5 تا از بهترین قالب های مناسب سایت شرکتی
اگر قصد راه اندازی یک سایت شرکتی را داشته و یا می خواهید پوسته آن را تغییر دهید، باید به یک نکته مهم توجه کنید. قبل از انجام این کار باید بدانید قالب وردپرسی تا حد بسیار زیادی بر رتبه بندی ها و سئو سایت شرکتی شما تاثیر گذار خواهد بود. اما چگونه؟ جواب ساده است. تغییر قالب سایت منجر به حذف شدن برخی اِلمان ها، تغییر سرعت و رابط کاربری، حذف شدن متادیتاها و غیره می شود که همه اینها مجددا توسط گوگل بررسی خواهند شد. در صورتی که پوسته جدید سایت شما کیفیت خوبی نداشته و یا برخی دیتاهای آن حذف شوند، رنکینگ سایت افت خواهد کرد یا همانند قبل، سرعت خوبی در سئو تجربه نخواهید کرد. بنابراین مهم است یک قالب خوب تهیه کنید.
معرفی برترین قالب های سئو شده برای سایت شرکتی
5 تا از بهترین قالب های مناسب سایت شرکتی که توانسته اند عملکردشان را به خوبی اثبات کنند، عبارتند از:
Hello Elementor یک قالب خالی است که برای ساخت سایت های شرکتی در ایران، کاربرد زیادی دارد. در این تم وردپرسی باید تک تک صفحات و سکشن های مختلف یک سایت را با افزونه المنتور طراحی کنید. نکته مهم در استفاده از این قالب، قرار دادن اِلمان های مناسب و تگ های دقیق برای هرکدام است که می تواند در سئو سایت شرکتی بسیار مهم باشد.
از قالب هایی که در مارکت های مختلف، فروش بسیار خوبی را در بین پوسته های شرکتی داشته است، می توان به آسترا اشاره کرد. مزیت بزرگ این قالب، بهینه و سبک بودن آن (با حجم 50 کیلوبایت) است که سرعت بالایی خواهد داشت.
این قالب، پرفروش ترین تم وردپرسی چندمنظوره در مارکت Themeforest شناخته می شود که بیش از 864 هزار بار خریداری شده است. آوادا جزو تم های قدیمی است که در گذشته به عنوان نادرترین قالب های وردپرسی با امکانات زیاد شناخته می شد و اکنون نیز طرفداران بسیار زیادی در حوزه شرکتی و چند منظوره دارد.
این قالب نیز با فروش نزدیک به 95 هزار بار، توانسته است جایگاه بالایی را در بین خلاقانه ترین تم های وردپرسی بدست آورد. یکی از مزیت های خوب ایمپرزا، امکان شخصی سازی بخش های مختلف سایت و صفحات داخلی آن است. ایمپرزا را می توان جزو 5 انتخاب برتر در حوزه وب برای پوسته های شرکتی فارسی دانست.
در نهایت نیز می توان به قالب بی تم اشاره کرد که رتبه سوم در پرفروش ترین قالب تم فارست را داشته و همانند آوادا در بین قالب های برتر شرکتی جای دارد. این قالب توانسته است امتیاز 4.83 از بین 6.5 هزار رای بدست آورد.
اگر قصد دارید برای سایت خود، یک طراحی استاندارد و سئو شده داشته باشید، می توانید از خدمات طراحی سایت شرکتی سئو ادیو استفاده کنید.

مهم ترین مزیت سئو سایت شرکتی چیست؟
مهم ترین مزیت سئو سایت شرکتی برای صاحبان برند و شرکت ها، چه چیزهایی هستند؟ چرا سئو باید برای این دسته از افراد بسیار مهم باشد؟ همانطور که یک سایت فروشگاهی می تواند با سئو کردن و بهبود تجربه کاربری، شانس فروش محصولات خود را تا 400 درصد افزایش دهد، این نوع مزیت ها نیز می توانند برای سایت های شرکتی رخ دهند. از جمله این موارد می توان گفت:
شاید در پاسخ به سوال بالا، برندینگ را مهم ترین مزیت سئو سایت های شرکتی دانست که می توانند در حوزه های کاری خودشان، به یک نشان تجاری مهم تبدیل شوند. برندینگ آنقدر اهمیت دارد که رسیدن به آن می تواند به تنهایی مزایای بسیار زیادی را برای شما فراهم کند که بخشی از آنها در ادامه بیان می شوند.
اولین تاثیر برندینگ و سئو، افزایش اعتبار سایت است. سئو سایت شرکتی باعث می شود نتایج محتوای سایت شما در موضوعات مختلف بالاتر بیایند. این موضوع سبب می شود جامعه هدف و مشتریان شما همیشه سرنخی از برند و نام تجاری تان را در محتواهای گوگل ببینند. به تدریج زمانی که به رتبه های نخست بیایید، این افراد شما را یک کمپانی مطرح در آن حوزه درنظر گرفته و کم کم به شما اعتماد خواهند کرد.
بنا به آمارها، پیدا کردن مشتریان بالقوه در حدود 41 الی 76 درصد از چالش های صاحبان کسب و کار و شرکت ها است. یکی از راهکارهای برطرف کردن این موضوع، بیشتر کردن ورودی کاربران در حوزه های کاری خودتان است که با کیورد تارگتینگ، کاهش بانس ریت، بهبود رابط کاربری و تعیین دقیق کانسپت صفحات انجام می شود.
برای آشنایی بیشتر با چنین مفاهیم تخصصی که هرکدام در کنار هم، یک زنجیره قدرتمند برای حل مشکلات شما خواهند ساخت، می توانید از دوره جامع سئومستر یا از مقاله رایگان آموزش سئو استفاده کنید:

6 مورد از نکات مهم در سئو سایت شرکتی چیست؟
هرچقدر به جلو حرکت می کنیم، اعتماد کاربران به گوگل بیشتر می شود. این واقعه منجر شده است تا غالب کاربران تنها به چند لینک اول نتایج گوگل اعتماد کنند. بنابر آمارها، تا 75 درصد از کاربران حتی نتایج صفحه نخست را نیز به طور کامل مشاهده نمی کنند و فقط به سراغ سایت های اول می روند. نکات مهم در سئو سایت شرکتی که می بایست با این تلنگر از همین حالا درنظر بگیرید، عبارتند از:
- مراقبت سرعت سایت خود باشید:
افزایش سرعت سایت فاکتور مهمی برای ارزیابی رتبه بندی گوگل است. به صورت دوره ای سرعت سایت خود را با رقیبان تان مقایسه کنید. از ابزارهایی مانند GTMetrix یا بخش Core Web Vitals در سرچ کنسول استفاده کنید و ارورهای آن را برطرف کنید. به یاد داشته باشید سایت هایی که سریع تر باز شوند، کاربران بیشتری را در بین نتایج به سمت خود خواهند کشید.
گوگل سرچ کنسول ابزارهای بسیاری را برای ارزیابی سایت شما ارائه می کند. از Core Web Vitals که برای آنالیز تجربه کاربری سایت شما است تا کیوردها، ایمپرشن ها و ارورهای تکنیکال.
- سایت خود را ریسپانسیو کنید:
به هیچ وجه ریسپانسیو بودن سایت خود را دست کم نگیرید. بنابر آمارها، 45 – 90 درصد از کاربران سایت های شرکتی، افرادی هستند که با موبایل وارد آن می شوند. این آمار هر سال افزایش می یابد و در 3 ماهه دوم سال 2022، نزدیک به 60 درصد شده است.
- نقشه سایت خود را ثبت کنید:
از بروز بودن، ساخت دقیق سایت مپ و ثبت آن در سرچ کنسول گوگل و Webmaster Tools بینگ اطمینان حاصل کنید. سایت مپ، فهرست تمام صفحات سایت شما است که توسط ربات های گوگل خزیده شده و در گوگل نمایش داده می شود.
از تنظیم دقیق فایل robot.txt سایت خود غافل نشوید. این فایل مشخص می کند ربات های گوگل به چه صفحاتی وارد شده و کدام صفحات خزش نشوند. در برخی سایت ها، کدهای قرار گرفته در این فایل باعث شده اند تا کل سایت از نظر گوگل نادیده گرفته شود.
از هاست سایت خود بخواهید برای سایت شما یک گواهی SSL تنظیم کند. عدم تنظیم چنین پروتکلی برای سایت، منجر می شود تا مرورگرها کاربران از ورود به سایت منع کنند.
- تنظیم صحیح هدر و فوتر سایت:
هدر و فوتر، 2 بخش مهم برای سایت های شرکتی است که می بایست در طراحی این سایت ها و سئو آنها نهایت دقت را بکنید. معمولا هدر معرف خدمات شما و فوتر معرف اطلاعات شرکت شما می باشد.

مهم ترین چالش های سئو سایت شرکتی + راه حل آنها
به طور معمول، سئو سایت شرکتی به نسبت دیگر سایت ها، وضعیت متفاوت تری داشته که منجر به برخی چالش ها می شود. یکی از مهم ترین این موارد، فراهم کردن یک رابط کاربری جذاب و در عین حال ساده است تا کاربران را به سرعت جذب کرده و آنها را با خدمات، محتوا و محصولات شما آشنا کند. برطرف کردن این چالش نیاز به تسلط کامل بر مفاهیم طراحی سایت و نیز سئو دارد. البته شما می توانید با استفاده از یک قالب و پلت رنگی مناسب، تا حد خوبی این نیاز را برطرف کنید. از جمله مهم ترین چالش های دیگر در سئو سایت شرکتی عبارتند از:
در وب فارسی شاهد شرکت های بسیار زیادی هستیم که از CMS های قدیمی استفاده می کنند. این سیستم ها در بسیاری موارد برای سئو مناسب نیستند. بهترین راهکار برای حل این مشکل، مهاجرت به یک سیستم مدیریت محتوا بهینه مانند وردپرس است. همچنین شما می توانید با یک برنامه نویس برای اضافه کردن خاصیت های سئو به طرح قالب اقدام کنید.
زامبی پیج ها یا محتواهایی که بی هدف و فاقد مطلب مناسب برای کاربر هستند، در سایت های شرکتی به وفور یافت خواهند شد. در این حالت می بایست همه این صفحات شناسایی شده، برخی از آنها دی ایندکس شوند و دیگران نیز با تولید محتوا به شرط برطرف کردن نیاز کاربر بروزرسانی گردند.
ممکن است برخی از شرکت ها در طول زمان، سایت های کوچک بسیاری را ایجاد کرده باشند. شما می توانید همه این میکروسایت ها را در یک منبع اصلی ادغام نموده و تمام هزینه و تمرکز خود را برای ارتقا آن صرف کنید.
یک معضل و چالش بزرگ در این نوع سایت ها، عدم قرار دادن ابزارهای مناسب برای ارتباط با مشتری است. هدف اصلی سایت شرکتی، معرفی شرکت، خدمات و ارائه یک بستر مناسب جهت ارتباط با مسئولین کمپانی می باشد. شما باید از این پلتفرم ها برای دریافت نظرات مخاطبین، ایمیل، شماره تلفن، نقد محصولات و نیز پشتیبانی خدمات یا محصولات فروخته شده استفاده کنید.
جذب ترافیک نیز مشکلی است که در سایت های شرکتی وجود دارد. برای حل این چالش، درکنار راهکارهای سئو، نیاز به بازاریابی محتوایی خواهید داشت. در تصویر زیر، یک اینفوگرافیک از راه حل ها و درصد تاثیرات آن مشاهده می کنید.

روش تحقیق کلمات کلیدی در سایت شرکتی چگونه است؟ (5 ترفند مهم)
هرچند تحقیق کلمه کلیدی اولین مرحله در سئو سایت های شرکتی درنظر گرفته می شود، اما نقش بسیار مهمی در جذب ترافیک دارد. اگر بخواهیم درک بهتری نسبت به این عمل داشته باشیم، بهتر است چنین استعاره ای را به کار ببریم: صفحات سایت شما مانند یک دام، کاربران مانند یک شکار و کیورد تارگتینگ مانند طعمه ای است که آنها را به سمت خود می کشاند.
روش تحقیق کلمات کلیدی برای سئو سایت شرکتی به شیوه های مختلفی انجام می شود که ترفندهای آن به شرح زیر می باشند:
شما به عنوان یک فرد حرفه ای در حوزه کاری خود، می توانید کلمات مهم آن را یادداشت کرده و آنها را به عنوان کیوردهای اصلی و فرعی تقسیم بندی کنید.
- استفاده از ابزارهای آنلاین:
شما می توانید برای یافتن این کلمات، از پلتفرم های آنلاین استفاده کنید. به عنوان مثال، می توان به پلتفرم های KWFinder، گوگل پلنر، گوگل ترند و نیز Keyword tool اشاره کرد.
- استفاده از پیشنهادات گوگل:
حوزه کاری خود را در گوگل با عبارات مختلف جستجو کنید و کلماتی که این موتور جستجو پیشنهاد می دهد را به کار بگیرید.
کیورد تارگتینگ به ویژه برای نگارش محتواهای تبلیغاتی، جهت جذب ترافیک آن سایت ها موثر خواهد بود. اما نکته مهم، استفاده طبیعی از این کلمات در محتوا است.
گوگل سرچ کنسول می تواند کیورد ریسرچ دقیق تری برای سایت شما ارائه کند. این پلتفرم می تواند برای هر صفحه، کلماتی که می توانند در محتوای شما اضافه شوند را پیشنهاد دهد.
- استخراج کلمات از سایت رقبا:
شما می توانید به صفحات لندینگ و رتبه دار از سایت های رقیب خود مراجعه کنید. سپس با مطالعه محتوای آنها، کلماتی که فکر می کنید بر آن تاکید شده است را مشخص کنید.

سئو محلی برای سایت شرکتی چیست؟ + مزایا
آیا می دانید 46 تا 61 درصد از کسانی که در گوگل جستجو می کنند، به دنبال شرکت ها و موسسات استانی یا شهری خود می باشند؟ به طور کلی، سئو محلی یک میانبر طلایی برای شرکت های کوچک است که بیشترین کاربران آنها از همان شهر یا استان های اطراف می باشند. اما منظور از سئو محلی چیست؟
سئو محلی، مجموعه اقداماتی است که برای مشخص کردن هویت برند و شرکت خود در یک محدوده مختصات جغرافیایی انجام می دهید. به عنوان مثال، مکان فیزیکی شرکت خود را در گوگل ثبت کرده یا شماره تلفن و آدرس تان را به طور دقیق وارد می کنید. موتورهای جستجو برای سئو محلی، از اطلاعات ثبت شده در گوگل، صفحات اجتماعی، نقل قول ها و سوشیال سیگنال ها استفاده می نمایند.
فواید سئو محلی برای موسسات و شرکت ها
اما فواید تقویت سئو سایت شرکتی در گوگل چه چیزهایی است؟ در این رابطه باید گفت:
- جذب ترافیک مجازی و حقیقی:
همانطور که گفتیم، 46 – 61 درصد از کاربران مجازی به نتایج محلی مراجعه می کنند. از سوی دیگر، 74 درصد از مشتریان محلی تمایل دارند به جستجوهای نزدیک که فاصله آنها کمتر از 14 دقیقه است، مراجعه نمایند.
- افزایش فروش محصول یا خدمات:
بنابر آمارهایی که گوگل منتشر کرده است از میان 76 درصد از کاربران موبایل با جستجوی محلی، 28 درصد آنها خرید کرده اند.
شما می توانید با سئو محلی، برند و شرکت خود را به 83 درصد از مشتریان بالقوه که از Google تحقیق می کنند، نمایش دهید.
