معرفی 10تا از بهترین افزونه افزایش سرعت سایت 2020 + ویژگی ها


معرفی ۱۰ افزونه برتر افزایش سرعت سایت
اگر شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید که برای خودتان سایتی دست و پا کردهاید و از سرعت سایتتان رضایت ندارید، پیشنهاد میکنیم این مقاله جذاب را تا انتها بخوانید تا با بهترین افزونه افزایش سرعت سایت آشنا شوید و بتوانید با استفاده از آنها، هم رضایت کاربران را بالا ببرید و هم آمار فروش و بازدید سایت را بهتر از قبل کنید. البته قبل از معرفی بهترین افزونه افزایش سرعت سایت، بهتر است تا به اهمیت سرعت بالا در سایتهای اینترنتی اشاره داشته باشیم تا بیشتر به اهمیت این موضوع مهم پی ببرید.
اهمیت سرعت سایت برای فروش بیشتر و سئو بهتر
تقریبا در اوایل سال 2010 میلادی بود که شرکت دوستداشتنی گوگل به طور رسمی اعلام کرد از فاکتور لود سایت به عنوان ابزاری برای رتبهبندی سایتها استفاده خواهد کرد و دقیقا از آن زمان تاکنون، گوگل به شدت بر موضوع سرعت سایتها تاکید میکند و به نوعی از صاحبان سایت و کسب و کارها میخواهد به افزایش سرعت سایتشان اهمیت بدهند تا بهترین نتیجه ممکن را تجربه کنند.
به طور کلی، وقتی سرعت سایت کاهش مییابد، بازدیدکنندگان باید چندین لحظه منتظر لود شدن صفحات بمانند که طبیعتا برای هر آدمی خستهکننده و حوصلهسر بر تلقی میشود و در نتیجه، بدون اینکه منتظر باز شدن صفحه بمانند، فورا آن را بسته و به سراغ سایت دیگری می روند. وقتی چنین مسئلهای توسط چند کاربر اتفاق بیفتد، موتورهای جستجو نسبت به سایت بدبین شده و در نتیجه رتبه سایت شما را کاهش میدهند که این معضل در آمار فروش و بازدید شما به شدت تاثیر گذار خواهد بود.
اگر دوست دارید تا اطلاعات بیشتری درمورد سئو و بهینه سازی سایت به دست آورید، حتما مقاله آموزش سئو را مطالعه کنید.
به خطر افتادن جایگاه شما در نتایج گوگل
همان طور که به آن اشاره نمودیم، در صورتی که صفحات سایت با سرعت پایینی لود شوند، نارضایتی کاربران را به دنبال خواهد داشت. زمانی که گوگل با خروج سریع کاربران از سایت مواجه میشود، رنکینگ سایت را کاهش میدهد. زیرا متوجه نارضایتی کاربران میشود. بنابراین به جرئت میتوان گفت، سرعت وبسایت تاثیر مستقیمی بر افزایش رتبه سایت دارد. از سوی دیگر بهینه بودن سرعت وبسایت میتواند بر ایندکس شدن صفحات توسط رباتها تاثیرات مطلوبی بر جای گذارد. به این ترتیب که گوگل زمان مشخصی را برای ایندکس هر سایتی، در نظر میگیرد. در اینجا بهبود سرعت لود سایت به معنای افزایش سرعت بررسی و ایندکس شدن هر صفحه و در نتیجه بررسی صفحات بیشتر تلقی میشود. وقتی گوگل نتواند به تمامی صفحات داخلی یک سایت دسترسی پیدا کند، باید مدت زمان بیشتری را جهت جستجو صرف نماید و از آنجا که هدف آن، اجرای درخواست کاربران در کمترین زمان ممکن است، دست از جستجوی سایت میکشد و به سراغ سایت دیگری میرود و در نهایت، سایت در نتایج جستجو نشان داده نمیشود. برای مثال زمانی که به دنبال جستجو یک موضوع در گوگل هستید، در صفحه نتایج جستجو چندین صفحه از یک سایت برای شما نمایش داده میشود. علت این امر سرعت بالای سایت ذکر شده است. چرا که گوگل توانسته است در مدت زمان کوتاهی تمامی صفحات آن را بررسی و در نتیجه چندین صفحه را به کاربران نمایش دهد.
معرفی بهترین افزونه افزایش سرعت سایت
امیدواریم تا اینجای مطلب به اهمیت بالا بودن سرعت وبسایت پی پرده باشید. حال زمان آن رسیده است تا به بررسی 10 عدد از انواع بهترین افزونه افزایش سرعت سایت بپردازیم.
1- WP Smush.it
اگر به اسم WP Smush.it دقت کنید، متوجه میشوید که این مورد، یکی از افزونههای وردپرسی به حساب میآید و طبیعتا به دلیل محبوبیت بالا و راحتی استفاده، جزو یکی از انواع بهترین افزونه افزایش سرعت سایت محسوب میشود. احتمالا از این مسئله آگاه هستید که کم کردن حجم تصاویر، یکی از مهمترین فاکتورهای علم سئو برای بهینه سازی سایت و بالا بردن سرعت آن محسوب میشود. از این رو شما با استفاده از این پلاگین، میتوانید حجم تصاویر جذاب سایتتان را بدون اینکه اندازه یا کیفیت آنها تغییر کند، کاهش دهید. جالب است بدانید این پلاگین که جزو برترین افزونه های افزایش سرعت لود سایت است، چیزی در حدود 1 میلیارد نصب فعال داشته و بلافاصله بعد از بارگذاری تصاویر، بهینهسازی انجام خواهد شد.
برخی از بهترین ویژگیهای افزونه WP Smush.it
- امکان کاهش حجم تصاویر تنها با یک کلیک
- سازگار با فرمتهای مختلف
- قابلیت بهینهسازی دسته جمعی تصاویر
- دارای ویژگی Lazy Load
- امکان فشرده کردن تصاویر بدون افت کیفیت و تغییر اندازه
- تنظیم اندازه ارتفاع و عرض تصویر
اگر میخواهید این افزونه را دانلود کنید، بر روی WP Smush.it کلیک کنید.
2- W3 total cache
یکی دیگر از بهترین پلاگینهای افزایش سرع سایت، W3 total cache نام دارد. این افزونه وردپرسی مانند یک پکیج کامل برای وبسایت شما مفید و تاثیرگذار خواهد بود و میتواند با کاهش مدت زمان لود شدن سایت، باعث بهبود سرعت و سئو آن شود. جالب است بدانید ویژگی CND نیز در این افزونه وجود دارد. این سرویس بار اضافه را از سرور اصلی سایت شما کاهش داده و باعث میشود سرعت تحویل محتوا به کاربران بالاتر رود و علاوه بر این موارد، تجربه کاربری بهتری در مدیریت وب سایت به شما و کاربرانتان هدیه خواهد داد.
برخی از بهترین ویژگیهای افزونه W3 total cache
- دارای سرویسهای امنیتی
- بهرهگیری از سرویس Lazy Load
- سازگار با همه سرورها
- پشتیبانی از سرویس CDN
- دارای نسخه موبایل
اگر میخواهید این افزونه را دانلود کنید، بر روی W3 total cache کلیک کنید.
3- Autoptimize
سومین افزونه مناسب برای افزایش سایت، Autoptimize نام دارد. شما با استفاده از این پلاگین، میتوانید انواع فایلهای js و css خود را بدون مشکل خاصی ترکیب کنید و در نتیجه سرعت سایتتان را بالاتر از قبل ببرید. همچنین افزونه Autoptimize اکثر امکانات و فاکتورهای لازم را برای بالا بردن سرعت سایت در اختیار شما خواهد گذاشت و نحوه استفاده از آن نیز بسیار راحت و ساده است.
برخی از بهترین ویژگیهای افزونه Autoptimize
– دارای سرویس CDN
– فشرده کردن کدهای Html، Css و Js
– دارای ویژگی Lazy Load
– ذخیره نمودن script و CSS متراکم شده به صورت فایل های ثابت
اگر میخواهید این افزونه را دانلود کنید، بر روی Autoptimize کلیک کنید.
4- LiteSpeed Cache for WordPress
از دیگر افزونههای محبوب وردپرسی برای بالا بردن سرعت لود سایت با نزدیک به 1میلیون نصب فعال که کاملا رایگان بوده و این قابلیت را دارد که وبسایت شما را به بهترین نحو ممکن بهینه کند. این پلاگین این ویژگی را در اختیار شما خواهد گذاشت تا تصاویر سایتتان را به دو روش Lossy و Lossless بهینه و فشرده کنید. همچنین جالب است بدانید که نقطه قوت این افزونه، قابلیت کش کردن اطلاعات سایت در داخل سرور Litespeed cache است که باعث میشود شما دیگر نیازی به پراکسی معکوس نداشته باشید. همین مسئله در افزایش سرعت سایت شما بسیار تاثیرگذار خواهد بود.
برخی از بهترین ویژگیهای افزونه LiteSpeed Cache for WordPress
- دارای ویژگی Import , Export تنظیمات
- رابط کاربری راحت
- دارای سرویس CDN به صورت چندگانه
- دارای کتابخانه جداگانه برای افزایش پردازش کدهای Php
- فشرده سازی کدهای Html و Css
اگر میخواهید این افزونه را دانلود کنید، بر روی LiteSpeed Cache for WordPress کلیک کنید.
5- WP Rocket
پنجمین افزونه برای افزایش سرعت سایت، WP Rocket نام دارد که احتمالا نام آن زیاد به گوشتان خورده است. شما با استفاده از این پلاگین، نسبت به اکثر ویژگیها بینیاز خواهید شد و تمامی پکیجهای مختلف برای بهینهسازی در اختیار شما قرار میگیرد. همچنین راحتی استفاده و رابط کاربری جذاب، از دیگر ویژگیهای پلاگین محبوب WP Rocket محسوب میشود که باید به آن اشاره کرد.
برخی از بهترین ویژگیهای افزونه WP Rocket
- امکان ایجاد تاخیر در اجرای JS
- بهینه سازی دیتابیس
- امکان Lazyload تصاویر
- فعل سازی کش صفحه در صورت نیاز
- دارای ویژگی اتصال به گوگل آنالیتیکس برای لود سریعتر
اگر میخواهید این افزونه را دانلود کنید، بر روی WP Rocket کلیک کنید.
6- BJ Lazy Load
یکی دیگر از راه های تاثیرگذار برای بهتر کردن سرعت وبسایت، نصب افزونه BJ Lazy Load است. این پلاگین یک انتخاب مناسب برای آن دسته از وبسایتهایی محسوب میشود که ترافیک زیادی دارند و به دنبال افزایش سرعت سایتشان هستند. BJ Lazy Load این ویژگی را دارد که تصاویر آپلود شده در سایت را فشرده کند و همچنین با استفاده از افزونه RICG Responsive Images، میتواند تصاویر مختلف وبسایت شما را به بهترین نحو ممکن ریسپانسیو کند.
برخی از بهترین ویژگیهای افزونه BJ Lazy Load
– امکان ریسپانسیو کردن تصاویر
– رابط کاربری ساده و راحت
– فشرده کردن ویدئوهای مختلف
– دارای بیش از 100 هزار نصب فعال
اگر میخواهید این افزونه را دانلود کنید، بر روی BJ Lazy Load کلیک کنید.
7- Cache Enabler
هفتمین افزونهای که برای شما عزیزان معرفی خواهیم کرد، یک افزونه بسیار سبک است که استفاده از آن نیز کار بسیار راحتی خواهد بود. این پلاگین رابط کاربری سادهای دارد و شما با استفاده از آن میتوانید تمامی تصاویر موجود در وبسایتتان را در کمترین زمان ممکن فشرده کنید تا سرعت لود سایت بالا برود. همچنین برای عملیات کش کردن، میتوانید زمان مشخص شدهای تعیین کنید.
برخی از بهترین ویژگیهای افزونه Cache Enabler
- امکان تخلیه کردن کش با یک کلیک ساده
- فشرده سازی فایلها
- تنظیمات خاص و از پیش تعیین شده برای خالی کردن کش
- راحتی استفاده
- تنظیمات قابل درک و ساده
اگر میخواهید این افزونه را دانلود کنید، بر روی Cache Enabler کلیک کنید.
8- Speed Booster Pack
هشتمین پیشنهاد ما برای افزایش میزان سرعت وبسایت، Speed Booster Pack نام دارد که استفاده و نصب آن نیز رایگان است. این پلاگین تمامی نیازهای شما برای بهبود سرعت و بهینهسازی وبسایت را برطرف خواهد کرد و همچنین این قابلیت را دارد که عملکرد ووکامرس را بهتر کند. علاوه بر این موارد، شما میتوانید با استفاده از افزونه Speed Booster Pack، موارد غیرضروری برای بهینهسازی سایت را غیر فعال کنید.
برخی از بهترین ویژگیهای افزونه Speed Booster Pack
- دارای سرویس CDN
- دارای قابلیت instant page برای پیشبارگذاری لینکهای داخلی سایت
- بهینهسازی ووکامرس
- دارای ویژگی بارگذاری ابزار گوگل آنالیتیکس از سرور اصلی سایت
اگر میخواهید این افزونه را دانلود کنید، بر روی Speed Booster Pack کلیک کنید.
9- WP Super Cache
یکی دیگر از افزونههایی که برای بهبود سرعت سایتتان پیشنهاد میکنیم، WP Super Cache است. این پلاگین مانند مورد قبلی به صورت رایگان قابل استفاده بوده و به دلیل ویژگی caching خود زبان زد همگان است و محبوبیت زیادی دارد. همچنین جالب است بدانید سازنده وردپرس این افزونه را طراحی کرده و شما با استفاده از آن میتوانید علاوه بر کش کردن، فایلهای خودتان را فشرده کنید.
برخی از بهترین ویژگیهای افزونه WP Super Cache
- دارای سرویس CDN
- کاهش حجم فایل و تصاویر
- فشرده کردن صفحات
- دارای ویژگی Preload Mode
- دارای 3 روش مختلف برای کش کردن
اگر میخواهید این افزونه را دانلود کنید، بر روی WP Super Cache کلیک کنید.
10- WP Fastest Cache
آخرین گزینهای که به شما پیشنهاد میکنیم، WP Fastest Cache نام دارد. این پلاگین علاوه بر اینکه طرز کار راحتی دارید، ویژگیهای بینظیری را هم در اختیار شما قرار میدهد. همچنین نصب آن نیز کار چندان پیچیدهای نیست و تنها با چند کلیک ساده به پایان خواهد رسید. علاوه بر موارد ذکر شده، شما میتوانید زمان انقضا کش را مشخص کنید. هم اکنون بیش از 300 هزار کاربر از افزونه WP Fastest Cache استفاده میکنند.
برخی از بهترین ویژگیهای افزونه WP Fastest Cache
- دارای نسخه VIP
- مشخص کردن زمان انقضا کش برای URL های خاص
- فشرده کردن فایلهای Html و Css
- قابلیت نصب آسان
اگر میخواهید این افزونه را دانلود کنید، بر روی WP Fastest Cache کلیک کنید.
نتیجهگیری
امیدواریم از محتوای این مطلب حداکثر استفاده را برده و توانسته باشید برای وبسایت ارزشمند خود، یک افزونه مناسب و کاربردی انتخاب کنید. همینطور شما می توانید نحوه افزایش سرعت سایت خود را از دوره آموزش افزایش سرعت سایت وردپرس از وبسایت سئو ادیو یاد بگیرید و خودتان سرعت سایتتان را افزایش دهید.
دیدگاهتان را بنویسید