ساخت اکانت یوتیوب، یک گزینه Manage YouTube account نیز وجود دارد که بعدا در بخش دیگر، آن را توضیح می دهیم.
- قسمت Feature eligibility: در این قسمت 3 تب مشاهده می کنید که اگر اولین ویدیو کانال خود را بسازید، تیک اول فعال می شود. دومین تیک با وارد کردن شماره تلفن ایران فعال خواهد شد که می توانید از شماره تلفن ایران نیز در این بخش استفاده کنید. تاکنون اشکال خاصی در این رابطه گزارش نشده است. اگر شما تلفن خارج دارید، آن را وارد نمایید. با انجام این کار، امکان آپلود ویدیوهای بالاتر از 15 دقیقه و درج تامنیل های شخصی و لایو استریم فعال می شود. سومین قسمت زمانی فعال می شود که یوتیوب یک تاریخچه از فعالیت ها و مشاهدات شما جمع آوری کند (باید 2 ماه فعالیت داشته باشید و برخی موارد لازم است مشخصات هویتی خود را ارسال کنید). توصیه می شود بعد از 2 یا چند ماه فعالیت اجازه دهید تا خود به خود این قسمت برای کانال شما فعال شود. اگر این قسمت فعال گردد، برخی فیچرها فراهم می شوند؛ از جمله می توان به آپلود روزانه ویدیو یا ساخت لینک های خارجی اشاره کرد.
نکته: در تمام مراحل آموزش ساخت اکانت یوتیوب، به هیچ عنوان آیدی و مدارک هویتی ایران خود را برای یوتیوب ارسال نکنید. حتما مدارک اقامت کشور خارجی را ارائه نمایید. مثلا شناسنامه کشور ترکیه که ممکن است داشته باشید و غیره. البته برای بخش سوم، بهتر است به جای اینکه مدرک خود را ارسال کنید، یک فیلم از صورت خود بگیرید.
Upload Default
این قسمت دو تب دارد که عبارتند از: Basic info و Advanced Setting. در تب اول باید اطلاعاتی که می خواهید به صورت پیش فرض برای توضیحات و مشخصات هر ویدیویی که آپلود می کنید را درج نمایید. بهتر است در این قسمت، بهتر است همیشه حالت Visibility پیش فرض را Private بگذارید تا پس از آپلود ویدیو، حتما با درج تگ ها و توضیحات کامل ویدیو، آن را به صورت دستی منتشر نمایید. همچنین تگ های مشترک کانال خود برای همه ویدیوها را در این قسمت درج کنید. مثلا نام کانال خود یا نام خودتان. در تب دوم هم یکسری تنظیمات برای چپتر بندی کردن خودکار ویدیو، تعیین زبان و دسته بندی ویدیو و غیره وجود دارند. گزینه چپتر بندی خودکار را فعال کرده و مابقی تنظیمات را دست نزنید و پیشنهاد می شود برای هر ویدیو، به صورت دستی تنظیم کنید.
نکته: در صورتی که کانال و ویدیوهای شما حاوی کامنت های رکیک باشد، می توانید از بخش Advanced Setting، کامنت های پرخطر را Hold یا فیلتر کنید.
Permission
در این قسمت می توانید جیمیل هایی را به کانال خود اضافه کنید که دسترسی ادمین را به کانال شما خواهند داشت. سطوح دسترسی عبارتند از: مدیر، ویرایشگر، ویرایشگر(محدود)، ویرایشگر زیرنویس، کسی که می تواند فقط ببیند و همان فرد با ویژگی های محدود.
Community
در این بخش می توانید افرادی را که می توانند برای انجام یکسری کارها در کانال تان اقدام کنند را مشخص نمایید. مثلا مدیریتور های استاندارد می توانند برای حذف کامنت ها و مدیریت نظرات لایو چت اقدام کنند. همچنین می توانید کسانی که می خواهید کانال شما از آنها پنهان بماند را در این قسمت تعیین کنید. همچنین در این بخش، می توانید تعیین کنید که کانال ها، مخاطبان خود را بعد از اتمام لایو به سمت کانال شما بفرستند. همچنین یک قابلیت مهم در این بخش برای آموزش ساخت اکانت یوتیوب، اضافه کردن واژه هایی است که منجر به بلاک شدن کامنت می شود. معمولا عبارات فحش و ناسزا در این قسمت قرار می گیرند. همچنین پیشنهاد می کنیم گزینه Block links را هم بزنید تا کاربرانی که لینک های اسپم را کامنت می کنند، این نظرات در بخش نظرات برای بازبینی قرار گیرند و به صورت عموم پخش نشوند.
زمانی که این تنظیمات را در آموزش ساخت اکانت یوتیوب انجام دادید، روی گزینه Save در پایین سمت راست پاپ آپ کلیک کنید.
پیش نیازهای ساخت اکانت یوتیوب چیست؟
یکی از سوالات پرتکرار کاربران در آموزش ساخت اکانت یوتیوب آن است که چه پیش نیازهایی برای انجام این کار لازم است؟ در این خصوص می توان به موارد زیر اشاره نمود که عبارتند از:
- یک جیمیل.
- یک شماره تلفن.
- برنامه تغییر دهنده آی پی.
- اینترنت.
پرسش های متداول کاربران
برخی از پرسش های متداول کاربران در روند آموزش ساخت اکانت یوتیوب عبارتند از:
آیا ایجاد اکانت یوتیوب نیاز به احراز هویت و ارسال مدارک دارد؟
خیر؛ تنها ثبت یک شماره تلفن در بخش تنظیمات لازم است.
چگونه برای فعال کردن درآمدزایی اکانت یوتیوب خود اقدام کنیم؟
این کار نیاز به برآوردن یکسری شرایط دارد؛ از جمله رسیدن به 1 هزار سابسکرایبر + 3 هزار ساعت واچ تایم. همچنین برای درآمدزایی از ویدیوهای شورت، 3 میلیون بازدید ضروری است.
آیا امکان درآمدزایی از کانال یوتیوب در ایران وجود دارد؟
بله؛ به شرط آنکه یک حساب ادسنس در کشور خارجی داشته باشید که حساب بانکی به آن متصل شده باشد. همچنین می توانید از خدمات شرکت های MCN استفاده نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید