تفاوت طراحی سایت اختصاصی و نیمه اختصاصی چیست؟

- 1 چرا داشتن سایت برای کسبوکارها ضروری است؟
- 2 طراحی سایت اختصاصی چیست؟
- 3 ویژگیهای طراحی سایت نیمه اختصاصی چیست؟
- 10 سایت نیمه اختصاصی به چه صورتی طراحی میشود؟
- 11 مروری بر تفاوت طراحی سایت اختصاصی و نیمه اختصاصی
- 12 سخن نهایی در زمینه تفاوت طراحی سایت اختصاصی و نیمه اختصاصی
- 13 سوالات متداول در زمینه تفاوت طراحی سایت اختصاصی و نیمه اختصاصی

اگر تازه به فکر سفارش طراحی سایت برای بیزینس خود افتادهاید، ممکن است بین انواع مختلف تکنولوژیهای طراحی سایت گیج شده باشید. یا اینکه این سوالات برای شما پیش آمده باشد که تفاوت طراحی سایت اختصاصی و نیمه اختصاصی چیست؟ آیا باید برای کسبوکارم باید سفارش طراحی وبسایت اختصاصی بدهم یا نیمه اختصاصی؟ سایت اختصاصی چه ویژگیهایی دارد؟ سایت نیمه اختصاصی چطور؟ چه نوع سایتی برای بیزینس من کارآمدتر است؟
در این مقاله از وبلاگ SEOEDU، به طور مفصل درباره تفاوت این دو روش مختلف طراحی سایت صحبت میکنیم. اگر شما هم برای انتخاب نوع سایتتان سردرگم هستید، این مقاله را تا انتها مطالعه کنید تا اطلاعات کاملی در این زمینه به دست آورید.
چرا داشتن سایت برای کسبوکارها ضروری است؟
امروزه حضور در بازار آنلاین برای بیزینسها آنقدر پر اهمیت شده که اکنون حجم زیادی از درآمدها از طریق سایتها و فروش اینترنتی میباشد. از طرف دیگر تعداد کاربران اینترنت و افرادی که خرید آنلاین را ترجیح میدهند رو به افزایش است.
به همین دلیل، برای اینکه در این فضا حرفی برای گفتن داشته باشید، باید حضوری فعال در دنیای اینترنت داشته باشید.
رسیدن به این هدف، بدون داشتن وبسایت حرفهای و کاربرپسند غیرممکن است. به همین دلیل بسیاری از کسبوکارها در تلاشند تا با سفارش طراحی سایت شرکتی، فروشگاهی و غیره برای خود کاربران بیشتری را با محصولات و خدمات خود آشنا کنند. زیرا هر چقدر تعداد کاربرانی که از سایت بازدید میکنند بیشتر باشد، تعداد مشتریان آن بیزینس نیز بیشتر میشوند.
در این میان برخی از صاحبان مشاغل تصمیم گرفتند اقدام به طراحی سایت حرفهای و کاملا اختصاصی نمایند. تا بهترین سایت را کاملا متناسب با نوع محصول/کالا و ویژگیهای مشتریان هدف ایجاد کنند.
از طرف دیگر، برخی صاحبان کسبوکار، به دنبال طراحی وبسایت منحصر به فردی هستند که هزینه مناسبتری نسبت به طراحی سایت اختصاصی داشته باشد.
همچنین به دلیل سرعت بالای پیشرفت تکنولوژی، شیوهای طراحی سایت نیز در حال تغییر است. برخی از این تغییرات روی نحوه طراحی سایت (نوع زبان برنامهنویسی یا نوع “CMS”) تاثیرگذار هستند.
در حالی که برخی دیگر روی بهبود تجربه و رابط کاربری تمرکز دارند. برخی مواقع نیز به دلیل ریبرندینگ یا تغییر ماهیت برند شرکت لازم است سایت خود را دوباره ریدیزاین (طراحی مجدد) نمایید.
هر کدام از این شیوههای طراحی وب، ویژگیها، مزایا و هزینه متفاوتی دارند. اگر قصد دارید با سفارش یا طراحی مجدد سایت حضوری پرقدرت در فضای کسبوکار اینترنتی داشته باشید، حتما درباره تفاوت طراحی سایت اختصاصی و نیمه اختصاصی مطالعه کنید. در این صورت میتوانید بهترین تصمیم را برای بیزینس خود بگیرید.
طراحی سایت اختصاصی چیست؟
در طراحی وبسایت اختصاصی، سایت از صفر تا صد با زبان برنامهنویسی کدنویسی میشود. به همین دلیل زمان آمادهسازی آن بسیار بیشتر از سایت نیمه اختصاصی است.
معمولا زمان تحویل پروژه در طراحی اختصاصی زیاد است و بسته به نوع درخواست کارفرما، اتمام پروژه چندین ماه طول میکشد.
همچنین برای طراحی وبسایت اختصاصی، از نیروههایی استفاده میشود که دانش و تخصص عمیقتری نسبت به زبانهای برنامهنویسی دارند. در نتیجه به دلیل زمان بیشتر و تخصصیتر بودن مهارتهای کارشناس طراح سایت، هزینه طراحی سایت اختصاصی از سایت نیمه اختصاصی بالاتر است.
بنابراین یکی از تفاوت طراحی سایت اختصاصی و نیمه اختصاصی زمان و هزینه بیشتر سایت اختصاصی نسبت به نیمه اختصاصی است.
در ادامه مطلب به مهمترین ویژگیهای طراحی سایت اختصاصی میپردازیم.
ویژگیهای طراحی سایت نیمه اختصاصی چیست؟
۱. کدنویسی اختصاصی
از تفاوت طراحی سایت اختصاصی و نیمه اختصاصی، کدنویسی آن است. در سایت نیمه اختصاصی، نوع طراحی سایت وردپرسی یا جوملا است. اما در طراحی سایت اختصاصی، متناسب با اینکه نوع سایت و امکانات آن چیست، از زبان برنامهنویسی (“PHP” ،”ASP.NET” ،”Python” و غیره) استفاده میشود.
از مزایای این شیوه، بهینهتر بودن کدها، امنیت بیشتر و سرعت بالاتر سایت اختصاصی است.
۲. امکانات و ماژولهای اختصاصی
در طراحی سایت نیمه اختصاصی، برای اضافه کردن امکانات جدید به سایت از افزونههایی استفاده میشود که از قبل وجود دارند. در نتیجه ممکن است کاملا با امکانات و ویژگیهای موردانتظار کارفرما تطابق نداشته باشند.
اما در طراحی سایت اختصاصی، بر اساس نوع سایت و نیازهای مشتریان، امکانات لازم شناسایی شده و توسط مهندسین برای کارفرما ماژولهای اختصاصی ساخته میشوند.
بنابراین امکان ایجاد امکانات ویژه در سایت از تفاوت طراحی سایت اختصاصی و نیمه اختصاصی است.
طراحی سایت نیمه اختصاصی برای سایتهایی که پیچیدگی و امکانات زیادی نیاز دارند، مناسب نیست. زیرا سایت بسیار سنگین میشود و نمیتواند پاسخگوی نیاز کاربران باشد.
به عنوان مثال، سرعت بالا و سبک بودن سایت در سایتهای فروشگاهی که محصولات زیادی دارند بسیار مهم است. اگر قرار باشد طراحی سایت نیمه اختصاصی باشد،
متخصصین طراح سایت تیم SEOEDU، میتوانند با مناسبترین قیمت و بهترین کیفیت، سایت فروشگاهی متناسب با نیازتان برای شما عزیزان طراحی کنند. برای اطلاع از قیمت طراحی سایت فروشگاهی با ما تماس بگیرید.
۳. تایپوگرافی منحصر به فرد
از تفاوت طراحی سایت اختصاصی و نیمه اختصاصی امکان ایجاد ظاهر و تایپوگرافی خاص در سایت است.
یکی از اقداماتی که شرکتها میتوانند برای برندسازی انجام دهند، استفاده از ظاهر و فونت منحصر به فرد در سایت است. بهگونهای که کاربر به محض دیدن ظاهر سایت، متوجه شود که این وبسایت مختص به کدام برند است.
اکنون نیز اکثر شرکتها تایپوگرافی خاص خود را دارند که برای ایجاد هویت برند در ذهن مشتریان و رقابت با رقبا از آن استفاده میکنند.
در سالهای اخیر، تنوع و تعداد فونتها بیشتر شده است. در نتیجه طراحان به مجموعه وسیعتری از فونتها دسترسی دارند و کسبوکارها میتوانند با استفاده یا طراحی فونت خاص از طریق تایپوگرافی برندسازی نمایند.
این موضوع به خصوص برای برندسازی در طراحی سایت شرکتی اهمیت ویژه دارد. اگر صاحب کسبوکاری هستید و میخواهید سفارش سایت شرکتی دهید، میتوانید به تیم متخصصین SEOEDU این وظیفه را محول نمایید. ما متناسب با هویت برند و پرسونای مشتریانتان، سایتی حرفهای برای شما طراحی میکنیم. برای اطلاع از قیمت طراحی سایت شرکتی با ما تماس بگیرید.
۴. استفاده از تصاویر اختصاصی
کاربران در دنیای امروز به کیفیت و سایز عکسهای موجود در سایت بسیار اهمیت زیادی میدهند. استفاده از تصاویر آماده برای وبسایت کاری ساده است، اما اگر میخواهید سایتی درجه یک داشته باشید. باید هزینهای را برای عکاسی اختصاصی حرفهای در نظر بگیرید.
استفاده از تصاویر اختصاصی مناسب میتواند به بازدیدکنندگان این حس را منتقل کند که برند شما در مورد چیست؟ چه کاری انجام میدهید؟ یا اینکه چه ویژگی در کسبوکار شما منحصر به فرد است؟
در طراحی سایتهای حرفهای و اختصاصی، از تصاویر با کیفیت و جذاب استفاده میشود تا کاملا با برند، مشتریان هدف و ظاهر سایت تناسب داشته باشد. در عین حال سرعت بارگذاری سایت پایین نخواهد آمد. در حالی در سایت نیمه اختصاصی، ممکن است مجبور شوید حجم تصاویر را تا حد زیادی کاهش دهید. طبیعتا این موضوع ارتباط مستقیم با افت کیفیت تصویر دارد.
۵. طراحی وب واکنشگرا و سازگار با دستگاههای موبایل
وبسایتهای نسل قدیم فقط برای نمایش در دسکتاپ طراحی شده بودند. در نتیجه ابعاد آنها فقط متناسب با ابعاد مانیتورها بود. اما در دنیای امروزه با ظهور دستگاههای تلفن همراه و تبلتها بخش زیادی از ترافیک وب مختص به موبایل و تبلت شده است.
طبق آمارها نیز بیش از ۵۴ درصد کل ترافیک وب، متعلق به تلفن همراه است. این بدان معناست که اگر سایت شما موبایل فرندلی نباشد، ممکن است نیمی از مشتریان احتمالی را از دست بدهید.
در طراحی سایت اختصاصی، به این موضوع توجه ویژه شده و طراحی وبسایت سازگار با موبایل اولویت دارد.
بنابراین در سایت اختصاصی، بسته به ویژگیهای ایجاد شده مانند تصاویر، متن و رابط کاربری یا “UI” سایتی ریسپانسیو طراحی میشود. در این صورت ابعاد آن متناسب با ابزاری که کاربر برای ورود به سایت از آن استفاده میکند، قابل تغییر است.
البته در طراحی سایت نیمه اختصاصی، به ریسپانسیو بودن سایت نیز توجه میشود. اما در طراحی سایت اختصاصی، دست کارشناسان توسعه وب برای شخصیسازی کردن چیدمان المانها متناسب با موبایل و تبلت بازتر است. علاوه بر این سرعت بارگذاری سایت اختصاصی در موبایل و تبلت بالاتر است.
۶. سئو در طراحی سایت اختصاصی
از تفاوت طراحی سایت اختصاصی و نیمه اختصاصی، نحوه پیادهسازی تکنیکهای سئو در سایت است.
فرایند سئو سایتهای نیمه اختصاصی به دلیل اینکه کدنویسی مشابه دارند، ساده و تقریبا مشابه هم است. اما سئو سایت اختصاصی بسته به زبان برنامهنویسی آن کمی متفاوت است.
همچنین در سئو سایت اختصاصی، ابتدا فرایند بهینهسازی در قالب انجام میشود که این وظیفه طراح سایت است.
یکی از مهمترین نکاتی که در طراحی سایت اختصاصی باید به آن توجه داشته باشید، بهینه بودن کدنویسی از نظر سئو است. متاسفانه سایت بسیاری از مشتریانی که برای سفارش خدمات سئو به ما مراجعه میکنند، از نظر کدنویسی مشکل دارد.
به همین دلیل قبل از اجرای سئو سایت اختصاصی، ابتدا کدها بهبنه میشوند و سپس به سراغ مراحل بعدی سئو سایت، یعنی سئو داخلی و خارجی میپردازیم.
به طور کلی در سئو سایت اختصاصی سئوکار و طراح سایت باید با هم همکاری کنند. اما در سئو سایت نیمه اختصاصی چندان نیازی به حضور طراح سایت نیست.
سایت نیمه اختصاصی به چه صورتی طراحی میشود؟
همانطور که قبلا اشاره کردیم یکی از تفاوت طراحی سایت اختصاصی و نیمه اختصاصی تکنولوژی طراحی سایت است.
در روش نیمه اختصاصی، طراحی سایت در بستر سیستمهای مدیریت محتوا آماده مانند وردپرس یا جوملا انجام میشود. چون در این روش بخشی از فرایند کدنویسی حذف شده، آماده سازی سایت به زمان کمتری نیاز دارد.
همچنین طراحی سایت نیمه اختصاصی، معمولا هزینه کمتری نسبت به طراحی وبسایت اختصاصی دارد.
بنابراین از تفاوت طراحی سایت اختصاصی و نیمه اختصاصی، امکان پرداخت هزینه مناسبتر و نیاز به زمان کوتاهتر برای راه اندازی در سایتهای نیمه آماده است.
در بسیاری از شرکتها برای طراحی سایت نیمه اختصاصی، کارفرما معمولا میان قالبهای آمادهای که موجود هستند، چند نمونه را انتخاب میکند. سپس طراحی سایت اقدام به شخصیسازی قالب و بهینهسازی سایت مینماید.
اما از آنجایی که بسیاری از کارفرماها به دنبال یک وب سایت منحصر به فرد با هزینه معقولتر هستند. تیم SEOEDU، قالب اختصاصی مناسب با سیستم مدیریت محتوا وردپرس برای شما طراحی میکند.
ما بر اساس نیازها، امکانات، نوع بیزینس، نوع مشتریان و مقدار بودجهتان، قالب مخصوص برای شما طراحی میکنیم.
در این شیوه ابتدا وایرفریم اختصاصی برای سایت تهیه میشود. بعد از آمادهسازی، ما آن را برای شما ارسال میکنیم.
در صورت رضایت شما، آمادهسازی طرح نهایی آغاز شده و قالب اختصاصی برای شما تهیه میشود. بعد از اتمام فرایند طراحی قالب، دمو آن در اختیار کارفرما قرار میگیرد. سپس در صورت تایید نهایی کارفرما، سایت بر روی هاست بارگذاری میشود.
برای سفارش طراحی سایت، تنها کافیست فرم سفارش طراحی سایت را پر نمایید تا با شما تماس گرفته شود.
مروری بر تفاوت طراحی سایت اختصاصی و نیمه اختصاصی
• ۱. سایت اختصاصی از پایه و صفر طراحی میشود و نسبت به سایت نیمه اختصاصی هزینه بالاتری دارد.
• ۲. سایت اختصاصی از پایه و با کدنویسی پیاده و اجرا میشوند. در نتیجه به مدت زمان بیشتری برای طراحی نیاز دارند.
• ۳. یکی از تفاوت طراحی سایت اختصاصی و نیمه اختصاصی تکنولوژی متفاوت آنهاست. بنابراین تغییر ظاهر و ارتقای امکانات در طراحی اختصاصی راحتتر از سایت نیمه اختصاصی است.
• ۴. سئو کردن سایت اختصاصی نیاز به دقت بیشتری نسبت به سایتهای نیمه اختصاصی دارد. همچنین در این نوع طراحی سایت، اجرای تکنیکهای سئو نیازمند همکاری بین کارشناس سئو و طراح سایت است.
• ۵. از تفاوت طراحی سایت اختصاصی و نیمه اختصاصی، سریعتر بودن سایتهای اختصاصی است. بنابراین طراحی اختصاصی سایت بیشتر مناسب انواعی از طراحی سایت فروشگاهی است که تعداد کالاهای زیادی دارند. همچنین سایت اختصاصی برای برخی از انواع طراحی سایت خدماتی یا شرکتی که به امکانات متفاوت و پیچیدهتری برای ارائه خدمات نیاز دارند، مناسب است.
• ۶. از تفاوت طراحی سایت اختصاصی و نیمه اختصاصی، قیمت بیشتر سایت اختصاصی است. بنابراین سایت نیمه آماده برای کسبوکارهایی که ابتدای مسیر راهاندازی بیزینس خود بوده و توان پرداخت هزینه زیاد ندارند، مناسب است.
• ۷. طراحی سایت نیمه اختصاصی برای بیزینسهایی که به امکانات پیچیدهای نیاز ندارند و عملا امکانات سایتهای نیمه اختصاصی برای آنها کافی است، مناسب میباشد.
سخن نهایی در زمینه تفاوت طراحی سایت اختصاصی و نیمه اختصاصی
در این مقاله به طور ویژه درباره تفاوت طراحی سایت اختصاصی و نیمه اختصاصی صحبت کردیم. سپس مزایا و معایب هر کدام از این شیوههای طراحی سایت را مورد بررسی قرار دادیم تا شما بتوانید متناسب با بودجه، نوع بیزینس و امکاناتی که نیاز دارید، بهترین تصمیم را بگیرید.
امیدواریم این مقاله پاسخ تمامی سوالات شما را داده باشد. اما اگر نیاز به کمک دارید، برای دریافت مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید.
تیم ما به تمامی هموطنان در سراسر ایران با مناسبترین قیمت، خدمات طراحی و سئو سایت ارائه میدهد. کسبوکارهای تهرانی برای سفارش طراحی سایت در تهران با شماره 09130904084 تماس بگیرید.
اگر در مشهد حضور دارید، برای آشنایی با شرایط طراحی سایت در مشهد روی لینک مربوطه کلیک کنید.
همچنین اگر دوست دارید سایت را خودتان طراحی کنید، ما یک دوره ویژه آموزش طراحی سایت مخصوص شما آماده کردیم. برای تهیه دوره روی لینک کلیک کنید.
اکنون به انتهای مقاله “تفاوت طراحی سایت اختصاصی و نیمه اختصاصی” رسیدهایم. اگر سوالی در این زمینه دارید در کامنتها آن را مطرح بفرمایید. کارشناسان SEOEDU در اسرع وقت پاسخگوی شما هستند.
سوالات متداول در زمینه تفاوت طراحی سایت اختصاصی و نیمه اختصاصی
۱. مهمترین تفاوت طراحی سایت اختصاصی و نیمه اختصاصی چیست؟
آمادهسازی سایتهای اختصاصی به هزینه و زمان بیشتر نیاز دارد. اما امنتر و سریعتر از سایتهای نیمه اختصاصی است.
۲. من فروشگاهی با تعداد کالاهای زیاد دارم، کدام نوع سایت برای من مناسبتر است؟
همانطور که گفتیم از تفاوت طراحی سایت اختصاصی و نیمه اختصاصی، سرعت بالاتر سایت اختصاصی است. بنابراین برای اینکه سایت شما به واسطه کالاهای زیاد سنگین نشود، باید سفارش طراحی سایت اختصاصی دهید.
۳. از نظر تکنولوژی تفاوت طراحی سایت اختصاصی و نیمه اختصاصی در چیست؟
سایتهای اختصاصی با کمک زبان برنامهنویسی از صفر نوشته میشوند. اما در طراحی سایت نیمه اختصاصی از سیستمهای مدیریت محتوا مانند وردپرس، جوملا، مجنتو و غیره استفاده میشود.
دیدگاهتان را بنویسید