آشنایی با سئو تکنیکال و سئو فنی
سئو فنی یا سئو تکنیکال چیست؟ همانطور که در ابتدای صفحه راجع به این پرسش صحبت کردیم، سئو تکنیکال به معنای بهینه سازی یک وب سایت از جنبه فنی برای موتورهای جستجو است. معمولا بهینه سازیها در بخش سئو تکنیکال مرتبط با مجموعهای از کارها در پشت صحنه است که کاربر آنها را کمتر مشاهده میکند. هرچند برخی کارها از جمله بهینه سازی سرعت، افزودن برخی تگها و اِلمانها میتواند برای کاربر تجربه کاربری بهتری را ایجاد کند.
بهبود سئو فنی هر سایتی در قدم اول با بررسی وضعیت آن مشخص میشود. به همین خاطر میخواهیم پیش از آنکه بیشتر راجع به این مبحث صحبت کنیم، ابزاری را برای تحلیل وضعیت این بخش از سئو سایت شما پیشنهاد دهیم.
- نرم افزار اسکریمینگ فراگ (Screaming Frog).
- سرچ کنسول (Google Search Console).
- جی تی متریکس (GTMetrix).
با این مقدمه اجمالی در ادامه مطلب همراه ما باشید تا این ابزارها را بیشتر به شما معرفی کنیم.

اهمیت سئو تکنیکال برای بهینه سازی سایت در چیست؟
دلایل و موضوعات بسیار زیادی را میتوان در مورد اهمیت سئو تکنیکال برای بهینه سازی سایت بیان نمود که برخی از مهمترین آنها به شرح زیر هستند:
بخشی از مشکلاتی که مرتبط با ارورهای سئو تکنیکال سایت میشوند، مستقیما بر تجربه کاربران اثرگذار هستند. از جمله میتوان به سرعت پایین صفحات، لینکهای شکسته، خطاهای 404 و غیره اشاره نمود. این موارد میتوانند عملکرد ضعیفی را برای تعامل با سایت شما ایجاد کنند که سئو فنی آنها را برطرف مینماید.
خطاهای سایت میتوانند بر رتبه بندی صفحات مختلف وب سایت شما تاثیرگذار بوده و منجر به افت رتبه در نتایج SERP یا حذف آنها شود.
شاید بتوان 3 دلیل مهم بودن اقدامات سئو تکنیکال را رفع مشکلات ایندکس سایت دانست. بدین معنا که سایت شما در نتایج جستجو ثبت شده و میتواند به کاربران نمایش داده شود. به دلیل محدود بودن ظرفیت رباتهای خزش گوگل، تلاش خزیدن اولویت بندی شده و کراول بادجت در این قسمت مهم است. زمانی که سایت شما از نظر سئو تکنیکال مشکلی نداشته باشد، خزیدن سریعتر انجام شده و صفحات بی مورد بدون اتلاف بودجه کراول خزش نمیشوند.

اهداف سئو تکنیکال در سایت چیست؟
همانطور که در بخش قبل راجع به اینکه سئو فنی یا سئو تکنیکال چیست توضیح دادیم، به مجموعه اقداماتی که برای بهینه سازی سایت و سرور جهت دسترسی سریع تر، ایندکس بهتر و افزایش رنکینگ توسط موتور جستجو انجام می شوند، سئو فنی گفته می شود. با این حال ممکن است برای شما این پرسش مطرح شود که هدف ما از بهینه سازی تکنیکال یک سایت چیست؟ در این خصوص می توان به چند مورد دیگر اشاره کرد که عبارتند از:
یکی از فاکتورهای مستقیم در رتبه بندی سایت شما توسط گوگل، سرعت بارگذاری آن است. از سوی دیگر، برای آنکه نرخ فرار (Bounce Rate) کاربران را کاهش داده و افراد بیشتری را برای سایت خود جذب کنید، می بایست سرعت سایت را بیشتر نمایید. سایت های سریع، تجربه کاربری بسیار خوبی را برای کاربر ایجاد می کنند که به ایجاد یک ذهنیت مثبت از سایت و برند شما و افزایش اعتماد وی کمک خواهد کرد.
جلوگیری از تجربه کاربری نامناسب:
گوگل همواره تلاش می کند وب سایت هایی که برای کاربران خوشایند باشد را پروموت نماید. سئو تکنیکال با یکسری اقدامات نظیر حذف ریدایرکت ها، لینک های شکسته، محتواهای کپی، موبایل فرندلی کردن و افزایش سرعت سایت در راستای این هدف گام برمی دارد.
یکی دیگر از اهدافی که می بایست برای سئو تکنیکال درنظر گرفت، اصلاح کردن ساختار وب سایت شما است. بهبود سئو فنی سایت با تصحیح اجزای مختلف آن اعم از ساختار لینک ها، توضیحات متا، عناوین، تگ های هدر، اضافه کردن سایت مپ و غیره انجام می شود. اگر نمیدانید سایت مپ چیست؟ پیشنهاد می کنیم مقاله آن را در سایت ما مطالعه کنید.

بخش های مختلف سئو تکنیکال در سایت چیست؟
ممکن است شما هم از تعاریفی که در بخش های قبل بیان کردیم، ساختار درستی در مورد سئو تکنیکال در ذهن خود مجسم نکرده باشید. در این حالت می توان این نوع سئو را به چند دسته زیر تقسیم کرد که عبارتند از:
- خزش و کراول شدن | Crawlability
- ایندکس شدن | Indexability
- در دسترس بودن یا رندر شدن | Accessibility – Rendering
- رتبه بندی | Rankability
- کلیک شدن | Clickability
هر کدام از این موارد، نیازمند تکنیک های سئو فنی و تکنیکال هستند که می توانید آنها را به صورت تجربی در دوره منتورینگ سئو بیاموزید. ترتیب اهمیت این بخش ها را می توان در تصویر زیر در قالب یک هرم مشاهده کرد که به شکل زیر می باشند:

اصول سئو تکنیکال کدامند؟
سئو تکنیکال پتانسیل سایت شما را در جذب ترافیک، بالا بردن ارزش سایت و ایندکس و کراول آن افزایش میدهد. در کل 3 فاکتور را میتوان به عنوان اصول اساسی سئو معرفی نمود که به شرح زیر میباشند:
فراهم کردن دسترسی به خزش سایت
گوگل باتها، بازوان موتورهای جستجو هستند که وظیفه خزش سایت شما را دارند. یک اصل مهم در اقدامات سئو تکنیکال آن است که موانع موجود از سر راه این رباتها برداشته شده و خزش و ایندکس سایت را تسهیل کنند. همچنین شما میتوانید با وضع یکسری قوانین در فایل ربات سایت یا متاتگ (index) خود، خزش صفحات مختلف سایت را کنترل کنید. مثلا صفحات حساب کاربری یا صفحاتی که ارزش کمی برای ورودی ارگانیک دارند.
هر وب سایتی یک معماری یا ساختار خاص دارد که صفحات در قالب این چهارچوب تعریف میشوند. مثلا در بخش بلاگ یک سایت فروشگاهی لوازم جانبی موبایل، معمولا دستهبندیهای موبایل، هندزفریها، گجتها، اکسسوریهای موبایل و غیره وجود دارند که تمام مقالات تولید محتوا در دسته بندی خود قرار میگیرند. توصیه میشود ساختار سایت به گونهای باشد که کاربر بتواند حداکثر با 3 کلیک به مقاله یا صفحه مدنظر خود برسد. در این بخش بهتر است از علم Information Architecture یا سازماندهی اطلاعات در وب سایتها استفاده کنید.
نکته: در ایجاد ساختار سایت، این کار بدنبال انجام تحقیق کلمات کلیدی انجام شده و بهتر است چنین معماریهایی به صورت هرمی باشند.
از آنجایی که UX و SEO پارامترهایی مشترکی دارند، بهبود آن منجر به کسب نتایج بهتر برای سئو سایت میشود. در این بخش کارهایی که سئو تکنیکال در جهت بهینه سازی UX انجام میدهد، بسیار مهم است و شامل مواردی همچون بهبود سرعت سایت و ریسپانسیو شدن آن میشود. همه این موارد از تاثیر منفی بر سئو سایت و رتبه بندی با بیشتر شدن نرخ بانس ریت و کاهش مخاطبان ورودی جلوگیری میکنند.
عواقب انجام ندادن سئو تکنیکال منجر به ناقص ماندن سایت شما و وجود حفرهها و مشکلات متعدد در آن است. در نتیجه گوگل کیفیت سایت شما را پایینتر ارزیابی کرده و آن را فرصت (رتبه بندی) کمتری به آن میدهد.

عواقب انجام ندادن بهینه سازی و سئو تکنیکال سایت چیست؟
عواقب دست کم گرفتن و عدم اهمیت سئو تکنیکال در سایت ها چیست؟ به صورت خلاصه در این خصوص می توان به 4 مورد مهم اشاره کرد که عبارتند از:
رتبه بندی بسیار ضعیف و کراولینگ و ایندکسینگ ناکارآمد سایت:
در صورتی که اصول سئو تکنیکال در سایت شما رعایت نشود، رتبه بندی مقالات و صفحات سایت به شدت افت کرده و حتی ممکن است ایندکس نشوند. بسیار مهم است تا اقداماتی از جمله ایجاد نقشه سایت، بهینه سازی فایل txt، اضافه کردن بردکرامپ و ناوبری سایت یا اصلاح ساختار آن به درستی انجام شوند.
به طور قطع وب سایتی که سئو تکنیکال را دست کم می گیرد، برای افزایش سرعت سایت، ریسپانسیو بودن، بهینه سازی ساختار URLها و موارد مختلف اقدامی نکرده است. در نتیجه، این کار باعث می شود تا تعامل کاربر با سایت شما کمتر شده که در نهایت با افت رتبه و تنبیه آن توسط گوگل همراه می گردد.
وب سایت، جلوهی کامل برند شما در فضای مجازی است و تجربه کاربری، عاملی برای قضاوت آن می باشد. پارامترهایی نظیر دیزاین جذاب، سرعت، Responsive بودن و مواردی از این قبیل که در سئو تکنیکال اهمیت دارند، فاکتورهایی برای بهبود تجربه کاربری هستند و در صورتی که نادیده گرفته شوند، منجر به افت آن می شوند. پایمال شدن تجربه کاربری به معنای عدم اعتماد مشتری به برند شما و کاهش ارزش آن می باشد.

نشانه های یک وب سایت با سئو تکنیکال خوب چیست؟
اگر می خواهید به بهینه بودن سایت خود از نظر سئو تکنیکال پی ببرید، باید نشانه های زیر را بررسی کنید که عبارتند از:
وب سایتی که به صورت صحیح سئو تکنیکال را انجام داده باشد، مشکلی در روند خزش سایت خود مشاهده نخواهد کرد. تمام صفحات سایت به صورت پیوسته و در مدت زمان چند ساعت تا چند روز ایندکس شده و در گوگل نمایش داده می شوند. ثبات در خزیدن و ایندکس مهم ترین نشانه خواهد بود.
عدم مشاهده صفحات 404 و ریدایرکت ها:
برای این نشانه باید چند ساعت را در سایت بچرخید. هرچقدر به صفحات ریدایرکت، بن بست (صفحات 404) کمتری برسید، این موارد نشانه ای از بهینه بودن تکنیکال سایت شما خواهند بود. اگر نمیدانید ارور 404 چیست، پیشنهاد می کنیم مقاله ارور 404 چیست؟ را در سایت ما مطالعه کنید.
تمام داده ها و کش وب سایت خود را در مرورگر پاک کرده و یا از یک کامپیوتر دیگر وارد سایت خود شوید. در صورتی که سایت در مدت زمان کمتری (توصیه ما زیر 3-4 ثانیه است) لود شود، این مورد نشانه ای از خوب بودن وضعیت سئو تکنیکال سایت شما است.
برخی دیگر از نشانه های یک وب سایت با سئو تکنیکال خوب عبارتند از: قابل خزش بودن برای تمام موتورهای جستجو، عدم وجود لینک های مرده، عدم مشاهده صفحات مشابه و کپی برای موضوعات یکسان در گوگل، عدم سردرگم شدن گوگل برای بالا آوردن یک صفحه از سایت شما برای یک کلمه کلیدی خاص، ایمن بودن، وجود سایت مپ، hreflang و طرحواره (structured data) در سایت. شما می توانید در مقاله اسکیما چیست؟، به صورت اجمالی با این داده های ساختار یافته آشنا شوید.

امنیت سایت در سئو تکنیکال
جالب است بدانید امنیت، یکی از ارکان های مهم در سئو تکنیکال سایت است که در حفظ داده های آن و از همه مهم تر، تضمین ایندکس صحیح آن موثر خواهد بود. همانطور که می دانید، با گسترش کلاهبرداری های اینترنتی، گوگل موضوع امنیت سایت شما را به شدت مهم تلقی می کند که به طور طبیعی در سئو و رتبه بندی آن نیز موثر خواهد بود. وجود فیشینگ، نقض حریم خصوصی کاربران و هر نوع تهدیدی که به کاربر آسیب وارد کند، شما را از رتبه بندی گوگل حذف خواهد کرد.
برخی از اقداماتی که در سئو تکنیکال برای امنیت سایت درنظر گرفته می شوند، عبارتند از: دریافت گواهی SSL برای سایت، پیکربندی صحیح سایت و محافظت در برابر بدافزارها و کدهای مخرب، اصلاح کد های اسکریپت های XSS، بلاک کردن ربات های خاص و مسدود کردن دسترسی به برخی آدرس ها در فایل Robots.txt. شما می توانید آموزش فعال کردن ssl در سایت را به عنوان اولین قدم برای بهینه سازی امنیت سایت خود در سایت ما مشاهده کنید.

روش های بهینه سازی سرعت سایت در سئو تکنیکال
از آنجایی که سرعت سایت یکی از مهم ترین فاکتورهایی است که باید در سئو تکنیکال بهینه سازی شود، روش هایی را به صورت تیتروار و کامل برای شما اشاره می کنیم که عبارتند از:
بهتر است هر نوع فایلی که در وب بارگذاری می کنید، فشرده سازی شود. از کدهای قالب گرفته تا تصاویر، ویدیوها و فایل کدهایی که در وب سایت شما قرار دارند. این کار باعث می شود تا سرعت بارگذاری سایت به شدت افزایش یابد.
جالب است بدانید که هر ریدایرکت از نوع 301 می تواند تا چند ثانیه طول بکشد. این مورد در ریدایرکت های چندلایه ممکن است زمان بیشتری گرفته و کاربر را معطل کند؛ بنابراین لازم است برای رفع مشکل ریدایرکت ها و جلوگیری از کند شدن سرعت سایت خود حتما اقدام کنید. شما کاربران می توانید از مقاله معرفی انواع ریدایرکت برای آشنایی بیشتر با عملکردهای آن بهره ببرید.
CDN به معنای شبکه تحویل محتوا است که به زبان ساده، چند نسخه کپی شده از سایت شما را در سرورهایی که در کشورهای مختلف قرار دارند، ذخیره می کند. در نتیجه، کاربران از سراسر نقاط جهان قادر خواهند بود به سرعت به سایت شما دسترسی داشته باشند و سرعت لود سایت کمتر خواهد شد.
کلیه فایل هایی که اضافه هستند، می بایست از سایت شما حذف شوند. از افزونه های اضافی گرفته تا فونت هایی که به صورت پیش فرض در قالب قرار گرفته اند، کدهای اضافی، فیچرها، انیمیشن ها، کدهای CSS و غیره. این موارد همگی باعث کاهش درخواست های HTTP برای لود سایت می شوند.
شاید بتوان گفت بهینه سازی فونت در سئو تکنیکال و افزایش سرعت سایت به شدت مهم است. روش های انجام این کار عبارتند از: به حداقل رساندن وب فونت ها، محدود کردن تعداد وزن و استایل آنها، کش کردن فونت در مرورگر و غیره.
نکته: اگر بیشتر مخاطبین شما از مرورگرهای مدرن استفاده می کنند، استفاده از فونت بهینه و فشرده سازی شده با فرمت WOFF2 پیشنهاد می شود. شما می توانید ترفندهای بیشتر و طراحی استاندارد سایت خود را با دوره های آموزش طراحی سایت با وردپرس و آموزش افزایش سرعت سایت در سایت SEOEDU بیاموزید.

تکنیک های سئو فنی برای بهبود خزش سایت
در اولین سطح از برخورد موتورهای جستجو با سایت شما، آنها باید بتوانند صفحات سایتتان را پیدا کرده، خزیده، رندر کرده و در نهایت ایندکس نمایند. برای انجام این کار میتوانید برخی موارد زیر را که هرکدام از اقدامات مهم در سئو تکنیکال هستند انجام دهید:
تنظیم کردن فایل ربات گوگل
فایلهای Robots.txt بخشی از تنظیمات سایت شما است که میتوانید از طریق آن به خزندهها بگویید کدام صفحات را جستجو کنند. برخی اقدامات مهم در این قسمت عبارتند از:
- عدم کراول صفحات تکراری.
- جلوگیری از بارگذاری بیش از حد سرورها که در زمان بارگیری همزمان چند محتوا برای خزندهها انجام میشود.
- جلوگیری از ایندکس کردن صفحات خصوصی.
- در صورتی که سایت شما بزرگ است، محدود کردن نرخ خزش در صفحات مهم.
انتخاب هاست خوب
هاست خوب میتواند بر عملکرد فنی سایت چه ازنظر سرعت، حفظ آپتایم 99.99درصدی، امنیت و یا اعتماد به آن تاثیر مثبتی بگذارد.
حذف صفحات بیکار و فاقد ارزش
وجود صفحات بیهوده علاوه بر اتلاف بودجه خزش سایت شما و زمان ربات گوگل، امتیاز منفی را ایجاد میکنند. همچنین ممکن است منجر به نادیده گرفته شدن صفحات مهم سایت شما در هنگام خزش شوند. بنابراین مهم است که صفحات بیهوده و یا مشکل دار (404)، حذف شده، کپی (Duplicate) و نیمه کامل را مدیریت کنید.
از دیگر اقدامات مهم سئو تکنیکال در این بخش همچنین میتوان گفت:
- پیاده سازی ناوبری سایت.
- استفاده از بردکرامب.
- ایجاد سایت مپ.
- رفع مشکلات dns، اتصال سایت به هاست و ارورهای 500.
شما کاربران میتوانید از چک لیست سئو تکنیکال در این مقاله برای بررسی و رفع مشکلات فنی سایت خود استفاده کنید.

چک لیست قابلیت خزش در سئو تکنیکال چیست؟
در ادامه چند چک لیست برای بخش های مختلف سئو تکنیکال به شما معرفی می کنیم. این موارد می توانند یک راهنمای اجمالی برای بررسی وضعیت تکنیکال سایت شما باشند. اولین مورد برای بررسی Crawlability به شرح زیر می باشد:
- ایجاد سایت مپ XML.
- بهینه سازی و بیشتر کردن بودجه خزش سایت.
- بهینه سازی ساختار سایت.
- اصلاح ساختار URL سایت.
- ایجاد و ویرایش فایل txt.
- اضافه کردن منوی بردکرامپ: شما کاربران می توانید در این مقاله با برد کرامپ چیست؟ بیشتر آشنا شوید.
- صفحه بندی یا Pagination.
- بررسی فایل های Log سایت با ابزارهایی مانند اسکریمینگ فراگ.
نکته: اکیدا توصیه می کنیم برای بهینه سازی ساختار URL سایت، ایجاد سایت مپ و ویرایش فایل Robots.txt، از خدمات سئو سایت توسط یک سئوکار متخصص کمک گرفته و پیش از آن نیز یک بکاپ از سایت خود داشته باشید. چراکه اشتباه در این بخش صدمه زیادی به سایت شما می زند.
چک لیست قابلیت ایندکس شدن در سئو تکنیکال چیست؟
همچنین در مورد چک لیست بررسی Indexability سایت می توان گفت:
- بررسی دسترسی ربات های گوگل به سایت با ویرایش فایل txt که می توانید از ابزار robots.txt Tester گوگل برای آن اقدام کنید.
- حذف محتواهای کپی.
- بررسی ریدایرکت ها.
- بهینه سازی سایت برای موبایل (Mobile-Friendly).
- برطرف کردن خطاهای HTTP.

چک لیست قابلیت در دسترس بودن در سئو تکنیکال چیست؟
همچنین در مورد چک لیست بررسی Accessibility سایت می توان گفت:
- بررسی وضعیت سرور سایت.
- بررسی وضعیت HTTP و خطاهای آن در سایت.
- بررسی زمان بارگذاری سایت با وب سایت های Gtmetrix و google pagespeed insight.
- بررسی وضعیت رندر شدن کدهای جاوا اسکریپت.
- بررسی وضعیت صفحات یتیم و Orphan پیج ها.
- بررسی Page Depth در صفحات مختلف سایت که باید تا 3 کلیک بیشتر فاصله نداشته باشند.
- بررسی زنجیره ریدایرکت های موجود در سایت.
چک لیست قابلیت رنکینگ در سئو تکنیکال چیست؟
همچنین در مورد چک لیست بررسی Rankability سایت می توان گفت:
- بررسی لینکسازی های داخلی و خارجی سایت.
- بررسی کیفیت بک لینک های سایت.
- بررسی محتواهای خوشه ای و روابط بین صفحات مادر و فرزند.
چک لیست قابلیت کلیک پذیر بودن در سئو تکنیکال
همچنین در مورد چک لیست بررسی Clickability سایت می توان گفت:
- استفاده از داده های ساختار یافته.
- بررسی Rich Result برای افزایش نرخ کلیک.
- بهینه سازی Featured Snippet برای صفحات سایت.
- بررسی Google Discover و شاخص های آن در آنالیز سایت.

تگ hreflang در سایت های بین المللی
تگ hreflang یک تگ HTML است که از آن برای بهینه سازی سئو تکنیکال استفاده می شود. اثر این تگ با مشخص کردن زبان مناسب صفحه سایت شما به موتور جستجو معلوم شده و می تواند در سایت های چند زبانه، تعیین کننده زبان هر صفحه باشد. اگر قصد استفاده از این تگ را دارید، می بایست کد زیر را با ویرایش مقدار زبان و لینک URL در صفحه سایت وارد کنید:
<link rel=”alternate” hreflang=”fa” href=”https://example.com/” />
اگر می خواهید بیشترین تاثیر را در سئو با این تگ ایجاد کنید، می بایست کد آن را برای هر صفحه از سایت خود به کار ببرید. مزیت استفاده از این تگ در سئو تکنیکال، با بهینه کردن دسترسی به صفحات، ارائه اطلاعات بیشتر به موتور جستجو و فهم سایت شما در سطح بین المللی برای کاربران مختلف می باشد.

فرق سئو خارجی، داخلی و سئو تکنیکال چیست؟
یکی از فرضیات نادرست بسیاری از وبمسترها، اشتباه گرفتن سئو داخلی، سئو تکنیکال و سئو خارجی با یکدیگر است. در این خصوص سه تعریف زیر را با مثال ارائه می کنیم که می تواند فرق این موارد با یکدیگر را واضح تر بسازد:
این نوع سئو، مجموعه کارهایی است که برای بهینه سازی وب سایت جهت بهبود رتبه در موتورهای جستجو انجام می شود. از جمله می توان به بهبود سرعت سایت، اصلاح ساختار سایت و لینک ها و غیره اشاره کرد.
سئو خارجی که به آن Off-Page نیز گفته می شود، مجموعه کارهایی است که در خارج از سایت شما انجام می شود. هدف این مدل سئو، ارتقای برند و محبوبیت سایت شما در سراسر وب و محیط خارج از آن است.
به مجموعه تکنیک هایی که درون سایت شما برای بهینه سازی جنبه های مختلف آن انجام می شود، سئو داخلی می گویند. از جمله تولید محتوا، کیورد ریسرچ، غنی کردن محتوا و غیره. از آنجایی که بخش عمده سئو داخلی مربوط به محتوا است، پیشنهاد می کنیم حتما آموزش تولید محتوا و روش های بهینه سازی آن را یکبار برای همیشه بیاموزید. شما کاربران می توانید برای تقویت سئو داخلی سایت خود، علاوه بر خدمات سئو مجموعه ما، از خدمات سفارش تولید محتوا به صورت کاملا بهینه سازی شده استفاده کنید.
اگرچه سئو تکنیکال جزوی از سئو داخلی به شما می آید اما جنس این دو با یکدیگر فرق می کنند و به همین خاطر جدا از هم درنظر گرفته می شوند. در سئو تکنیکال، اقدامات ما بیشتر با تکیه بر مهارت های کدنویسی برای بهینه کردن سایت از نظر سرعت، رفع ارورهای فنی گوگل و ارورهای HTTP، کراول و خزش و ایندکس سایت انجام میشود اما در سئو داخلی، اقدامات بهینه سازی سایت غالبا روی محتوا انجام شده و نیز میتواند مباحث مرتبط به آن یعنی لینک سازی، کیورد ریسرچ، قرار دادن تگهای مهم در سایت و غیره را شامل شود.
شما کاربران می توانید برای دنبال کردن آموزش تکنیکال سئو، از وبلاگ سایت SEOEDU بازدید نموده و محتواهای مختلف آن را بررسی کنید. همچنین کاربران یزدی می توانند خدمات سئو در یزد را به صورت حضوری و آنلاین از مجموعه SEOEDU دریافت کنند.

جمع بندی سئو تکنیکال در سایت
در یک جمع بندی کلی باید گفت سئو تکنیکال مجموعه ای از تکنیک هایی است که بیشتر بر روی کدنویسی و بهینه سازی سایت در این بخش متمرکز بوده و هدف آن، سهولت دسترسی به سایت، کراول و ایندکس شدن راحت صفحات سایت توسط ربات های گوگل و نیز افزایش رضایت و بهبود تجربه کاربری می باشد. در این بخش تلاش کردیم به صورت اجمالی با روش هایی که می توانید از طریق آنها برای بهبود سئو سایت خود اقدام کنید بپردازیم و شما را با مفهوم دقیق تر این نوع سئو آشنا کنیم. شما کاربران اکنون می توانید با دریافت مشاوره سئو از سایت SEOEDU، با بیش از 5 سال سابقه فعالیت در بهینه سازی سایت، از خدمات مجموعه ما برای ارتقا عملکرد فنی سایت خود استفاده کنید.

8 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
ابزار اسکریمینگ فراگ میتونه تو موضوع سئو تکنیکال سایت بهمون کمک کنه؟
سلام
بله یکی از ابزارهای به شدت کاربردی تو سئو تکنیکال و سئو داخلی که میتونه بهتون کمک کنه.
تصاویر سایتم حجمشون زیاده و این باعث شده به سئو تکنیکال سایتم حسابی ضربه بزنه و سرعت رو کند کنه، راه حل شما برای تصاویر زیاااااد با حجم بالا، چیه؟
چیکار کنم که بدون مشکل کارم انجام بشه
سلام وقت بخیر
یه سری پلاگین ها هستن که میتونن به این موضوع کمک کنن مثل semush و امثال اینا
البته قبل از اجرا بکاپ از سایتتون بگیرین حتما.
بهترین فرمت برای تصاویر تو سال 2024 چیه؟ از webp استفاده کنیم اوکیه؟
بله همین فرمته ولی فرمت jpg سریع تر ایندکس میشه و اگر واستون ایندکس شدن تصاویر مهمه میتونین از همین فرمت استفاده کنید..
درمورد صفحات دسته بندی سایت، آیا نیازه ما داخلشون از faq استفاده کنیم یا نه؟ چون بعضی سایت ها رو میبینم این حرکت رو میزنن
میخواستم بدونم کار درستی هست یا نه؟
یا مثلا ویدیو تو دسته بندی سایت فروشگاهی میذارن، اینا از نظر سئو تکنیکال به مشکل نمیخورن؟
به طور معمول حسین جان نه، نباید این اتفاق بیفته
اما ما برخی حوزه ها رو داریم میبینیم که رقبا تو دسته بندی ها یه سری کارها کردن که اصلا دیگه اسم اون صفحات رو نمیشه گذاشت دسته بندی و یه تایپ جدیدی از صفحه ایجاد شده
و با توجه به اینکه گوگل هم خوشش اومده و همینطور کاربر نسبت به این صفحات رفتار مثبت نشون میده، قطعا نیازه شما هم برای سایتت این اقدامات رو انجام بدی تا هزینه کمتری تو آف پیج مجبور بشی پرداخت کنی